Ma otisli zivci brateGojkara je napisao/la:Jarane, jesi ti dobarkanarinac je napisao/la:zeljo je jaci od nas htjeli vi ili ne priznati ali manijaci nemate pravo ovde pisati ali ljudi su jaci![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma otisli zivci brateGojkara je napisao/la:Jarane, jesi ti dobarkanarinac je napisao/la:zeljo je jaci od nas htjeli vi ili ne priznati ali manijaci nemate pravo ovde pisati ali ljudi su jaci![]()
![]()
![]()
maleni, hadje sjaši !Enemy00 je napisao/la:Pojma Vi nemate gdje je taj neki Benko hahaha dao 2 gola Zvijezdi napravili od njega Benzemu
oj idi rokni sereformer je napisao/la:Nikad mi necemo biti kao Zeljo, upamtite to. Je*o ga dan, na sta ja zivce gubim
Ma pacovi na izrazaju. Niti ono nezna sta je fudbal, niti ono nezna zbog cega se danas odigralo 0-0, nego samo rezultat vidi i konta "hjooooj kriza u Sarajevu, odo na temu smarati, cekao sam godinu dana na to ". Hvala na iskrenom komentaru. Tesko je nama protiv totalni bunkera, jer nazalost mi jos nemamo rijesenja za to!TNT je napisao/la:Tesko je stvarati bilo sta u ovom okruzenju I sa narodom ovakvog mentaliteta.
Kapa dole upravi I ljudima koji vam vode klub, a ovi sto zvizde nakon 2 tekme nezasluzuju Dinu I ostale.
Od heroja do propasti za dan. Nema neke sredine.
Skontajte gdje ste prije bili I gdje su I sad vecina klubova.
A ostali svi samo cekaju neki kiks ovako da podju sa glupostima.
Tesko je u nas biti veci I bolji od ostali, puno tesko.
jedno je imati pravo na kiks, a drugo je odigrati 5-6 neriješenih kući. Sutra nek Lištica dobije malene i pušiona nam je. Ponavljam, ovo je Mehin poraz. Da imaš 23 Ronalda, moraš znati svojih prvih 11.shakalll je napisao/la:Bit ce ovo sve aBd dobro, jednostavno vecina je umislila da smo kao Bayern pa nemamo prava na kiks, moramo biti realniji da bi lakse svarili neke stvari, opusteno samo
Trebaš razumit koliko ljudi čekaju titulu. Slabi su živci kod svakog ko navija za Sarajeva. Džaba sve što uprava radi vrhunski kad nema rezltata. Opravdavam sve psovke i zviždanje igračima nakon ovakve partije, jednostavno ovo je sramota.MCMXLVI je napisao/la:Ma pacovi na izrazaju. Niti ono nezna sta je fudbal, niti ono nezna zbog cega se danas odigralo 0-0, nego samo rezultat vidi i konta "hjooooj kriza u Sarajevu, odo na temu smarati, cekao sam godinu dana na to ". Hvala na iskrenom komentaru. Tesko je nama protiv totalni bunkera, jer nazalost mi jos nemamo rijesenja za to!TNT je napisao/la:Tesko je stvarati bilo sta u ovom okruzenju I sa narodom ovakvog mentaliteta.
Kapa dole upravi I ljudima koji vam vode klub, a ovi sto zvizde nakon 2 tekme nezasluzuju Dinu I ostale.
Od heroja do propasti za dan. Nema neke sredine.
Skontajte gdje ste prije bili I gdje su I sad vecina klubova.
A ostali svi samo cekaju neki kiks ovako da podju sa glupostima.
Tesko je u nas biti veci I bolji od ostali, puno tesko.
Trenutno korisnika/ca: Alen1987, benko21, Direktorcic, Galantni, Grk1234, hadzibake, Haksss, johntravolta123, Konzerva, MaroonBjelave, mnon46, Pena, Rule_hz, Sinfoc1986 i 84 gosta.