FK Željezničar (opšte diskusije)

kinosvra
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la kinosvra » 15 mar 2015, 23:32

Cestitam komsije na dobrom rezultatu veceras :)
Prije par dana sam vam ovdje pozelio srecu i dobar rezultat i eto ostvarilo se :D

Vidi se i po ovim klipovima da su Listicani bijesni, dobro ste im zeznuli planove.
Ovome se nikako nisu nadali, i cini mi se vec su bili upisali 3 boda i ovo im je veliki sok.

Drago mi je i zbog Ode, to je jedan fini cova i jedan od najboljih strucnjaka u nasem fudbalu.
Gdje god dodje napravi rezultat.
Pozdrav

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 15 mar 2015, 23:58

E moj gojkara visok ti je standard.. Isti takav standard imaju i Leotar, Modrica i ostali sto imaju jednu titulu.. :lol:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 15 mar 2015, 23:59

Najjaca mi je ova komedija kao pitarima odgovara ovaj X, oni navijali za to. A oni ne mogu umrijeti, imaju 25 galaktikosa, dva tima, vanzemaljce. :urnebes:

Oni se jos nadaju tituli a ne mogu kuci uzeti Borac koji je dosao na grisiniju. Majko mila, uvijek komedija s pitarima, a posebno na forumima. :roll:

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 16 mar 2015, 00:12

OdaVeliki je napisao/la:Najjaca mi je ova komedija kao pitarima odgovara ovaj X, oni navijali za to. A oni ne mogu umrijeti, imaju 25 galaktikosa, dva tima, vanzemaljce. :urnebes:

Oni se jos nadaju tituli a ne mogu kuci uzeti Borac koji je dosao na grisiniju. Majko mila, uvijek komedija s pitarima, a posebno na forumima. :roll:
Hoćeš reći da nam ne odgovara ovaj vaš X?! :D

Meni iskreno drago što ste nam pomogli i hvala vam na tome. :D

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 16 mar 2015, 00:15

OdaVeliki je napisao/la:Najjaca mi je ova komedija kao pitarima odgovara ovaj X, oni navijali za to. A oni ne mogu umrijeti, imaju 25 galaktikosa, dva tima, vanzemaljce. :urnebes:

Jok eto ne odgovara nam.
Nek uzmemo Veleza i Listica kiksa u Vitezu eto prvog mjesta.
A nemoj potcjenjivati Borac jer sam ih gledao protiv Sarajeva a i vas veceras, za vas su Ajax.
Pokazat ce se to u narednim kolima, ili kad vam dodju na vase zgariste.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 mar 2015, 00:15

Pratim nasu ligu ponajvise (kakva god da je, nasa je) i ovo 2 tekme sto sam vas gledao mogu reci da je Đelmić za vas najvece pojacanje, vece i od Kokota po meni jer Đelmić je taj koji je unio nesto novo u vasoj igri. Meni su se neki smijali na obje teme kad sam govorio da Đelmić i Sarajevu i Želji moze biti pojacanje. I hvala vam na bodu :P iako neki vasi navijaci nisu zeljeli zbog FKS :crazy: Jer ovim ste uhvatili i vi momentum, pogotovo sto docekujete raspalu Slaviju, dizete samopouzdanje za nastavak sezone i mislim da ste bolji od Zrinjskog...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Amerigo
Kontakt:

Post Postao/la Amerigo » 16 mar 2015, 00:18

BordoArmy88 je napisao/la:

Pomogli u čemu prijatelju moj fini ???

Vi ako budete igrali kako ste svi najavljivali onda vam nikakva i ničija pomoć neće trebati i ovaj kiks protiv Borca je nevažan !!!!
Ali ako budete ovako igrali u ostatku sezone kao sinoć onda vam pomoći nema a ti sad to shvati kako god hoćeš ....

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseMourinho » 16 mar 2015, 00:19

Gojkara bolan može se borca uzet de ti nama reci :rol: :rol:

Koji li je ovo od ekipe udarne sa novim akauntom :rol: :rol:

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 16 mar 2015, 00:21

BordoArmy88 je napisao/la:

Uopce nije bitno kako je danas utakmica zavrsila. Mogao je Siroki pobjediti, a do kraja sezone da ih vi pobjedite i nas uzeli ste titulu. Medutim vi ne mozete meda na kasiku. Ispast ce te iz kupa vrlo vjerovatno, dobro u Mostaru ce te kupiti ali kad dode neko mali jaci na Kosevo bice prasenje g.uzova kao Borac.

Ne vidim sta vama odgovara tu.

Gojkara
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Gojkara » 16 mar 2015, 00:22

JoseMourinho je napisao/la:Gojkara bolan može se borca uzet de ti nama reci :rol: :rol:
*Može li se* Nije ni čudo što ulaz na svlačionicama ne znate pravilno napisati :lol:

Može bracika, može! Ako Bog da, za par dana ćete opet biti na aparatima..a mi dok igramo kup utakmice, vi pogledajte ima li kakav sajam meda ili pčelarstva na platou ispred BBi-a :rol:
Zadnja izmjena: Gojkara, dana/u 16 mar 2015, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.

Amerigo
Kontakt:

Post Postao/la Amerigo » 16 mar 2015, 00:22

kinosvra je napisao/la:

Jok eto ne odgovara nam.
Nek uzmemo Veleza i Listica kiksa u Vitezu eto prvog mjesta.
A nemoj potcjenjivati Borac jer sam ih gledao protiv Sarajeva a i vas veceras, za vas su Ajax.
Pokazat ce se to u narednim kolima, ili kad vam dodju na vase zgariste.
Ma Borac je vrh :) nema dalje ;)
Možeš misliti šta bi oni tek uradili Partizanu i Metalistu ......

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 16 mar 2015, 00:26

Ma ljudi lafmoman pacijent se vratio. I dalje bez obraza i stida najavljuje duple krune, titule, itd. :urnebes:

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 16 mar 2015, 00:30

Nikako da vam se ugodi,trazite pomoc od Zelje mi vam pomognemo onda vam I to ne valja . Mozda da posudite nasih par igraca pa da uzmete Borca :)
Lipicaneri I dorati :roll:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 mar 2015, 01:02

Neandertalac je napisao/la:Hvala komsije. Evo zahvalnica :D

" onclick="window.open(this.href);return false;
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

flwz
Kontakt:

Post Postao/la flwz » 16 mar 2015, 01:12

Sve sto mogu reci je da su me ovi svi takozvani favoriti razocarali u ovom kolu i nisu se predstavili kao neke velicine kao sto oni sami pricaju. E sad, Zeljo je tu negdje a nismo losi ni sekunde bar koliko ja to mogu primjetiti.
Ne pucam na veliko kao sto to rade galaktikosi evo vec "Od kako je Drina bila marka" :lol: . Samo kazem jel, moglo bi biti svasta.

I jednu zapamtite, nikad ne otpisite najtrofejniji klub u BiH, Zeljo je najtrofejniji sa razlogom. Just sayin'
Zeljeznicar 1921

One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 16 mar 2015, 01:18

PLACEM :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 16 mar 2015, 02:26

A na klipu prototip štrumfa - 2 zuba i smije se kao seljak! :rol: :rol:

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 16 mar 2015, 07:04

Gojkara je napisao/la:

maleni iskompleksirani zavidni monstrumi :shhh:

Malo vas izdominiramo na šugavici, postavimo vam neke standarde i tako tooo i vi odmah sa svojim kompleksima :rol:

Vidim neki i po čitav dan ne silaze sa kožice, mole se da Sarajevo odigra neriješeno i onda to isto slave ko da je ne znam ti šta...Šta ti je zloba, zavist i pakost :wtf:

Al nema veze, samo vi nas pratite..Možda i bude nešto od vas :rol: :shhh:

slika
o kakvim standardima pricas, djecace? pa da, ti si bio bebinho kad su se postavljali standardi i nabijali kompleksi... ti se ne sjecas Hadisa iz '98, a ni ovoga [youtube][/youtube]
cuj oni postavljaju standarde :o
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 mar 2015, 07:35

Zbog takvog razmišljanja i postavljanja standarda ovih dana su predmet sprdancije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 16 mar 2015, 08:43

Ama sta se imate sa torpederima raspravljat. Koji su ba oni nivo? Od njihovog osnuca do danas samo dva covjeka u njihovom dresu su bili ljudi: Hase i Paja, ostalo sve prava slika i prilika pitarskog mentaliteta. Ja vise cijenim Olimpik nego one mutante bez imovine i morala.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.