Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

IlCapitano
Kontakt:

Re: Juventus FC - Utakmice

Post Postao/la IlCapitano » 14 mar 2015, 20:03

Inače, dvije stvari su mi se posebno svidjele večeras:

1. Kako su Marchisio i Bonucci odmah prišli Morati da mu očitaju koju vaspitnu nakon onog bezobraznog faula na Dybali iz frustracije.

2. Visoki presing na njihovoj polovici i u zadnjoj minuti nadoknade kako im ne bi dopustili bilo kakvu šansu za izjednačenje.

:clap:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 14 mar 2015, 20:05

IlCapitano je napisao/la: Isti ovaj sastav izvesti uz Pogbu i Evru naravno. Gledam sad malo i Dortmund usput i muče se kod kuće protiv Kelna iako ne sumnjam da će igrati potpuno drukčiju utakmicu u Srijedu. Može se i mora se proći. :clap:
Šta bi ti izveo da si trener?

3-5-2 sa Barzom, Pogbom, Evrom i recimo Pirlom ako bude spreman me intrigira, ali opet, toliko sam željan da se ne prilagođavamo protivniku i da u stilu prođemo jer bojim se da bi se samo branili u 3-5-2 i da bi kad-tad popušili gol, imam noćne more od prekida, sinoć sanjah da primamo gol iz kornera u 3 minuti, vjerovao ili ne. :?

Intrigira me iskreno jer mislim da možemo doktorski odigrati, ali naginjem na 4-3-1-2 pa šta bude, svakako će to više biti 4-4-2 ili 4-5-1 sa Tevezom na polušpici.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 14 mar 2015, 20:08

Prezadovoljan sam, odigrali smo jednu od boljih utakmica ove sezone i zasluženo pobijedili, trebalo nam je nešto ovako pred Borussiju.

Bravo za Moratu i za Barzaglija, ostali odigrali prosječno.
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 14 mar 2015, 20:12

Pogba je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la: Isti ovaj sastav izvesti uz Pogbu i Evru naravno. Gledam sad malo i Dortmund usput i muče se kod kuće protiv Kelna iako ne sumnjam da će igrati potpuno drukčiju utakmicu u Srijedu. Može se i mora se proći. :clap:
Šta bi ti izveo da si trener?

3-5-2 sa Barzom, Pogbom, Evrom i recimo Pirlom ako bude spreman me intrigira, ali opet, toliko sam željan da se ne prilagođavamo protivniku i da u stilu prođemo jer bojim se da bi se samo branili u 3-5-2 i da bi kad-tad popušili gol, imam noćne more od prekida, sinoć sanjah da primamo gol iz kornera u 3 minuti, vjerovao ili ne. :?

Intrigira me iskreno jer mislim da možemo doktorski odigrati, ali naginjem na 4-3-1-2 pa šta bude, svakako će to više biti 4-4-2 ili 4-5-1 sa Tevezom na polušpici.
Ja bi ponovio sve kao protiv Rome samo sa Barzaglijem umjesto Caceresa. Odbrana je nemjerljivo sigurnija kad je Barza tu, a na kontre im moramo zabiti bar jedan. Dati Pogbi ulogu Pereyre da vuče kontre sa Moratom i Tevezom i to je to.

Iako imam osjećaj da će Allegri krenuti sa istom postavom kao u Torinu kad se Pirlo povrijedio. Mislim da on misli da Barza nije spreman pa zbog toga. Jedino što ne želim vidjeti je Pirlo u prvom sastavu.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 14 mar 2015, 20:16

Ma i ja mislim da su male šanse da Barza igra, minimalne, a ludost bi bila nespremnog Pirla staviti, mada mi ne ulijeva povjerenje to što se on fakat nada da ga oporavi. Nekih 20-30 minuta do kraja ako bude stani-padni, ali nikakva prva postava.

Vjerovatno isti sastav kao iz prve utakmice, i ja mislim, sa promjenom u 3-5-2 kako se meč bude bližio kraju, a rezultat bio pozitivan za nas.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 14 mar 2015, 20:19

slika

Kultna slika :bow: :mrgreen:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 14 mar 2015, 20:23

Pogba je napisao/la:Ma i ja mislim da su male šanse da Barza igra, minimalne, a ludost bi bila nespremnog Pirla staviti, mada mi ne ulijeva povjerenje to što se on fakat nada da ga oporavi. Nekih 20-30 minuta do kraja ako bude stani-padni, ali nikakva prva postava.

Vjerovatno isti sastav kao iz prve utakmice, i ja mislim, sa promjenom u 3-5-2 kako se meč bude bližio kraju, a rezultat bio pozitivan za nas.
Allegri: "Andrea Barzagli was a little tired at the end, which was understandable after eight months out.We are very happy to have him back"
Allegri: “We will probably play with four at the back in Dortmund, though there is the possibility of playing with three."
To je to.

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 14 mar 2015, 20:24

Mislim da nije bitno toliko koju formaciju cemo igrati koliko su bitne dvije stvari.
1. Pripremiti se na visoki presing kog ce BVB sigurno u toku meca primjeniti jer se iz aviona vidi da nam se odbrana u tim situacijama pogubi...
2. Ponoviti takticku igru iz Torina sa agresivnijim pristupom na sredini terena cime bi im drasticno smanjili sanse da odigraju nesto uigrano.
Pirla niko ne zeli vidjeti u igri dok Barza djeluje spreman. Samo da Vidal i Pogba budu na nivou i siguran sam da cemo im iz polukontri napraviti dosta problema i zabiti kad tad.

konjkopendica
Kontakt:

Post Postao/la konjkopendica » 14 mar 2015, 20:47

Jedva cekam Dortmund, ligu prelahko rjesavate. Nije ni zanimljivo vise.

IlFantasista
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la IlFantasista » 15 mar 2015, 00:42

slika

Brat danas slavi 22. rođus, nek' mu je hairli. :mrgreen:
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 15 mar 2015, 01:01

Brat moj!

Da Bog da, da još koju sezonu ostaneš kod nas i da te od prokletog šejtana čuva.
Aljegri, out!

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 15 mar 2015, 01:05

Kako volim kad ovako igramo. Hvala ti Allegri, taktički magu!
Aljegri, out!

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 15 mar 2015, 01:16

očekivano teška tekma koju smo uspješno prošli,najvažnije je da nije bilo povreda a pobjeda je uvijek dobrodošla.
Barza napokon na terenu :thumbup:
Morata :clap: :clap:
Pereyra,šta reći o njemu,čovjek me iznenadi i oduševi s nekim potezom da bi već u par koraka me razočarao,pogrešne odluke u završnici...
Sturaro je solidan bio,bilo je grešaka ali je borbren i željan dokazivanja,neznam jel zamjenjen zbog udarca koji je dobio ili što Max nije bio zadovoljan s njegovom igrom

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 15 mar 2015, 01:25

Rutina ! A sada, utakmica sezone...
Max Allegri

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 15 mar 2015, 01:41

IlCapitano je napisao/la:slika

Kultna slika :bow: :mrgreen:
:lol:
Aljegri, out!

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 15 mar 2015, 11:03

Gospodin Allegri.

slika
Aljegri, out!

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 15 mar 2015, 14:19

IlCapitano je napisao/la:
Italia je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Znači Bonucciju se ne smije ništa reći, ali kad ti pljuješ Llorentea onda je u redu?
Pa druze ja uopste nisam cesto kritikovao Nanda nakon odredjene lose partije kao sto pojedinci svako kolo kritikuju. A porediti Bonuccija i Llorentea je toliko smijesno da nije ni vrijedno komentarisanja.
Naravno da je smiješno. Nando je bio jedan od glavnih igrača u pohodu na titulu prošle godine dok je Bonucci kiksao svako malo.
Ti bi stvarno trebao naučit kada u životu povuć crtu i reć, "ok bio sam u krivu, posipam se pepelom"...
Ovako se samo sramotiš, tim više što si na početku sezone pljuvao forumaše koji su konstruktivno kritizirali Llorentea :kafa:

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 15 mar 2015, 14:31

slika
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 15 mar 2015, 14:44

korisnikforuma je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:
Italia je napisao/la: Pa druze ja uopste nisam cesto kritikovao Nanda nakon odredjene lose partije kao sto pojedinci svako kolo kritikuju. A porediti Bonuccija i Llorentea je toliko smijesno da nije ni vrijedno komentarisanja.
Naravno da je smiješno. Nando je bio jedan od glavnih igrača u pohodu na titulu prošle godine dok je Bonucci kiksao svako malo.
Ti bi stvarno trebao naučit kada u životu povuć crtu i reć, "ok bio sam u krivu, posipam se pepelom"...
Ovako se samo sramotiš, tim više što si na početku sezone pljuvao forumaše koji su konstruktivno kritizirali Llorentea :kafa:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Nauči čitati.

I skini mi se.

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 15 mar 2015, 14:49

:kafa:
Aljegri, out!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.