Izgleda da jeste!Cernica je napisao/la:Sta se ono desava u RZR jeli ono fajrunt
Radi cega brato. Ne kontam?emil02in je napisao/la:Izgleda da jeste!Cernica je napisao/la:Sta se ono desava u RZR jeli ono fajrunt
Evo izgledazizu1991 je napisao/la:Šta je to bilo? Ne kontam skraćenicu.
Incidentna ekipa, iskoristili su to što mi treniramo u duplo toplijim uslovima, a u dvorani u Bugojnu je minus doslovno. I onda su se nalozili, udarali su šakama i mi smo bili u naletu , ako se ne varam serija 4:0 , onda je prekinuta utakmica. I prošlih godina je uvijek bilo na rubu incidenta, a dvije godine zaredom smo iz Bugojna ispraćeni pod pratnjom policije.112233445566778899 je napisao/la:U tom Bugojnu je, ako se ne varam, vec bilo incidenata kada bi nasi gostovali gore. Nesto su pravo kivni na na nas.pravnik1981 je napisao/la:koliko je rezultat bio kad se prekinula utakmica?
emil02in je napisao/la:Nego zna li ko dokle je došla stranica rođeni?
Ma kofrcili su se i dok smo igrlali sa Iskrom dok nisu dobili po nosushaman7 je napisao/la:Incidentna ekipa, iskoristili su to što mi treniramo u duplo toplijim uslovima, a u dvorani u Bugojnu je minus doslovno. I onda su se nalozili, udarali su šakama i mi smo bili u naletu , ako se ne varam serija 4:0 , onda je prekinuta utakmica. I prošlih godina je uvijek bilo na rubu incidenta, a dvije godine zaredom smo iz Bugojna ispraćeni pod pratnjom policije.112233445566778899 je napisao/la:U tom Bugojnu je, ako se ne varam, vec bilo incidenata kada bi nasi gostovali gore. Nesto su pravo kivni na na nas.pravnik1981 je napisao/la:koliko je rezultat bio kad se prekinula utakmica?
Što se tiče grupe, ima jedan (necu ga imenovat, prepoznat ćete sigurno) koji sve zakuhava i baš mi njegovo iritirajuci i ironicni postovi idu na zivce i zbog njega je ovo sve. Ono Zoka nije zasluzio sigurno, svi znaju ko je on bio
šta ćemo obojit jadan ne bioBMV22 je napisao/la:"Ne vjerujem. Ne vjerujem koliko je uspio srozat momcad. Jbemti i Misu i ko ga dovede. Ocaj od trenera.
A sad ce ko da gledam opet bit zadovoljan... Ne znam sta ocekivat u srijedu, oboji igramo nikako, ko zna na sta ce to licit"
Tito dragi pročitaj ovog matana iz koje je ovaj špilje izašao ni dragi bog ne zna.Brnjašu dragi hajde ti jadan ne bio nazad u pučku školu pa lagano od prvog osnovne kreni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Valjda jednog dana poslije toga i uspiješ složiti neku malo manje blasfemičnu rečenicu.Joj ljudi dragi ko u gradu živi![]()
![]()
Drina preduboka voda, a sad stiže hladna Neretva.Pozdrav "oboji timovima i njihovim navijačima".Živio mi matane.
Izvinte crvena braćo, ali ovo sam morao, umirem od smijeha po kući![]()
![]()
![]()
Dajte momku valjak i jupolashaman7 je napisao/la:šta ćemo obojit jadan ne bioBMV22 je napisao/la:"Ne vjerujem. Ne vjerujem koliko je uspio srozat momcad. Jbemti i Misu i ko ga dovede. Ocaj od trenera.
A sad ce ko da gledam opet bit zadovoljan... Ne znam sta ocekivat u srijedu, oboji igramo nikako, ko zna na sta ce to licit"
Tito dragi pročitaj ovog matana iz koje je ovaj špilje izašao ni dragi bog ne zna.Brnjašu dragi hajde ti jadan ne bio nazad u pučku školu pa lagano od prvog osnovne kreni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Valjda jednog dana poslije toga i uspiješ složiti neku malo manje blasfemičnu rečenicu.Joj ljudi dragi ko u gradu živi![]()
![]()
Drina preduboka voda, a sad stiže hladna Neretva.Pozdrav "oboji timovima i njihovim navijačima".Živio mi matane.
Izvinte crvena braćo, ali ovo sam morao, umirem od smijeha po kući![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.