Mirza1990 je napisao/la:A to ogranicen sto je druga rijec za glup i istrenirao malo spusti loptu to je vec vrijedjanje a za to se dobije ban inace sve ok

Ma Harun ba iza profila
Inace kod njeg je glavna fora: ne moram ja nikome nista pokazivati. On se vodi onom tezom kao u vicu sa Fatom i Hasom kad je Fata uhvatila Hasu kako kara, a ovaj je pita, pa dobro Fato jel ti vjerujes svojim ocima il' meni?
Tako i ovaj isto: sta ja imam kome sta pokazivat, ja sto kazem tako je. Ne moze biti drugacije!
Konta Harun da ce mu svijet povjerovat u nevinost.
Kod ovog slucaja treba napomenuti i ne zaboraviti da je slucaj Preldzic sam Harun pokrenuo svojim mahalanjem. Kazem mahalanjem jer da ima dokaze za nesto takvo, odavno bi on njih izveo. I onda kad mu nista drugo ne preostaje, i kad je vidio da ce Enes da ga kara u bulju, onda je okrenuo plocu i brze bolje ajde da ja njih tuzim prije nego mozda oni mene tuze. A zaboravlja da se na tuzbu moze odgovoriti kontratuzbom. U ovom slucaju, taj neki Enes otvoreno poziva sarajevskog mahalca da pokaze dokaze i da ne idu na sud, pri tome nudi javno izvinjenje ako se to napravi i desi.
I sta je bilo? Pojeo vuk magarca.
Ja bi ovdje rekao samo: ne idi u kolo u kojem ne znas igrat!
Vidis kako Konakovic suti ko zaliven. Moze bit i da je on jedan od manipulatora pa izbacuje ovog na ratiste kao topovsko meso, a ovaj se primio ko pjan plota.