Vidio sam maloprije da ih ima na eurosportu ali mislio sam da to ne gleda niko:mrgreen:
Moderator/ica: rio_Ferdy88

Koja teorija zavjere ?Sudije su pokrale Prevca.Koji ce im racku ona zalena linija.DukeOfWellington je napisao/la:Au, spremite se na veliku kuknjavu, odoh sad malo na 'Balkan na snegu' tamo će da se kuju neviđene teorije zavjere
Inače vrhunska uzbuđenja večeras, svaka čast

Ako vec pricas onda budi realan, uzmi zbir oba skoka, Prevc 130 i 138 sto daje 238 metara, Freund 132m i 135,5 sto daje 237,5m u konacnici POLA metra(0.5) u korist Prevca a ne 2.5m kako ti kazes, jer i njega je Freund bio bolji u prvoj za 2m, e koliko daje bodova prednost 0.5 metara???A Freund da mi je brat rodjeni Prevc ima puno jaci stil sigurno vecu razliku od 0.5 metara u duzini, samo realno govorim, i na kraju bude prednost minimalna po meni trebala je i veca biti i sada neke teorije podkradanja i zavjere... drag je i Prevc mi jer je s "nasih" prostora al Freund je zaluzio taj globus i nadam se da ce ga uzet 8 pobjeda u sezoni samo Sliri vise sa 10iskratel je napisao/la:Zelena linija je za prosjek ocjena od 18.0. Freund je dobio same 19.5 i pobjedio. E sad, dali je 19.5 za ovakav telemark ok, dobro. Ali, da Prevc bude bolji u ovom skoku za 2.5 m i boljim telemarkom od Freunda, a ocjene losije, cak Svicarac sudi 18.5, e onda, neznam sta da kazem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.