Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
BozePetra shvatam te ali od stare slave se ne ide dalje....Recimo mjest Ibiscevica Mahmutovica ...mislim da je to trenutna realnost . Ponavljam Ibiscevica obozavam ali nije trenutno za repke, za prolaz u Francusku trebaju direktne promjene i usput zasto nema malog Suljica mjesto Hajrovica koji trenutno se izgubio u njemackoj.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Ti bi ga sad izostavio i time ga potpuno psihički uništio?adal je napisao/la:BozePetra shvatam te ali od stare slave se ne ide dalje....Recimo mjest Ibiscevica Mahmutovica ...mislim da je to trenutna realnost . Ponavljam Ibiscevica obozavam ali nije trenutno za repke, za prolaz u Francusku trebaju direktne promjene i usput zasto nema malog Suljica mjesto Hajrovica koji trenutno se izgubio u njemackoj.
Ja mislim da baš sad Vedi dugujemo svu moguću podršku, a sigurna sam da će na terenu ginuti.
#Salihović
Kakvo gov.no od selektora, prvo kaze Suljicu licno da ce ga zvati i onda ga ne zove.. Nije Suljic neki kvalitet al ne treba momku prvo govoriti da ce ga zvati pa sad ovo...
1946
Relativno očekivan spisak Meše
Jedina primjedba (ako se to može nazvati primjedbom) je što nije zvao Kolašinca, Seo je odigrao neki dan utakmicu za drugi tim Schalkea i možda već bude konkurisao idući vikend za prvi tim. A tamam bi mu dobro došlo ovo okupljanje da se psihički pripremi, ali hajde ok poštujem Mešinu odluku

Jedina primjedba (ako se to može nazvati primjedbom) je što nije zvao Kolašinca, Seo je odigrao neki dan utakmicu za drugi tim Schalkea i možda već bude konkurisao idući vikend za prvi tim. A tamam bi mu dobro došlo ovo okupljanje da se psihički pripremi, ali hajde ok poštujem Mešinu odluku

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa kaže da je bio u kontaktu sa upravom kluba i kao dogovorili su se da Kolasinca jos ne poziva zato sto i dalje nije 100% spreman 

Da da, sad sam to pročitaomarcelo12 je napisao/la:Pa kaže da je bio u kontaktu sa upravom kluba i kao dogovorili su se da Kolasinca jos ne poziva zato sto i dalje nije 100% spreman

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Nerminovic
- Kontakt:
braco je napisao/la:Na Mešinom spisku za navedena dva susreta se nalaze:
Milan Đurić

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Sve ja tebe razumijem a sta ako mi izgubimo prolaz za kvalifikacije??? Znaci samo trenutno najjace i ljude koji igraju.BozePetra je napisao/la:Ti bi ga sad izostavio i time ga potpuno psihički uništio?adal je napisao/la:BozePetra shvatam te ali od stare slave se ne ide dalje....Recimo mjest Ibiscevica Mahmutovica ...mislim da je to trenutna realnost . Ponavljam Ibiscevica obozavam ali nije trenutno za repke, za prolaz u Francusku trebaju direktne promjene i usput zasto nema malog Suljica mjesto Hajrovica koji trenutno se izgubio u njemackoj.
Ja mislim da baš sad Vedi dugujemo svu moguću podršku, a sigurna sam da će na terenu ginuti.
Ni po babi ni po stricevima ..et Harovicu hvala za go a sta ce on sad na spisku kad nemoze u Werderu da bude na spisku a recimo Suljic razvaljuje po madjarskoj a mi ce mo opet ah ko Madzarska liga a vidi Besica to je to
Zbog cega Sunjic nije na spisku?
Mozda trenutno jedan od boljih CB koje imamo
E moj Mesa, yebo ti svoje znanje...
Suspendovan je zbog crvenog protiv Izraela.Zip je napisao/la:Zbog cega Sunjic nije na spisku?
@adal
Ima li gdje statistika tog Suljića?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno desni vanjski najaci nas igrac sto imamo....nek neko kaze ko je u trenutnoj formi bolji od Suljica pogledaj te videa ove sezone i bice svima jasno da je momak zasluzio poziv i u prvi 11 sa semirom stilicemHead je napisao/la:Kakvo gov.no od selektora, prvo kaze Suljicu licno da ce ga zvati i onda ga ne zove.. Nije Suljic neki kvalitet al ne treba momku prvo govoriti da ce ga zvati pa sad ovo...
Ne prate ljudi ništa, a hoće da kritikuju. 

Ne možeš trpat Hajrovića i Suljića ni u istu rečenicu, kamoli u istu klasu s Vedom. I neće zakazati, vidjet ćeš.adal je napisao/la:Sve ja tebe razumijem a sta ako mi izgubimo prolaz za kvalifikacije??? Znaci samo trenutno najjace i ljude koji igraju.BozePetra je napisao/la:Ti bi ga sad izostavio i time ga potpuno psihički uništio?adal je napisao/la:BozePetra shvatam te ali od stare slave se ne ide dalje....Recimo mjest Ibiscevica Mahmutovica ...mislim da je to trenutna realnost . Ponavljam Ibiscevica obozavam ali nije trenutno za repke, za prolaz u Francusku trebaju direktne promjene i usput zasto nema malog Suljica mjesto Hajrovica koji trenutno se izgubio u njemackoj.
Ni po babi ni po stricevima ..et Harovicu hvala za go a sta ce on sad na spisku kad nemoze u Werderu da bude na spisku a recimo Suljic razvaljuje po madjarskoj a mi ce mo opet ah ko Madzarska liga a vidi Besica to je to
Uostalom, sjeti se drame oko Misketa kad je u svom klubu sjedio na klupi i skupio 10 kila viška pa Safet nije htio da ga stavi u početnu, a kad je Pape popustio pod pritiskom Miske bio ključni igrač.
Ne bih ja prekrižila Vedu tako lako, nema šanse.
#Salihović
Zeljovac si ko i ja nemoj gledat tako rijec je o repki treba momku kapu skinut iako je pitarFaraonTM je napisao/la:Suspendovan je zbog crvenog protiv Izraela.Zip je napisao/la:Zbog cega Sunjic nije na spisku?
@adal
Ima li gdje statistika tog Suljića?
Yebo ti svoje praćenje repke kad ne znaš da Toni ima crveni karton.Zip je napisao/la:Zbog cega Sunjic nije na spisku?
A za Austriju je pozvan.
#Salihović
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Sunjic je dobio crveni protiv Izraela, pozvan je za Austriju, u Andori pauzira.Zip je napisao/la:Zbog cega Sunjic nije na spisku?
Znanje.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sunjic je dobio crveni protiv Izraela, pozvan je za Austriju, u Andori pauzira.Zip je napisao/la:Zbog cega Sunjic nije na spisku?
Znanje.

Slažem se. Za razliku od onog (da mu ime ne spominjem), kod Meše će vrata biti otvorena svima, na njima je da se dokažu i zadobiju povjerenje. Osim okosnice tima, ostali nisu nezamjenjivi, napokon dobijamo širinu. Možda nisu zvijezde, ali bolje i nekoliko ujednačenih igrača, koji pokrivaju pozicije koje nam štekaju, nego krpljenje pozicija sa igračima koji nisu po vokaciji napadači, defenzivni vezni, stoperi... šta je već onaj hajvan sve izmišljao.Goalgetter je napisao/la:Dobice i Mahmutovic svoju priliku, samo polako. Najvaznije da je selektor pozvao nove igrace i ojacao konkurenciju na skoro svakoj poziciji. Radikalnih promjena u prvih 11 ne vjerujem da ce biti, naravno ako svi budu spremni.
Ne znam sto ne upitase Mesu hoce li se Spahic odazvati, mislim da ce ovo biti opet natezanje do zadnjeg dana.
E jes me zayebooGoalgetter je napisao/la:Sunjic je dobio crveni protiv Izraela, pozvan je za Austriju, u Andori pauzira.Zip je napisao/la:Zbog cega Sunjic nije na spisku?
Znanje.