Feridagic je napisao/la:Mirza1990 je napisao/la:Inace Harun i Dino besplatno rade hahahahah nisu opste unovcili ovo sve eeeee naivnosti...Pa da nije Sparsa i Juke **** bi u20 i reprezentacije mladje bile u A diviziji al ipak voli Harun da kaze kako je ovo vodstvo na celu nikad savez nije bio uspjesni i tako indirektno pripisuje sve te uspjehe sebi i predsjedniku....Pa taj isti Juka je POSLE znaci ne PRIJE vec je VEC imao potpisano sa Denverom usao u svadju sa klubom da bi dosao i igrao to u20prvenstvo a oni su odma poletjeli i izgleda kod vecine uspjeli da ga naprave drzavnim neprijateljem zato sto je otisao kod svog lijecnika u Zagreb koji kud i kamo ima bolju opremu nego ovi nasi za to njegovo koljeno.
Ovaj covjek, taj Enes je izgleda i madjionicar, jos malo pod njegov uticaj poceti padati i oni koji imaju malo mozga jer je ove druge vec obradio. Sta me briga da li Dino i Harun besplatno rade, da li je to zbog ovoga ili onoga, meni je bitno da je A reprezentacija posle prilicnog posta ponovo na jednom velikom takmicenju gdje je prvi put u historiji zaboljezila i pobjede, da je jedinstvo u reprezentaciji kao niti u jednom drugom sportskom kolektivu na nivou BiH da su cak predvodjeni kapitenom MIRZOM osjetili potrebu i da se javno ograde od lopine i njegove zamlate kojom upravlja, da jedan Stipanovic i Gordic grizu za svoju domovinu. Da imamo takve strucnjake kao sto su Aco Petrovic i Dusko Ivanovic, da su mladje kategorije na pravom putu i to je ono sto najvise zanima ovoga Slovenackog lisca, ta djeca ce danas-sutra stasati a javasluk i nered je njegova sansa da ih unovci Slovencima, Turcima, Hrvatima, Srbima. Jos jednom se divim da Harun ima toliko energije da se bori, ja bi davno to sve ostavio i bas kao i politicku vlast, dao Bosancima ono sto i zasluzuju.
Da li si ti svjestan da smo mi na EB otisli zbog toga sto je Aco Petrovic prevaren i izmanipulisan i da mu je receno da radi za dzabe pa poslije EB-a da ce se iznaci neko rijesenje? Rijesenje je na kraju bilo: eto, mi nemamo novca da te platimo. Izvini Aco!
Pravo dobro rijesenje u pm.
Valjda to dovoljno govori o sposobnosti Mahmutovica i Konakovica. Meni govori itekako. Tebi ocito ne!
Da li si svjestan da se reprezentacija nasla na EB-u zahvaljujuci parama iz dzepa jednog od igraca, a nikako parama koje je pronasao sekretar kojeg toliko zdusno branis?
Da li si svjestan da upravo to sto tebe boli qrac za koliko Konakovic i Mahmutovic rade, da bi trebalo da te boli qrac jer oni imaju platu za ono sto rade, a posudjuju novac od igraca umjesto da se te pare nalaze kod sponzora?
Sto sponzora nema? Pa zato sto repku vode lopovi i danas, ali sa bijelim rukavicama.
Imas li trun mozga da razmislis barem malo?