westherc je napisao/la:Ma odnosi su vec davno poremeceni to se zna jos od ljeta, ali smjenjivanje trenera kad imamo 3 boda iza vodeceg i prvih 6 kola imamo 4 kuci, prakticki mozemo vrlo lako startati sa 18 bodova iz 6 kola, i onada ovo... Ovobnema veze sa rez. ovdje je nesto interno puklo. Sramota je na ovakav nacin smjenjivati trenera, tako bne rade gosop
Katastrofa
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uprava je pruzela odgovornost za rezultat, trenera ne krivim ništa ne poznaje dovoljno ligu, raskupusao je momčad, podršku ima i ako ispadne od Veleža... Uprava nek preuzme vođenje ekipe jer su zadali 4 cilja
Jedan lagano izmiče, drugi bi mogao u srijedu, 3 profiliranje mladih igrača? Wtf? Kojih mladih? Kordić, Šćepanović, Muminiović?
4. Iskorak u europi hmm kako igramo europa će biti uspjeh...
Ljudi moji , trener trenira, uprava skuplja novac i na osnovu budžeta oderđuje ambicije... Uprava koja dovodi s brda dola igrače pa i trenere sigurno neće ostvarit ciljeve jer su nerealni...
Bili su nezadovoljni igrom kad je Brana bio trener, jesu sad zadovoljni?
Ovo je razočaranje žešće...
Nije da sam neki prognozer...
Toliko lutanja, sad se za Europu moramo krvavo borit...
1. Obrana titule i osvajanje kupa
2. Razvoj mladih igrača
3. Iskorak u Europi
Sa danasnjim danom ostao na 3 cilj ali ne znam kakobmi mislimo napravit iskorak kad nam visi opasno kup uefa,
Hoće li uprava podnjet ostavku s obzirom kako smjenom trofejnog trenera i dovodjenjem amaterskih pojačanja.
J*** mu mater koji ozbiljni klub koji se bori za titulu mjenja trenere ko čarape...
E sad ćemo vidjet ko voli Zrinjski, ko bude došao protiv Travnika na tekmu...