Vidi jarane nešto, trenutno u Sarajevu igra najveći broj potencijalnih reprezentativaca u odnosu na ostaleamorovski je napisao/la:Ja potpuno pravdam njegov odlazak na Pecaru danas. Mogo je vidit danas Zakarica, cemu i jest bio cilj, vjerovatno, njegovog odlaska. A bezze se dize hampa sto nije na kosevo doso, da je doso, razocaro bi se totalno, Cimirot nije ni pola sata cini mi se igro. Duljevic katastrofa juce..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
klubove u BiH, mislim da se svi slažemo oko toga. I red bi bio da je selektor posjetio ove momke i na neki način
pozdravio, te im dao do znanja da se na njih može računati. Međutim, selektor ih hladno ignoriše, zašto, ne znam.
Kažeš, razočarao bi se, da i meni je to palo na pamet, ali i to je u opisu posla...
Da je došao, pogledao i na kraju rekao kako su pojedini fudbaleri podbacili i da vjerovatno neće biti
u kombinacijama za naredne utakmice reprezentacije, shvatio bih ga u potpunosti, pa i složio se sa tim.
Vjerujem da bi to na neki način motivasalo igrače da još više rade i dokazuju se...
Optuživali su mnogi Safeta zbog ovoga što Meša radi, a ustvari nije ni počeo raditi kako treba.
Usput da kažem kako je Safet korektno, pa i uspješno, odradio svoj mandat u reprezentaciji.
Kako će Meša odraditi ostaje da vidimo, međutim prema ovome što sada radi, nisam optimističan !