Zasto navijate bas za tim koji navijate?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: Zasto navijate bas za tim koji navijate?
stari mi navija za liverpool preko 30 godina pa je logicno da sam i ja dresiran da redse volim 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
I moj prvi tim za koji sam navijao je bila Crvena Zvezda... Sjecam se koliko sam gotivio Darka Panceva... ni sam se ne sjecam zbog cega, ali mi ne nenormalno bio drag.
Kad se zaratilo prestao sam ih gledati a negdje od 93-4 cini mi se navijao sam za Juventus. Prvi put sam tada vidio ubitacni dvojac Ravanelli i Vialli, odusevili su me, a da ne spominjem ime Roberto Baggio. Onda dolazi veliki talenat Del Piero itd. za njih sam navijao do unazad 4-5 godina, sada ne navijam ni za jedan klub vec navijam za dobar fudbal. Jedini klubovi koje pratim su oni za koje igraju nasi igraci...
Kad se zaratilo prestao sam ih gledati a negdje od 93-4 cini mi se navijao sam za Juventus. Prvi put sam tada vidio ubitacni dvojac Ravanelli i Vialli, odusevili su me, a da ne spominjem ime Roberto Baggio. Onda dolazi veliki talenat Del Piero itd. za njih sam navijao do unazad 4-5 godina, sada ne navijam ni za jedan klub vec navijam za dobar fudbal. Jedini klubovi koje pratim su oni za koje igraju nasi igraci...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
ne navijam ni zakoga , ali simpatisem Barcu iz vremena Cruyfa do sada !Nacin i pristup igre je unikatan i za oci milina !
Sarajevo - citava porodica je obojena u bordo i nekako logican slijed dogadjaja
Bayern - poceo zbog Olija i gotivit ih, a poslije i trenirati fudbal
Hajduk - rodjen u Splitu i odatle ljubav prema bilima
KK Bosna - boja dresa ko u FKS
Partizan - Dule Vujosevic
Dallas Mavericks - papa Dirk
To je to, nema ih vise. Mada kao i kolega iznad, za jedno 2-3 godine ce tu ostati samo FKS i Bosna, ovo ostalo ce se pratit reda radi i dosade radi

Bayern - poceo zbog Olija i gotivit ih, a poslije i trenirati fudbal
Hajduk - rodjen u Splitu i odatle ljubav prema bilima
KK Bosna - boja dresa ko u FKS

Partizan - Dule Vujosevic
Dallas Mavericks - papa Dirk

To je to, nema ih vise. Mada kao i kolega iznad, za jedno 2-3 godine ce tu ostati samo FKS i Bosna, ovo ostalo ce se pratit reda radi i dosade radi

Zadnja izmjena: The Game, dana/u 10 apr 2010, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
ja nisam od onih koji navijaju za po 3,4,5 timova odjednom. znaci, ja navijam samo za barcu. nisam nikakav glory hunter, ili slicne seme kao mnogi sadasnji navijaci barce. navijam za njih od 96' godine, znaci od kad pratim taj fudbal. vjerovatno najvece zasluge za to ima moj stari, koji mi je davno 96' kupio dres stoickova, njegovog tada najdrazeg igraca. kroz eru rivalda ljubav prema klubu se povecala naravno, i od tad sam stalni navijac barce. bilo je teskih vremena, ali naravno i predivnih vremena. bio sam i na camp nou stadionu dva puta, nazalost na tekmi nisam bio.
sada, ove rijeci tipa "navijac" uzmite sa zadrskom. ja nisam nikakav navijac, ja samsamo simpatizer barcelone. samo mi je navijac mnogo prakticnija rijec za koristit.
i ovaj cijeli post se odnosi samo na strani nogomet. celik je uvjek prvi u srcu.
sada, ove rijeci tipa "navijac" uzmite sa zadrskom. ja nisam nikakav navijac, ja samsamo simpatizer barcelone. samo mi je navijac mnogo prakticnija rijec za koristit.
i ovaj cijeli post se odnosi samo na strani nogomet. celik je uvjek prvi u srcu.
Mogu mislt osjecaja kad ulazis na tudji stadion kojeg nazivas svojim.Babilon je napisao/la:Netko moze navijati za strano,voliti tuđe al to nije slucaj u mene: Zrinjski je zivot i vise od toga,osjecaj kad ulazis na stadion,kad se potigne gol,osjecaj tuge i radosti,svakodnevno pracenje događanja oko kluba,biti dio te ljubavi moze se samo ako podupires svoj lokalni klub!
HSK ZRINJSKI MOSTAR!Ostalo nije bitno ,mozes pogledati el clasico ,uzivat u nogometu ,al sve je to tuđe a ovo je moje,nase i kakvo je takvo je,bit ce nakada i u nas bolje!

nakon Farsopolija napustio Juve_dreamer_ je napisao/la:I moj prvi tim za koji sam navijao je bila Crvena Zvezda... Sjecam se koliko sam gotivio Darka Panceva... ni sam se ne sjecam zbog cega, ali mi ne nenormalno bio drag.

Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Tako je Babilon nije ni meni jasno kako neko moze navijat za neki strani klub.Babilon je napisao/la:Netko moze navijati za strano,voliti tuđe al to nije slucaj u mene: Zrinjski je zivot i vise od toga,osjecaj kad ulazis na stadion,kad se potigne gol,osjecaj tuge i radosti,svakodnevno pracenje događanja oko kluba,biti dio te ljubavi moze se samo ako podupires svoj lokalni klub!
HSK ZRINJSKI MOSTAR!Ostalo nije bitno ,mozes pogledati el clasico ,uzivat u nogometu ,al sve je to tuđe a ovo je moje,nase i kakvo je takvo je,bit ce nakada i u nas bolje!
Za Zelju navijam jer me otac svaku utakmicu vodio kad sam manji bio i jedna od vazni tema za razgovor u kuci bio je Zeljo.Tako da sad jedna od najvazniji stvari u zivotu mi je Zeljo i to je ono sto me ispunjava.
AMAR OSIM!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
poglupa tema
od stranih klubova najvise volim gledati real madrid i manchester united ali ova dva kluba mi nikako nisu u srcu nego samo FKS

i kod mene je slicna situacijaThe Game je napisao/la:Sarajevo - citava porodica je obojena u bordo i nekako logican slijed dogadjaja![]()
![]()

od stranih klubova najvise volim gledati real madrid i manchester united ali ova dva kluba mi nikako nisu u srcu nego samo FKS
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Zvezda je zivot sve drugo su sitnice!Stara izreka pametnih ljudi.
Od stranih klubova navijam jedino za dobar fudbal i nista vise,svi su mi podjednaki.
Od stranih klubova navijam jedino za dobar fudbal i nista vise,svi su mi podjednaki.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Za ŽELJU navijam zato sto je klub koji je nastao od raje a ne politicki kao Torpedo(sarajevo)
- BlueSharks
- Kontakt:
Navijam za Real, Man.Utd i Milan, navijam za svaki klub u kojem igra Ronaldo, sipmatišem svaki klub u kojem igra neki BH fudbaler, a volim Želju.
Prije sam navijao još za Dortmund, al vremenom je ta ljubav splasnula, i sad taj klub za mene ne predstavlja ništa.
I još jedan klub za kojeg sam nenormalno navijao je Inter. U vrijeme kad je Ronaldo igrao. I dobro se sjećam čim je otišao iz Intera, počeo sam navijati onako beze za Milan, i vremenom su mi postali najdraži italijanski klub.
A što se tiče Želje to je glupo komentarisati. Za Želju se ne navija, Željo se voli.
Prije sam navijao još za Dortmund, al vremenom je ta ljubav splasnula, i sad taj klub za mene ne predstavlja ništa.
I još jedan klub za kojeg sam nenormalno navijao je Inter. U vrijeme kad je Ronaldo igrao. I dobro se sjećam čim je otišao iz Intera, počeo sam navijati onako beze za Milan, i vremenom su mi postali najdraži italijanski klub.
A što se tiče Želje to je glupo komentarisati. Za Želju se ne navija, Željo se voli.
Strauss Junior
Presvukao sam dres iz crno-belog u crveno-bijeli.
Do rata vatreni navijac Partizana (cesto isao na utakmice toga kluba), poslje svega zavolio Bayern (odgledao sam nekoliko utakmica live).
Nisam od onih koji mogu samo sanjati da posjete utakmicu svoga voljenog kluba, ali sam i ja trenutno vise internet, tv ili kako vec, navijac. A nekada sam znao odgledati i trening Bayerna.
Tema nije losa, samo da svako od nas iskreno napise zbog cega se bas opredjelio za taj klub. Evo neki su vec iskreno napisali zbog cega, sto je jako lijepo.
Za Partizan, zbog toga sto je citava familija navijala za taj klub (nesto poznato
), prenijeli i na mene tu ljubav, pa sjajna generacija sa Manceom, dolazak Milka, Vokrija...
Nezaboravna utakmica protiv Queens Park Rangersa, sve pobjede u derbijima protiv Zvezde, osvojeno finale Marsala Tita nakon 30 i nesto godina protiv Veleza. Sve su to lijepe uspomene koje su me vezale za ovaj klub uz neizbjezne grobare, koji su zaista imali sjajan repertoar pjesama.
Bayern sam oduvijek simpatisao, mada je prava ljubav rodjena dolaskom Hasana Salihamidzica u njegove redove.

Do rata vatreni navijac Partizana (cesto isao na utakmice toga kluba), poslje svega zavolio Bayern (odgledao sam nekoliko utakmica live).
Nisam od onih koji mogu samo sanjati da posjete utakmicu svoga voljenog kluba, ali sam i ja trenutno vise internet, tv ili kako vec, navijac. A nekada sam znao odgledati i trening Bayerna.
Tema nije losa, samo da svako od nas iskreno napise zbog cega se bas opredjelio za taj klub. Evo neki su vec iskreno napisali zbog cega, sto je jako lijepo.
Za Partizan, zbog toga sto je citava familija navijala za taj klub (nesto poznato

Nezaboravna utakmica protiv Queens Park Rangersa, sve pobjede u derbijima protiv Zvezde, osvojeno finale Marsala Tita nakon 30 i nesto godina protiv Veleza. Sve su to lijepe uspomene koje su me vezale za ovaj klub uz neizbjezne grobare, koji su zaista imali sjajan repertoar pjesama.
Bayern sam oduvijek simpatisao, mada je prava ljubav rodjena dolaskom Hasana Salihamidzica u njegove redove.
Vom Jäger zum Gejagten
- juzni vjetar!
- Kontakt:
za barci sam poceo navijati od 98 radi rivalda i glavu dajem da nije bilo veceg navijaca barce tu racunam i one sto zive u barceloni
u poslijednje 3-4 godine ta je ljubav opala meni se cini zbog toga jer se vecina pocela furati na barcu i sve barca ono barca ono volim je i dalje ali u zadnje vrijeme pravo sam zagotivio Atletico zbog njegove historije i sjajnih navijaca i mogu reci da kada igraju ova 2 kluba radujem se vise golu Atletica ovi sto ne razumju sto volim ova 2 kluba njihov problem 

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Ta prica navijac ili simpatizer mi je smijesna. Ja se osjecam navijacem Chelsea, a simpatizerom Zelje. I tacka.
Zasto bas Chelsea?? To su mi pitanje jedno milion puta postavili. Jos cesce je ono - Od kada navijas?
Normalno da oduvijek nisam bila zainteresovana za fudbal kao sada, iz prostog razloga sto sam bila malo dijete, bez ikoga u svojoj blizini ko je pratio sport ili gledao utakmice. Ali Chelsea je uvijek bio poseban. Mozda zbog boje, mozda zbog necega drugog, ali ja njih volim od kako znam za sebe. Vremenom sam iskocila iz klasicnog sablona bosanskohercegovace curice koja se igra sa barbikama i sa mamom gleda spanske sapunice i postala pionir u okruzenju. Postala sam ovisnik o Chelseau. Rijetko placem, ali kada Plavi izgube - ne mogu se suzdrzat. Imam neku ljestvicu prioriteta i stvari koje volim. Ide ovako nekako - mama, pa sestric, pa Chelsea, pa sve ostalo.
Zasto bas Chelsea?? To su mi pitanje jedno milion puta postavili. Jos cesce je ono - Od kada navijas?

Normalno da oduvijek nisam bila zainteresovana za fudbal kao sada, iz prostog razloga sto sam bila malo dijete, bez ikoga u svojoj blizini ko je pratio sport ili gledao utakmice. Ali Chelsea je uvijek bio poseban. Mozda zbog boje, mozda zbog necega drugog, ali ja njih volim od kako znam za sebe. Vremenom sam iskocila iz klasicnog sablona bosanskohercegovace curice koja se igra sa barbikama i sa mamom gleda spanske sapunice i postala pionir u okruzenju. Postala sam ovisnik o Chelseau. Rijetko placem, ali kada Plavi izgube - ne mogu se suzdrzat. Imam neku ljestvicu prioriteta i stvari koje volim. Ide ovako nekako - mama, pa sestric, pa Chelsea, pa sve ostalo.

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
zar moze neko volit dva kluba? ok jedan nas i jedan strani.. mada u tim slucajevima jedan postaje manje bitan.. ali vatreno navijati za dva kluba??
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
- juzni vjetar!
- Kontakt:
kako ti navijas za juve u isto vrijeme fiorentina !!!! nemoj samo suplje kako simpatises firencu a vamo svako malo forca viole 

La liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
sve u svemu, ti si glory hunter.BlueSharks je napisao/la:Navijam za Real, Man.Utd i Milan, navijam za svaki klub u kojem igra Ronaldo, sipmatišem svaki klub u kojem igra neki BH fudbaler, a volim Želju.
Barcu sam zavolio zbog Rivalda,a od domacih naravno za ZELJU zato sto je nastao od raje!!(mislim da je neko vec ovo napisao) 

"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
AJ bilal prati fc bayern!Bilal je napisao/la:Mogu mislt osjecaja kad ulazis na tudji stadion kojeg nazivas svojim.Babilon je napisao/la:Netko moze navijati za strano,voliti tuđe al to nije slucaj u mene: Zrinjski je zivot i vise od toga,osjecaj kad ulazis na stadion,kad se potigne gol,osjecaj tuge i radosti,svakodnevno pracenje događanja oko kluba,biti dio te ljubavi moze se samo ako podupires svoj lokalni klub!
HSK ZRINJSKI MOSTAR!Ostalo nije bitno ,mozes pogledati el clasico ,uzivat u nogometu ,al sve je to tuđe a ovo je moje,nase i kakvo je takvo je,bit ce nakada i u nas bolje!![]()
![]()
![]()
Ako imas kakav problem sto se tice povjesti i ratnih stradanja i komunizma,fasizma ,ustastva,cetnistva obrati se tihicu i dodiku il covicu kani se sporta,ocigledno da nije za tebe!
HSK Zrinjski Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.