kanarinac je napisao/la:kazu neki bilbija posvao navijacima,navijaci linocvali igrace sta vise necemo cut ne ulazim u to jel to istina ali moramo sto prije izaci iz ovog ludila izbaciti nekako ovu svu negativnu energiju,rezultati su nam se poklopili bog nas je pogledao znaci idemo sad sve ispocetka,ajde sad kodro mani se rotacija napravi najbolju jedanestorku izaberi je i pusti nek momci igraju,ajde u banjaluci ostavite srce na terenu razbite ih uvalite im 3 komada ne trazim ono sto znam da nemozete vec znam da vi to mozete i ajde uradite to halalim vam sve
Ja mogu potvrditi za Bilbiju, jer sam ga pratio dok je izlazio.. Dobio je i aplauze, medjutim kad je ulazio u tunel, jasno se vidjelo da je odgovorio nekome.. Sad ne mogu tacno reci sta mu je rekao, al sigurno da je bila ona "Mrs u pm" itd.. Uglavnom, na onom djelu istoka koji je blize sjeveru...
Sramota da se doslo do toga..
Nije mala stvar igrati za Sarajevo, treba imati muda..
A ovo ako je istina da su neke izvukli iz auta i ocitali bukvicu, mogu samo reci da je zalosno...
Mada, fokusirati se koliko je moguce na Borac, i pobjedu...
Mislim da je tek sada Kodro shvatio gdje je dosao, jer se u ovih zadnjih mjesec dana sve lose izdesavalo sto se same lige tice... Od uslova, organizacije, saplitanja... Uzas, ova Pl je sramota ako se nesto ne promjeni...
Uglavnom, ajmoo po pobjedu i prolaz u Kupu..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.