Kakvi su to bili derbiji, oni zbog kojih se bjezalo iz skole
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
http://www.mojacrvenazvezda.net/wp-cont ... 5-58-1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Papalukas je napisao/la: Ja sam gledao na tv-u i mislim da je to ta cifra,hiljadu vise maksimum,a slazem se sa tobom za Parkera,ne mozes ovo uraditi,samo zamisljam scenu da je sudija svirnuo offside.
Rekoh ti ja da je bila koja hiljada vise.
arelinho je napisao/la:Parker![]()
![]()
![]()
Vezista Zvezde na radaru Borusije: Derbi bi mogao da odluči o budućem transferu.
Crvena zvezda ima nekoliko talentovanih fudbalera koji su interesantni klubovima iz najjačih evropskih liga. Momak o kojem se puno priča u poslednje vreme je Mihailo Ristić, a prema pisanju Sporta Borusija iz Menhengladbaha već neko vreme prati njegove igre. Predstavnici nemačkog kluba su ga gledali i proteklog vikenda protiv Vojvodine, kada je ponovo bio na visini zadatka, a značajno je doprineo i vodećem pogotku Zvezde. Ristić doduše u poslednje vreme ima nešto defanzivniju ulogu u timu, ali slobodno se može reći da se vrlo dobro snašao i u novoj ulozi. Ipak, Nemci i dalje taktiziraju kada je ponuda Zvezdi u pitanju, a poznato je da cena ispod koje na Marakani neće ni da razgovaraju jeste milion i po evra. Navodno Nemci čekaju "večiti derbi" kako bi dali konačnu ocenu Ristiću. Ukoliko u najvažnijem meču sezone, koji bi mogao da reši i pitanje šampiona, talentovani vezista bude na visini zadatka, čelnici Borusije bi definitivno krenuli u "ofanzivu" na Ristića.

Realno.marconato je napisao/la: Danas najgori Parker i Orlandić...
Decko hoce da se dokaze, ali na pogresan nacin.Tribalian je napisao/la:arelinho je napisao/la:Parker![]()
![]()
![]()
![]()
Ovako je reagovao svako koga znam posle pregledanja klipova sa Parkerovim golom.Ali kako ga igraci ne yebu uopste
kad je sutnuo loptu, svi trk ka Kataiju da proslave.
Odakle je ovaj mali Jovic,znam da je Ristic iz Ugljevika a ne mogu se sjetiti odakle je Jovic?Ristic, Lazic i Jovic.. pa i Rajkovic, iako nije iz nase skole. Kako ih je samo lijepo gledati na terenu.
Ristic cijele sezone pruza dobre partije, dosta je zreo za svoje godine, barem na terenu. Ima dobra rijesenja.. u defanzivi nije nesto, ali ga je svakako bolje gledati nego Kovacevica.
Jovic pored golova sto je dao, igra sve bolje.. Znao sam da mora procepiti kad tad, ali mi je drago da je bio na terenu medju boljim u Subotici. Iskoristio je svoju sansu, iznudio penal, nije gubio lopte, bio na pravim mjestima u pravo vrijeme.. On mora i protiv Napretka biti u prvoj, bez obzira sto ce se Lazovic vratiti u tim. Njega u spic, a Lazu i Parkera na krila, pa da dobijemo carapane i nastavimo sa dobrim igrama.
Iz Bijeljine.Papalukas je napisao/la: Odakle je ovaj mali Jovic,znam da je Ristic iz Ugljevika a ne mogu se sjetiti odakle je Jovic?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.