Chelsea FC: One name: Gianfranco Zola.

Bayern: Poceo sam navijate za Bayern kad sam bio u Olympiastadion(mislim 2003)
Atletico: Poceo sam navijati za Atletico kad je Torres igrao!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Navijam za Atletico,a posto su oni slabi onda sam poceo da navijam i za Barcu, cisto da bi se mogao folirati. Ima puno slucajeva, kada neko navija za jedan klub + Barca. Ne kaze se djaba "Svaki seljak moze da navija za Barcu"daffy je napisao/la:navija za Atletico , a voli i Barcu... isto kao da neki Romansita kaze da voli Milan..
![]()
za Juve radi prelijepih dresova i radi lijepog imena Juventus.. i radi Trezegueta i Alessandra Del Piera!!
djete?juzni vjetar! je napisao/la:spamas djete tema... Atletico bi se poigrao sa jadnim arssenalom u svako doba a kako je slab u finalu kupa kralja i semifinal evropa legue
taj slabi tim je pobjedio barcu kojoj vi niste u 2 utakmice uputili 4 sutaCollegeGunner je napisao/la:djete?juzni vjetar! je napisao/la:spamas djete tema... Atletico bi se poigrao sa jadnim arssenalom u svako doba a kako je slab u finalu kupa kralja i semifinal evropa legueGRAMATIKA...jesi cuo za tu rijec?!
Naravno ko sto se poigrao na Emirates kupu, kada su vas nase rezerve savladale bez problema...
I Portsmouth je ne tako daleko osvojio Kup, pa to treba da znaci da je jak i da bi se poigrao sa Realom, i Fulham je u polufinalu EL, pa to treba da znaci da je jaci od Chelskog![]()
Rado bi se raspravljo s tobom, jel bi to bila najlaksa rasprava, al ne na ovoj temi. Mozda na temi Atletica, a ja, ona je po 56 put zakljucana. Veliki klub nema sta...
"smjesni"juzni vjetar! je napisao/la:taj slabi tim je pobjedio barcu kojoj vi niste u 2 utakmice uputili 4 sutaCollegeGunner je napisao/la:djete?juzni vjetar! je napisao/la:spamas djete tema... Atletico bi se poigrao sa jadnim arssenalom u svako doba a kako je slab u finalu kupa kralja i semifinal evropa legueGRAMATIKA...jesi cuo za tu rijec?!
Naravno ko sto se poigrao na Emirates kupu, kada su vas nase rezerve savladale bez problema...
I Portsmouth je ne tako daleko osvojio Kup, pa to treba da znaci da je jak i da bi se poigrao sa Realom, i Fulham je u polufinalu EL, pa to treba da znaci da je jaci od Chelskog![]()
Rado bi se raspravljo s tobom, jel bi to bila najlaksa rasprava, al ne na ovoj temi. Mozda na temi Atletica, a ja, ona je po 56 put zakljucana. Veliki klub nema sta...smjesni ste
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.