Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Biti će bez brigeRamirez5 je napisao/la:Hoce li biti vrijednih kao do saa da postave link.
Koliko vidim ide ljeto i planiraju dovesti nekog jaceg slobodnog igraca pa ce valjd ova atmosfera oko ekipe vise vrijediti kad budu pokusali da ga dovedu nego da su nastavili da gube...al slazem se bolje bi bilo da su mozda nastavili da gube i da dobiju nekog jaceg igraca na draftu npr D'angelo Russell taj mi se bas svidja a Lawsona da zamjene za nekog drugog igraca...Sto se tice Juke ne vjerujem da je ispao iz prve petorke cim se vrati u pravu formu on je prvi centar al to samo pretpostavljam nista visebaglama je napisao/la:trebace mu neko vrijeme da strese hrdju, djelovao je dosta usporenije proslu.
dobili su golden state bez cetri glavna igraca, i sad fol to neki podvig...trener ce forisrat ferida na centru, dok ga neko ne satare. Jukina bi statistika mogla padat ako je ispoa iz prve petorke
ne kontam koji im je interes pobjedjivat, samo gube sanse na draft lutriji za visokim pikom
neš *ebat'Janez je napisao/la:Kraljice baš si me nasmijala slatko.BaDa12 je napisao/la:Dok Janez živi, za link se ne brini.![]()
![]()
Iznimno glup komentar.Chinaglia je napisao/la:neš *ebat'Janez je napisao/la:Kraljice baš si me nasmijala slatko.BaDa12 je napisao/la:Dok Janez živi, za link se ne brini.![]()
![]()
mah, kasno igraju, pa mi bude mrsko sjedit' i kucat', ovako ga samo gledamJanez je napisao/la:@Chinaglia
Bježi tamo nema te od povrede Mirze ne pratiš više sa rajom Juku utefterio sam ti minus za godinu dana.
bojim se da te nisam ništa pitaostorm_raider je napisao/la:Iznimno glup komentar.
Tesko da ti mozes skontati sarajevske fazone, nema potrebe da pokusavas sa Djurom nazor. Drzi se tih 'nes' ebat' i slicnih malogradjanskih.Chinaglia je napisao/la:bojim se da te nisam ništa pitaostorm_raider je napisao/la:Iznimno glup komentar.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.