Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
BozePetra je napisao/la:Ti bi ga sad izostavio i time ga potpuno psihički uništio?adal je napisao/la:BozePetra shvatam te ali od stare slave se ne ide dalje....Recimo mjest Ibiscevica Mahmutovica ...mislim da je to trenutna realnost . Ponavljam Ibiscevica obozavam ali nije trenutno za repke, za prolaz u Francusku trebaju direktne promjene i usput zasto nema malog Suljica mjesto Hajrovica koji trenutno se izgubio u njemackoj.
Ja mislim da baš sad Vedi dugujemo svu moguću podršku, a sigurna sam da će na terenu ginuti.
Nema to veze šta sam ja, što se tiče reprezentacije gledam samo i isključivo kvalitet pojedinca. Zato te pitam ima li gdje statistika Suljića jer on bi kao igrač na toj poziciji morao imati određeni broj asistencija i golova na svom kontu. Za mene lično, Duljević prije njega u reprezentaciju.adal je napisao/la:Zeljovac si ko i ja nemoj gledat tako rijec je o repki treba momku kapu skinut iako je pitarFaraonTM je napisao/la:Suspendovan je zbog crvenog protiv Izraela.Zip je napisao/la:Zbog cega Sunjic nije na spisku?
Mozda trenutno jedan od boljih CB koje imamo
E moj Mesa, yebo ti svoje znanje...
@adal
Ima li gdje statistika tog Suljića?
ja neznam sta vi svi umanjujete Viscu?? Njega poredit sa Vrsajevicem je skandal. momak igra u petoplasiranoj ekipi turske lige standardno,jedan od najboljih im igraca. redovno asistira i zabija cesto gol,drugo je sto ga ono tele nije znalo izkoristit i dat mu vise prilika nego se necak guro na krilo a najsporiji igrac repke. Malo realnosti nebi naskodilo,vidjet ce te da ce Visca uskoro proc u malo veci klubbordobijeli je napisao/la:ja volim šejtana al nebi on donio nista specijalno reprezentaciji vrsajevic,visca,suljic itd sve je to u 5 dekapisao sam to i dok je pape bio selektor nama je bitno da se stvori dobra atmosfera da se vrati povjerenje a sto se tice igraca svi mi kao i pape i mesa pozvali bi isti 18 igraca razlika je u 4-5 imena tako da to nije toliko bitno bio cocalic ili vranjes ili mahmutovic ili prcic tu je to negdje opet kazem pozitivna atmosfera je najbitnija i da nam se vrate povrijedjeni igraci ostalo ce doci samo po sebi
![]()
![]()
![]()
![]()
Izbrisan videoadal je napisao/la:http://videochart.net/video/92758.9c719 ... prevideo=1
evo malo suljica moj zeljovac mjesto statistike
Convicts1988 je napisao/la:Zove ovog nakog Bajića ,a ne zove Mahmutovića iz Plzena, koji je zaslužio da se pozove odavno .
A zna se zašto, da se proda preko repke i da sarajevski klubovi uzimaju keš, fujj .
Sta je odradio? Dobro bi nam dosao Salatic kad vidis kako ostali (ne)igraju.zgembo89 je napisao/la:Drago mi je sto nema Salatića i to je Meša dobro odradio iako je bio u Sionu![]()
Ma Suljic je pokazivo i kvalitet dok je bio u Sarajevu to znaju komsije a sad trenutno igra fantasticno i tek mu je 23 godine..brz, tehnicki jak i solidan sut gledo sam na **** dvije tri njegove utakmice ove godine i momak sigurno zasluzuje vise paznje i vise respektaFaraonTM je napisao/la:Izbrisan videoadal je napisao/la:http://videochart.net/video/92758.9c719 ... prevideo=1
evo malo suljica moj zeljovac mjesto statistike![]()
Nema veze, vidim isječak iz jedne utakmice. Sumnjam da neko može biti tako siguran u kvalitet igrača nakon maltene jednog isječka, a pogotovo još da ga se pozove u repku.
Tako ti je to, gola istinaFaraonTM je napisao/la:Convicts1988 je napisao/la:Zove ovog nakog Bajića ,a ne zove Mahmutovića iz Plzena, koji je zaslužio da se pozove odavno .
A zna se zašto, da se proda preko repke i da sarajevski klubovi uzimaju keš, fujj .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.