Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I ja podjoh sad napisat.Schwarz je napisao/la:Rustemovic vam ne moze nastupati u kupu, a vi ga stavljate u sastav.
Ne treba, imao je samo los dan. Sjeti se Partizana kako je brz i odlican bio. Njemu treba samo jedno 2-3 utakmice u pocetnom sastavu, koje dosada nazalost nije imao.hilmo je napisao/la:Ne znam za vas ali meni se čini da Alispahiću još treba da uđe u neku poželjnu formu
Ne može jer je igrao u onom Kupu RS-aHead je napisao/la:Moze Rustemovic.
Nadam se da je samo to.MCMXLVI je napisao/la:Ne treba, imao je samo los dan. Sjeti se Partizana kako je brz i odlican bio. Njemu treba samo jedno 2-3 utakmice u pocetnom sastavu, koje dosada nazalost nije imao.hilmo je napisao/la:Ne znam za vas ali meni se čini da Alispahiću još treba da uđe u neku poželjnu formu
Stojcev je rekao da mu ne odgovara ta pozicija, a Kodro je to potvrdio, tako da cisto sumljam.THEC je napisao/la:Rustemovica ne dirati, neka njega sa Cimijem, Stojceva na krilo poslati a Alispahica kao ofanzivnog veznog, Krste ili napad ili nista, njega na krilo staviti nema smisla
Moze on njega stavit, al ako ne moze odgovorit zahtjevima, koji ce qrac.. Isto ko Krste na krilu, ne moze i gotovoZip je napisao/la:Igrac koji dobija dobre pare, nije u poziciji da kaze jel mi nesto odg il ne.. Placen si da oznojis dobro dres, da das sve od sebe.. Pa gdje god te stavi trener da igras
Te pare koje on dobija su dobre za naše uslove, ali recimo da su u drugoj Turskoj ligi te pare smiješne. Procitaj još jedno šta sam napisao, jer je Kodro je rekao da mu ne leži ta pozicija. Normalno je da igrac kaže šta leži i gdje može dati svoj maksimum.Zip je napisao/la:Igrac koji dobija dobre pare, nije u poziciji da kaze jel mi nesto odg il ne.. Placen si da oznojis dobro dres, da das sve od sebe.. Pa gdje god te stavi trener da igras
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, kontra, mire971, MokraKifla, OsmanhodzicBuco, Pitaristok, rimljanin90 i 62 gosta.