FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Da obavjestim vase navijace koji nece biti na tekmi da ima prenos na Areni BIH.Bila najava jutros na Areni tekme.Srbijanska prenosi mec Partizan - Rad,a nasa prenosi Sarajevo - Borac pa eto da se ne brinete mozete gledati mec. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel' to govoris da nas dodje u manjem broju na stadion dusmanearelinho je napisao/la:Da obavjestim vase navijace koji nece biti na tekmi da ima prenos na Areni BIH.Bila najava jutros na Areni tekme.Srbijanska prenosi mec Partizan - Rad,a nasa prenosi Sarajevo - Borac pa eto da se ne brinete mozete gledati mec.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
shzna je napisao/la:Cujem da se opet danas saginjete Borcu zbog kladionica
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
sta mislis , ako mi popushimo kup , hoces li ZELJA gledati u nekom predkolu

Ovo kolo obostrano navijanje za protivničke klubove. Željo za nas da vidi Europu,a mi za njih da pređemo na prvo mjesto.

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Malo morgen.X31987 je napisao/la:Ovo kolo obostrano navijanje za protivničke klubove. Željo za nas da vidi Europu,a mi za njih da pređemo na prvo mjesto.![]()
![]()
Nema tog razloga, nikad ga nije bilo i nece. Amin.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
@ zip glupost stvarno nema granica. Ti nekog zoves pacenikom,a visis na zeljinim temama,izigravas budalu, opterecen si svakom informacijom o zelji.
Kazes moras nekom pricat kao da su bebe,pa koliko me sjecanje sluzi,jesi li ono ti neki dan pokazao zavidnu inteligenciju 3 mjesecne bebe,sa onim pitanjem o funkcionalnosti zelje i porednjenja sa drzavnim uredjenjem po principu 51% -49% .
Da ti samo osnove objasnim,51-49 je podijela teritoritorijalna,ne racunajuci distrikt,aa to nema veze sa funkcionisanjem drzave,ta podjela majstore je teritorija.
A drzava funkcionise,po principu jednakosti sva 3 naroda,nazalost 2 entiteta,itd..
51-49 nije drzavno uredjenje,niti su tako zastupljeni ljudi u skupstini,parlamentu,ili vijecu ministara,kao i izvrsna vlast.
Kontas sad
Za dalje objasnjenje javi se na pp.
Tako da nemoj ti objasnjavat ili se trudit odnosit se prema nekom ko prema bebi,prvo brate skola,obrazovanje,pa onda ako se koja glupost omakne nije strasno,ovako puno kakis a malo fajde
Kazes moras nekom pricat kao da su bebe,pa koliko me sjecanje sluzi,jesi li ono ti neki dan pokazao zavidnu inteligenciju 3 mjesecne bebe,sa onim pitanjem o funkcionalnosti zelje i porednjenja sa drzavnim uredjenjem po principu 51% -49% .
Da ti samo osnove objasnim,51-49 je podijela teritoritorijalna,ne racunajuci distrikt,aa to nema veze sa funkcionisanjem drzave,ta podjela majstore je teritorija.
A drzava funkcionise,po principu jednakosti sva 3 naroda,nazalost 2 entiteta,itd..
51-49 nije drzavno uredjenje,niti su tako zastupljeni ljudi u skupstini,parlamentu,ili vijecu ministara,kao i izvrsna vlast.
Kontas sad
Za dalje objasnjenje javi se na pp.
Tako da nemoj ti objasnjavat ili se trudit odnosit se prema nekom ko prema bebi,prvo brate skola,obrazovanje,pa onda ako se koja glupost omakne nije strasno,ovako puno kakis a malo fajde
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
cuj nema linka?
Ovaj vas Kodro je totalni amater u svom poslu! S ovakvom ekipom on igra antifudbal, žalosno. Nećete s njim daleko dogurati. Prijateljski pozz
Sloboda Tuzla
Borac dobro bunker igra, isto onako kako ce igrati skoro svaka ekipa na Kosevu protiv vas i svaku tekmu cete imati ovakvih problema. Tesko je na ovaku postavku igrati, Sarajevo nema rjesenja, kruzi oko gola i ne pravi nista konkretno. Igraci bez lopte se ne krecu dovoljno i odmah je tesko doci uopste u sansu za gol. Ako je suditi po prvom poluvremenu tesko cete ovdje do pobjede ali i protiv svake ekipe koja se na Kosevu bude smireno i organizovano branila. Frljoke su druga prica ali one su interesantne Borcu ne vama. Ne znam stvarno sta da kazem ali ovo je stvarno lose.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Podsjeća li te ova igra na "jedan drugi" klubRooney88 je napisao/la:Borac dobro bunker igra, isto onako kako ce igrati skoro svaka ekipa na Kosevu protiv vas i svaku tekmu cete imati ovakvih problema. Tesko je na ovaku postavku igrati, Sarajevo nema rjesenja, kruzi oko gola i ne pravi nista konkretno.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Isto, cijelo vrijeme gledam tekmu i vjerujes da o tome razmisljam. Preslikani United iz trenutne perspektive. Igra nula bodova, ako neko izvuce individualnim potezom doci ce i bodovi, timski se ne moze Celik/Swansea dobiti. Benko ovdje igra Fellu, Okic Angela a Duljevic je Rooney.rio_Ferdy88 je napisao/la:Podsjeća li te ova igra na jedan drugi klubRooney88 je napisao/la:Borac dobro bunker igra, isto onako kako ce igrati skoro svaka ekipa na Kosevu protiv vas i svaku tekmu cete imati ovakvih problema. Tesko je na ovaku postavku igrati, Sarajevo nema rjesenja, kruzi oko gola i ne pravi nista konkretno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Nekako mi ih zao. 'ta ce, nisu oni krivi.
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
Rekao sam nista gore kad neko iz blata izadje,a blatu se ibreti.
Ne mogu sad galaktikosi pobijediti na dobrom terenu.
Ne mogu sad galaktikosi pobijediti na dobrom terenu.
pitari pratite li sutra utakmicu, i za koga navijate ? 

Nadam se da ćete sad shvatiti da nije sve u parama.
ULTRAS NO POLITICA!
51%
51%
- champions1921
..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 28 maj 2015, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Ma niđe vi prispjeli niste
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Allahami meni ih je žao, nekako su jadni, baš za žaliti, jbt kad nisam zaplako hahaha, Benko, Duljević Udineze hahahaha, tužno.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Evo i ja se upisujem u knjigu žalosti
Trenutno korisnika/ca: laszlo, supervizor i 53 gosta.