Moze naravno..Nemoj njega,da mi komplekse o maloljetnicama nabija..shzna je napisao/la:Zar vama nije bratska Rusija?legenda reala je napisao/la:samo bratska Njemačka dolazi u obzir, ove dokazane dušmanske zemlje tipa Britanije i Francuske treba ugasiti, a njihove pristalice u logor
@Narin Ma otici cemo jednom vala da dajemo jedan drugom nestrucne savjete. Mozemo npr zvati i Albinovica da nam se malo pohvali
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Alles gute.Nerminovic je napisao/la:Rodjendan, wuhu![]()
Narine sta je s tobom?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa malo vise para da ima u rukometu, pa onda zasto ne i ogranicavanje napada kao u kosarcisamo_lijevo je napisao/la:Kakve reforme ?
E kad se sjetim, ja kao klinac pratio nasu ligu, gledao Bosnu, trenirao. Kad dodje Ademar Leon, kontam neki vanzemaljci igraju
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Danke brüderGreivis je napisao/la:Alles gute.Nerminovic je napisao/la:Rodjendan, wuhu![]()
![]()
Narine sta je s tobom?
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- samo_lijevo
- Kontakt:
kakvo crno ogranicavanje napadaBosniacum Lilium je napisao/la:pa malo vise para da ima u rukometu, pa onda zasto ne i ogranicavanje napada kao u kosarcisamo_lijevo je napisao/la:Kakve reforme ?![]()
E kad se sjetim, ja kao klinac pratio nasu ligu, gledao Bosnu, trenirao. Kad dodje Ademar Leon, kontam neki vanzemaljci igraju
Ima para u Njemackoj, liga nikad bolja,samo je steta sto se ne pruza prilika dmacim igracima.
Imam trenerku i dva sorca od Ademara.
Nema para, nema bodova. Liga je totalno propala, Svako ziv bjezi iz Spanije.Pa sta se desilo sa spanskim rukometom ? Portland San Antonio, C.Real...
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Prava stvar 
Mom bratu i najvecem sinu Danske, sretan rodjendan, sve najbolje i da se sto prije ozenis i postanes gazda
Mom bratu i najvecem sinu Danske, sretan rodjendan, sve najbolje i da se sto prije ozenis i postanes gazda
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- samo_lijevo
- Kontakt:
To bi licilo na jedan veliki cirkus.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Na koji način sta je samnom,u kom segmentu ?Greivis je napisao/la:Alles gute.Nerminovic je napisao/la:Rodjendan, wuhu![]()
![]()
Narine sta je s tobom?
Jel kod tebe sve super?
Meni u petak odgovaraNarin je napisao/la:Moze naravno..Nemoj njega,da mi komplekse o maloljetnicama nabija..shzna je napisao/la:Zar vama nije bratska Rusija?legenda reala je napisao/la:samo bratska Njemačka dolazi u obzir, ove dokazane dušmanske zemlje tipa Britanije i Francuske treba ugasiti, a njihove pristalice u logor
@Narin Ma otici cemo jednom vala da dajemo jedan drugom nestrucne savjete. Mozemo npr zvati i Albinovica da nam se malo pohvali
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ne izlazi mi iz glaveNarin je napisao/la: Na koji način sta je samnom,u kom segmentu ?
Jel kod tebe sve super?
FORZA MARŠAL !!!
Poz!VelaHavle je napisao/la:Britanija, Francuska, SAD, Izrael, Turska, Saudijska Arabija
Kakav se to dogovor stvara?Dex je napisao/la: Meni u petak odgovara
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
a jes me safatala prehlada 
http://www.gobih.ba/vijest/5315/bosanci ... ode-nigdje" onclick="window.open(this.href);return false;!
“Stairway to heaven”
“Stairway to heaven”
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Šta ti ja ličim na njihovog advokata? Who cares?legenda reala je napisao/la: zašto zaobilaziš pitanjja o ovim Owenima,Caringtonima i sl g...
Ne misliš valjda da ću raspravljat s likovima kojima je argument da mrze UK neki John Major. To je trivijalan nivo za mene.
Zaspem u 23h, probudim se u 2h i onda oka ne mogu sklopiti do 5h ujutro da bih zaspao i opet se digao u 07:30 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jer plavo je sve što me zanimaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ko?hodža je napisao/la:Ne izlazi mi iz glaveNarin je napisao/la: Na koji način sta je samnom,u kom segmentu ?
Jel kod tebe sve super?
Prolazi me volja za mojim planom,ne smijem ovo dopustiti,moram istrajati u namjeri..
Kawhi - hocemo u petak ujutro u Queen?
- legenda reala
- Kontakt:
Ti si ovdje advokat Britanije i njenih stanovnika i moraš dati neko objašnjenje na ove nelogičnostiDukeOfWellington je napisao/la:Šta ti ja ličim na njihovog advokata? Who cares?legenda reala je napisao/la: zašto zaobilaziš pitanjja o ovim Owenima,Caringtonima i sl g...
Ne misliš valjda da ću raspravljat s likovima kojima je argument da mrze UK neki John Major. To je trivijalan nivo za mene.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ma šta kažeš, i njenih stanovnika isto
To je isto k'o kad bih ja od ljubitelja Njemačke na forumu tražio da mi objasne postupke njemačkih zvaničnika u dva svjetska rata.
To je isto k'o kad bih ja od ljubitelja Njemačke na forumu tražio da mi objasne postupke njemačkih zvaničnika u dva svjetska rata.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.