FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MCMXLVI
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MCMXLVI » 14 mar 2015, 18:58

Gojkara je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:zeljo je jaci od nas htjeli vi ili ne priznati ali manijaci nemate pravo ovde pisati ali ljudi su jaci
Jarane, jesi ti dobar :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Ma otisli zivci brate :mrgreen:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

reformer
Kontakt:

Post Postao/la reformer » 14 mar 2015, 18:58

Nikad mi necemo biti kao Zeljo, upamtite to. Je*o ga dan, na sta ja zivce gubim
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."

Gojkara
Kontakt:

Post Postao/la Gojkara » 14 mar 2015, 18:59

Enemy00 je napisao/la:Pojma Vi nemate gdje je taj neki Benko hahaha dao 2 gola Zvijezdi napravili od njega Benzemu
maleni, hadje sjaši !

Pa gdje je ovaj admin, koji mu je djavo....neka ove malene kepece neutralise sa ovog foruma...

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 14 mar 2015, 18:59

Ja ne znam jel ovdje neko lud glup zbunjen sta vec pa uuuupppooorno forsira onok KONJA Berberovica !!
lik ne zna dodat lopte, ne zna sutnut lopte, gubi svaki duel, ako ga ne izgubi napravi faul.
Istjerao ga Kallasi sa desnog beka svojom kvalitetom pa ga opeet neko gura u vezni red pored onakvih Rustemovica i Cimirota..... sramota stvarno ne znam sta da kazem.
sutra samo molit Boga da Zeljo uspije nesto protiv Sirokog .. inace se ponavlja prosla sezona..
uh pardon, ovog puta ispadamo i iz kupa.

:thumbdown:
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 14 mar 2015, 19:01

reformer je napisao/la:Nikad mi necemo biti kao Zeljo, upamtite to. Je*o ga dan, na sta ja zivce gubim
oj idi rokni se
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 14 mar 2015, 19:01

Tesko je stvarati bilo sta u ovom okruzenju I sa narodom ovakvog mentaliteta.
Kapa dole upravi I ljudima koji vam vode klub, a ovi sto zvizde nakon 2 tekme nezasluzuju Dinu I ostale.
Od heroja do propasti za dan. Nema neke sredine.
Skontajte gdje ste prije bili I gdje su I sad vecina klubova.
A ostali svi samo cekaju neki kiks ovako da podju sa glupostima.
Tesko je u nas biti veci I bolji od ostali, puno tesko.

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 14 mar 2015, 19:02

Teren ja za sve kriv

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 14 mar 2015, 19:03

Šta se ovo dešava s ekipom? :O
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

deda
Kontakt:

Post Postao/la deda » 14 mar 2015, 19:05

Ne znam sta se desava, ali ovako jadnu igru nisam gledao od jos kako smo igrali protiv Zete. Najbolje od svega je to sto se Kallasi i Mihojevic zacementirali kao starteri, jer su danas najbolji bili

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 14 mar 2015, 19:06

Sramota. Ispadamo iz kupa a ako u prvenstvu zavrsimo treci,sa ovakom igrom, mi smo na konju.. Meho je krivac sto mjenja ekipu iz tekme u tekmu i kurci se sto ima dugu klupu, pa dok smo najgori bili ovako smo igrali. **** te, ljudi mjesec dana u tirskoj treniraju a ko da su se jutros na autobuskoj sreli i sastavili ekipu... Fuj

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Gojkara
Kontakt:

Post Postao/la Gojkara » 14 mar 2015, 19:06

Halo ba ljudi, ne znam koji vam je đavo...šta se imate ikako porediti sa "malenima", zar ne vidite da dušmani ne silaze sa kožice, mole boga da Sarajevu neko uzme bod i dođu ovdje nešto ko provociraju..
Jbg-a, kompleksi su čudo, prvo ih izdominiraš, postaviš im standarde i tako too.

Molio bih lijepo administratora da sankcioniše malene gnjide sa ove teme!!!

A što se tiče utakmice, Meho kriv 100% Osam igrača zamjenio, pa **** te nismo bayern ili barsa..Cimirot i Duljević su trebali igrati od početka, fakat ga ne kontam :crazy:

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 14 mar 2015, 19:07

To je ta naša euforija,dobijemo jadnu Zvijezdu,odmah očekivanja skoče svi hoće sezonu bez remija i poraza,koji vam je ljudi ba :facepalm: Kad se spustimo na zemlju onda ce i biti rezultata
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 mar 2015, 19:08

Nema igre, brzine.. jednom riječju NEMA NIČEG. Katastrofa, sramota velika.

Teško, teško do željenih ciljeva. Dvije utakmice ništa ne govore ali sve se ponavalja, sve isto kao prethodnih sezona.

Koliko god igrački ekipa bila jaka, toliko je i loša bez obzira na imena. Jednostavno nije to to.

shakalll
Kontakt:

Post Postao/la shakalll » 14 mar 2015, 19:09

Bit ce ovo sve aBd dobro, jednostavno vecina je umislila da smo kao Bayern pa nemamo prava na kiks, moramo biti realniji da bi lakse svarili neke stvari, opusteno samo ;)
1946

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 14 mar 2015, 19:09

TNT je napisao/la:Tesko je stvarati bilo sta u ovom okruzenju I sa narodom ovakvog mentaliteta.
Kapa dole upravi I ljudima koji vam vode klub, a ovi sto zvizde nakon 2 tekme nezasluzuju Dinu I ostale.
Ma pacovi na izrazaju. Niti ono nezna sta je fudbal, niti ono nezna zbog cega se danas odigralo 0-0, nego samo rezultat vidi i konta "hjooooj kriza u Sarajevu, odo na temu smarati, cekao sam godinu dana na to ". Hvala na iskrenom komentaru. Tesko je nama protiv totalni bunkera, jer nazalost mi jos nemamo rijesenja za to!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 14 mar 2015, 19:12

Najvece razocarenje ovog uvodnog dijela , prvo kup pa sada i liga .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 14 mar 2015, 19:12

shakalll je napisao/la:Bit ce ovo sve aBd dobro, jednostavno vecina je umislila da smo kao Bayern pa nemamo prava na kiks, moramo biti realniji da bi lakse svarili neke stvari, opusteno samo ;)
jedno je imati pravo na kiks, a drugo je odigrati 5-6 neriješenih kući. Sutra nek Lištica dobije malene i pušiona nam je. Ponavljam, ovo je Mehin poraz. Da imaš 23 Ronalda, moraš znati svojih prvih 11.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 mar 2015, 19:13

KODRO PIJUNUU
KODROO YEBO TE BERBEROVIC
KODRO DRUGA UTAKMICA KOJU TI GUBIS
KODRO TAKTIKA TI JE ****

ljudi dosli s 3 lunch paketa, i jaci i bolji od nasih DIVOVA...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 14 mar 2015, 19:16

braćo pitari biće ovo dobro aBd, nećemo se sekirati :kafa:
ovi uljezi nek me poljube :guz:
volim te Saraj'voooooooo oooooooooo oooooooooooo volim te Saraj'vo

:njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 mar 2015, 19:17

MCMXLVI je napisao/la:
TNT je napisao/la:Tesko je stvarati bilo sta u ovom okruzenju I sa narodom ovakvog mentaliteta.
Ma pacovi na izrazaju. Niti ono nezna sta je fudbal, niti ono nezna zbog cega se danas odigralo 0-0, nego samo rezultat vidi i konta "hjooooj kriza u Sarajevu, odo na temu smarati, cekao sam godinu dana na to ". Hvala na iskrenom komentaru. Tesko je nama protiv totalni bunkera, jer nazalost mi jos nemamo rijesenja za to!
Trebaš razumit koliko ljudi čekaju titulu. Slabi su živci kod svakog ko navija za Sarajeva. Džaba sve što uprava radi vrhunski kad nema rezltata. Opravdavam sve psovke i zviždanje igračima nakon ovakve partije, jednostavno ovo je sramota.

Ne treba bit ništa razlog loše igre, kakvi bunkeri, kakav teren. Ti kad imaš brz protok lopte, kad napadaš cijelo vrijeme, pa da ima 20 igrača u odbrani uće jedna za 90 minuta, pa ne igra se 3 minute utakmica da se ne može pobjedit kad se neko samo brani.

I okačit mačku o rep tu priču bit će bolje, e pa bit će kad bude kasno nažalost. Evo već zadnjih 5 godina ide priča kako ne može sve preko noći, pa kad će krenut majku mu staru.

Da me pogrešno neko ne shvati, navijam za Sarajevo, nisam neko ko provocira. I ovi što provociraju imaju razloga nakon svega.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 14 mar 2015, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”