SportSport.ba Kup rasprava
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba Kup rasprava
Au kakav kiks, skini postotak od plate za neznanje

ali zar ne bi bilo interesantnije kad bi ekipe iz nižih liga trofejom išle u viši rang? ajde da uvedemo to pravilo...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nije moguće tokom sezone mijenjati pravila, ali možeš na kraju sezone sročiti pravilo i postavimo na glasanje, jer tim pravilom neko iz 2 ili 3 lige ostaje bez mjesta u višem rangu.
123456 je napisao/la:Bravo momci.Konacno i taj Kup da krenemo.Jos svi pogodili a kapiten stavio slag na tortu.Fino smo krenuli nadam se lijepoj sezoni.
Samo da me krene u ligi pa da napravimo magdan i express povratak u elitu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
važi... nema veze, biće još zanimljivije...Padovan je napisao/la:Nije moguće tokom sezone mijenjati pravila, ali možeš na kraju sezone sročiti pravilo i postavimo na glasanje, jer tim pravilom neko iz 2 ili 3 lige ostaje bez mjesta u višem rangu.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Marsal
- Kontakt:
Samo da skrenem pažnju članovima Saveza da Backspace Utd je pobijedio FK Garaže sa 3:0 a ne 2:1 kako stoji kod njih pa ako može da isprave, nije da je bitno ali eto.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- kraljttbvb
- Kontakt:
Tek sad vidim da me je ovaj iz protivnicke ekipe "poklopio" na 3 pogodjene tekme.
Pravilo je da igraci iz iste ekipe ne smiju imati vise od 4 ista para, a protivnik ti od 7 parova smije poklopiti 6

Pravilo je da igraci iz iste ekipe ne smiju imati vise od 4 ista para, a protivnik ti od 7 parova smije poklopiti 6
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
kup ima drugačija pravilakraljttbvb je napisao/la:Tek sad vidim da me je ovaj iz protivnicke ekipe "poklopio" na 3 pogodjene tekme.
Pravilo je da igraci iz iste ekipe ne smiju imati vise od 4 ista para, a protivnik ti od 7 parova smije poklopiti 6![]()
![]()
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne igramo poklape, nego pogadjamo rezultateDANTES je napisao/la:kup ima drugačija pravilakraljttbvb je napisao/la:Tek sad vidim da me je ovaj iz protivnicke ekipe "poklopio" na 3 pogodjene tekme.
Pravilo je da igraci iz iste ekipe ne smiju imati vise od 4 ista para, a protivnik ti od 7 parova smije poklopiti 6![]()
![]()
![]()
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=105&t=9601" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad je drugi set ?
Kad je drugi set ?
- Evolution87
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Kup rutinski. Protivnici se nisu ni pojavili. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ne bi te Bog ubio da si tipovoEvolution87 je napisao/la:Kup rutinski. Protivnici se nisu ni pojavili.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Evolution87
- Kontakt:
ma ovo je bio dio taktike, da pokrijem rezultate ako neko njihov ne tipujeDex je napisao/la:Ne bi te Bog ubio da si tipovoEvolution87 je napisao/la:Kup rutinski. Protivnici se nisu ni pojavili.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam protiv dvojice. Kapiten i Cautinho me samog ostavili

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
E jos ne vidje takvu taktiku.Stavili ste savez na muke.Protivnik nije tipovao vi tipovali no poklopili 6 utakmica sto je po pravilima 3:0 za suprotni tim.Na temi saveza moj prijedlog je da oba tima ispadnu.Evolution87 je napisao/la:ma ovo je bio dio taktike, da pokrijem rezultate ako neko njihov ne tipujeDex je napisao/la:Ne bi te Bog ubio da si tipovoEvolution87 je napisao/la:Kup rutinski. Protivnici se nisu ni pojavili.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Savez napolje!

Na meču Gonghashi - Backspace imate grešku
Na meču Gonghashi - Backspace imate grešku
- BeyKopites
- Kontakt:
Joint - Delfini nije 1-4 nego 1-3, priznali ste Everton - Newcastle 1-0 iako je završilo 3-0 
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- Evolution87
- Kontakt:
Evo tek sad vidim, a ja mu jos rekao da ispravi tako da poslije nisam ni obracao paznju. Ali opet su oni ti koji su prvi nspravili gresku jer uopste nisu tipovali.123456 je napisao/la:E jos ne vidje takvu taktiku.Stavili ste savez na muke.Protivnik nije tipovao vi tipovali no poklopili 6 utakmica sto je po pravilima 3:0 za suprotni tim.Na temi saveza moj prijedlog je da oba tima ispadnu.Evolution87 je napisao/la:ma ovo je bio dio taktike, da pokrijem rezultate ako neko njihov ne tipujeDex je napisao/la: Ne bi te Bog ubio da si tipovo
Ma obadvije ekipe izbaciti i vratiti Gromove koje ste nepravedno prije dvije sezone izbacili iz kupa...
Najrealnije tako.
Najrealnije tako.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nisam mogao sam. Sretno ovoj ekipi dalje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.