druze nemoj pogresno shvatit, nista ruzno ni agresivno nisam mislio, zdrava diskusija nikom neskodi! ja imam svoj pogled, ti svoj a zajednicki ja mislim da se mozemo slozit da se neslazemo i to je to!rodjenisa je napisao/la:@Red One duzan sam ti i zahvalu za izvjestaj,ali i izvinjenje sto to nisam spomenuo u predhodnom postu.Malo sam se zanio u ovoj diskusiji sa drugom @miki 21.Sorry jos jednom
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Evo da se kratko osvrnem na ovo tvoje pitanje.zizu1991 je napisao/la:Pa kako takav projekt da doživi kolaps?
Grupa Rodjenim za Rodjendan je osnovana sa zeljom da zajednicki komuniciramo i samim tim sebi omogucimo da lakse zajednicki pomazemo rad naseg kluba.
Prva zamisao je bila neki mali poklon za 90-ti rodjendan naseg Veleza ali je u saradnji sa ekipom iz cijelog svijeta taj "mali poklon" prerastao u veliku cifru od koje je kupljen autobus za nase Rodjene.
To nas je ponukalo da nastavimo pa smo u organizaciji iste grupe moleci i kumeci po cijelom svijetu (sto vjerujte zbog svih vec poznatih karakteristika naseg naroda nije nimalo zahvalan posao) skupili sredstva od kojih smo uspijeli da obucemo dobar dio podmalatka, da ucestvujemo u izgradnji pomocnog terena sa vjestackom travom, da pomognemo rad kluba navijaca Red Army, da pomognemo rad Narodne Kuhinje u Mostaru, GSS-a kao i pomoc u lijecenju naseg sugradjanina)
Grupa je bila zamisljena kao mjesto gdje ce mo se sastajati, komunicirati i kencijati na normalan ljudski nacin ali se to u nekih zadnjih par mjeseci svelo na verbalne sukobe pojedinaca. Ni upozorenjima kao ni iskljucivanjem pojedinaca iz grupe to nazalost nije prestalo. Mi koji smo vodili grupu nemamo vremena da svakodnevno izigrajemo policajce pa da sklanjamo postove, upozorajemo clanove grupe i zato smo se odlucili na jedan ovako radikalan potez.
Niko od nas ne prestaje sa pomaganjem nasem klubu i gradu samo sto to vise nece ici preko zajednicke stranice nego ce isti ljudi da rade pozivaju na pomoc i koordiniraju istu ali iskljucivo preko svojih privatnih profila.
Jos jednom jedno veliko HVALA svim navijacima i simpatizerima Rodjenih sirom svijeta koji su bili dio ove grupe i koji su svojim donacijama pomogli gore navedene akcije.
Pozdrav
Pala nemas sta izigravat policajca nabijes ga nogom iz grupe i cao đaci. Nisam nikad pisao po njoj ali sam cesto znao uci i nasmijat se mostarskim izvalama i sjetit se ljudi koje nisam vidio 25 godina,koje sam cak bio i zaboravio. Ako vam 5-10-15 ljudi moze razjebat grupu onda neznam
From father to son
Drug vjeruj da se nema vremena da bi se trosilo na nebuloze pojedinaca, neka idu kuci i tamo se istresaju na svojim najmilijima.Cernica je napisao/la:Pala nemas sta izigravat policajca nabijes ga nogom iz grupe i cao đaci. Nisam nikad pisao po njoj ali sam cesto znao uci i nasmijat se mostarskim izvalama i sjetit se ljudi koje nisam vidio 25 godina,koje sam cak bio i zaboravio. Ako vam 5-10-15 ljudi moze razjebat grupu onda neznam
Vise volimo trositi ovo malo vremena koje imamo na aktivnosti vezane za konkretnu pomoc (a to cemo sigurno nastaviti da radimo) nego da se morimo sa kojekakvim idiotima i njihovim nacinima razmisljanja.
Brat razumijem te u potpunosti. Zao mi je ali postujem vase odluke jer vi znate najbolje. Živio tebraPala je napisao/la:Drug vjeruj da se nema vremena da bi se trosilo na nebuloze pojedinaca, neka idu kuci i tamo se istresaju na svojim najmilijima.Cernica je napisao/la:Pala nemas sta izigravat policajca nabijes ga nogom iz grupe i cao đaci. Nisam nikad pisao po njoj ali sam cesto znao uci i nasmijat se mostarskim izvalama i sjetit se ljudi koje nisam vidio 25 godina,koje sam cak bio i zaboravio. Ako vam 5-10-15 ljudi moze razjebat grupu onda neznam
Vise volimo trositi ovo malo vremena koje imamo na aktivnosti vezane za konkretnu pomoc (a to cemo sigurno nastaviti da radimo) nego da se morimo sa kojekakvim idiotima i njihovim nacinima razmisljanja.
From father to son
Pala da se i ja uključim u diskusiju. Pročiato sam na ovoj grupi da će se uskoro obznaniti aktivnosti u vezi pomoći klubu u izgradnji krova na centralnoj tribini. Pošto se ova grupa zatvara kako da saznamo kada i gdje da se počne sa uplatama?Pala je napisao/la:Drug vjeruj da se nema vremena da bi se trosilo na nebuloze pojedinaca, neka idu kuci i tamo se istresaju na svojim najmilijima.Cernica je napisao/la:Pala nemas sta izigravat policajca nabijes ga nogom iz grupe i cao đaci. Nisam nikad pisao po njoj ali sam cesto znao uci i nasmijat se mostarskim izvalama i sjetit se ljudi koje nisam vidio 25 godina,koje sam cak bio i zaboravio. Ako vam 5-10-15 ljudi moze razjebat grupu onda neznam
AlemC85 je napisao/la:Pala da se i ja uključim u diskusiju. Pročiato sam na ovoj grupi da će se uskoro obznaniti aktivnosti u vezi pomoći klubu u izgradnji krova na centralnoj tribini. Pošto se ova grupa zatvara kako da saznamo kada i gdje da se počne sa uplatama?Pala je napisao/la:Drug vjeruj da se nema vremena da bi se trosilo na nebuloze pojedinaca, neka idu kuci i tamo se istresaju na svojim najmilijima.Cernica je napisao/la:Pala nemas sta izigravat policajca nabijes ga nogom iz grupe i cao đaci. Nisam nikad pisao po njoj ali sam cesto znao uci i nasmijat se mostarskim izvalama i sjetit se ljudi koje nisam vidio 25 godina,koje sam cak bio i zaboravio. Ako vam 5-10-15 ljudi moze razjebat grupu onda neznam
Ovo i mene zanima
Bravo @Pala drug,odlicno si to rekao.Ja sam prije nekog vremena sam napustio grupu,mada sam mogao ostati pasivan i ponekad nesta procitati.Ali stvari koje su se desavale u poslijednje vrijeme sugerisale su na ovakav scenarij.Ja mislim da je tamo bilo ljudi kojima je bio zadatak da ruse i miniraju ideje,akcije dobrih ljudi koji su za Velez toliko dobra dali.Ja sam i na ovom forumu govorio da cemo se morati obracunati sa pojedincima koji ruse Velez .Nemam ja apsolutno nista protiv kritike i konstruktivne rasprave ali ljudi vrijedjaju,lazu,neargumentovano napadaju pojedince gdje i laik moze zakljuciti da se radi o licnim animozitetima pojedinaca.Svi bi nesto mjenjali a nemaju prijedloga kako i sta a uz to tu prednjace debili koji qrcem nisu mrdnuli da pomognu.Ne ide to takoPala je napisao/la:Drug vjeruj da se nema vremena da bi se trosilo na nebuloze pojedinaca, neka idu kuci i tamo se istresaju na svojim najmilijima.Cernica je napisao/la:Pala nemas sta izigravat policajca nabijes ga nogom iz grupe i cao đaci. Nisam nikad pisao po njoj ali sam cesto znao uci i nasmijat se mostarskim izvalama i sjetit se ljudi koje nisam vidio 25 godina,koje sam cak bio i zaboravio. Ako vam 5-10-15 ljudi moze razjebat grupu onda neznam
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Kao sto je poznato , MI PRESTATI NECEMO NIKADA tako cemo se aktivno ukljuciti i u ovaj projekt.AlemC85 je napisao/la:Pala da se i ja uključim u diskusiju. Pročiato sam na ovoj grupi da će se uskoro obznaniti aktivnosti u vezi pomoći klubu u izgradnji krova na centralnoj tribini. Pošto se ova grupa zatvara kako da saznamo kada i gdje da se počne sa uplatama?Pala je napisao/la:Drug vjeruj da se nema vremena da bi se trosilo na nebuloze pojedinaca, neka idu kuci i tamo se istresaju na svojim najmilijima.Cernica je napisao/la:Pala nemas sta izigravat policajca nabijes ga nogom iz grupe i cao đaci. Nisam nikad pisao po njoj ali sam cesto znao uci i nasmijat se mostarskim izvalama i sjetit se ljudi koje nisam vidio 25 godina,koje sam cak bio i zaboravio. Ako vam 5-10-15 ljudi moze razjebat grupu onda neznam
U kontaktu smo za Velezom i cim bude poznato krecemo sa reklamiranjem i koordiniranjem akcije.
@Pala svak vam čast što pomažete klubu na ovakav načinKao sto je poznato , MI PRESTATI NECEMO NIKADA tako cemo se aktivno ukljuciti i u ovaj projekt.
U kontaktu smo za Velezom i cim bude poznato krecemo sa reklamiranjem i koordiniranjem akcije.
jedva čekam da akcija počne i da se uključim.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Ubrzo ce biti aktivna stranica rodjeni.com tako da svakako svi ljudi koji su bili u grupi RZR bi bili na ovoj stranici... Ubrzo opet svi zajedno na istom mjestu! FORZA
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
ko će imati pristup stranici?RodjeniiBrato je napisao/la:Ubrzo ce biti aktivna stranica rodjeni.com tako da svakako svi ljudi koji su bili u grupi RZR bi bili na ovoj stranici... Ubrzo opet svi zajedno na istom mjestu! FORZA
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=180" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ovdje je jedan naš crveni brat napisao da će biti prenosa iz Mostara.
evo ovdje je jedan naš crveni brat napisao da će biti prenosa iz Mostara.
Re: Odg: RSD Velež Mostar
Aleme mislim da će biti otvorena za sve koji se zele registrovati sa tim da ce biti poseban pdf za one koji imaju članku kartu RA,ili godisnju kartu kluba.AlemC85 je napisao/la:ko će imati pristup stranici?RodjeniiBrato je napisao/la:Ubrzo ce biti aktivna stranica rodjeni.com tako da svakako svi ljudi koji su bili u grupi RZR bi bili na ovoj stranici... Ubrzo opet svi zajedno na istom mjestu! FORZA
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Bravo za RA i ovaj gest, prilika da se popuni stadion. Dole u komentarima navedeno da će autobus ići 2 puta i da će biti onaj veliki tzv. harmonika bus. Inače su momci iz RA danas polijepili plakate po gradu i flajere po kafićima. Ludilo nas očekuje, svi na stadion !Za sve koji ne budu imali prevoz na utakmicu bice obezbjedjen autobus koji polazi od bolinice u juznom logoru u14:00 ice glavnom ulicom tako da svak moze izaci negdje da ga pokupi
Sretno u srijedu. Čuvajte gol! Vidimo se u subotu. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jeli tekma u 15:30 u Srijedu
Ljudi ja vas molim ako je ikako moguce da obezbijedi stream za raju koja nije dole.
Ljudi ja vas molim ako je ikako moguce da obezbijedi stream za raju koja nije dole.
boJe TV i RTM , igrači Veleža ne čuju vašu podršku od kuće, svi u Vrapčiće. Stavite se u poziciju igrača i razmislite kako je igrati pred 200 ljudi ili pred 4 milje koliko se moze ocekivati vrlo lahko. Ni Arsenal se ne bi dobro proveo
SVI !
SVI !
To bi bila prava stvar ako bude tako. Valjda sutra neko u toku dana potvrdi te info 100%. Tekma je u 15h po rezultatima. (rezultati . com)shaman7 je napisao/la:Bravo za RA i ovaj gest, prilika da se popuni stadion. Dole u komentarima navedeno da će autobus ići 2 puta i da će biti onaj veliki tzv. harmonika bus. Inače su momci iz RA danas polijepili plakate po gradu i flajere po kafićima. Ludilo nas očekuje, svi na stadion !Za sve koji ne budu imali prevoz na utakmicu bice obezbjedjen autobus koji polazi od bolinice u juznom logoru u14:00 ice glavnom ulicom tako da svak moze izaci negdje da ga pokupi
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.