dovoljno puta u repki i Celiku da konstatujem da je panjbagra je napisao/la:Izvini nisam te prepozno, koga sa ovog spiska staviti i sta to fali Gojkovicu, koliko si ga pametnjakovicu puta geldaoBosniacum Lilium je napisao/la:Bolje staviti panj umjesto Gojkovica
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
http://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/l ... =team_news" onclick="window.open(this.href);return false;Batko je napisao/la:Hajradinovic je na spisku.sajo10 je napisao/la:Evo i ja da nesto napisem kad je novi spisak u pitanju...
Iskreno, meni je sasvim okej, ali lagao bi kad bi reko da nemam blage veze zasto se neki pojedinci nalaze na spisku. Tu najvice mislim na trio; Luka Miletic, Omar Markovic i Branimir Odak.
Za mene je neshvatljivo da igrac druge i trece (!) Hrvatske lige se nalazi na spisku. Takodjer ovaj Markovic igra u drugoj Norveskoj ligi. Sta vise, on se evo vuce po turnirima godinama, od U19 do Mediteranske repke...
Ipak moram priznati da mi je vrlo drago (jer bi stvarno izludio) sto je Darko pozvao Prevljaka jer momak je stvarno extra talenat. I napokon imamo vrlo interesantan napad u triu; Baja, Smail i Ara.
Kad se ovim najboljim igracima sa ovog spiska doda Raif Husic, Stefan Simic, Deni Milosevic, Amer Gojak, Haris Hajradinovic, Anel Hajric... bila bi to vrlo, vrlo interesantna reprezentatica. A vidjetcemo, mozda je ovo i malo previse za nadati se
Nazalost povrijedjen i pauzirat ce jedno vrijeme...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Semir Musić
još ako bude starter
Darko, koliko keša si uzeo? ili ipak možda neko iz Saveza?

Darko, koliko keša si uzeo? ili ipak možda neko iz Saveza?
Mihojevica nema... Yebem vam majku, sad nek ide igrati za Srbiju kad nasim ne valja...
1946
spisak je blago receno uzas. nemojte da vas zavarava prevljak, njega je morao pozvati, jer se njegovo ime provlacilo sve vise kroz medije. osim njega, nije ni jednog novog igraca doveo, sve je ovo ostalo od jagodica ili je preuzeo iz u19.
ovaj spisak je jedino za nestorovica dobar, jer je on dobro zaradio ovdje
Head je napisao/la:Mihojevica nema... Yebem vam majku, sad nek ide igrati za Srbiju kad nasim ne valja...
On i Gojak su u juniorskoj,imaju elitnu rundu za odraditi.
it's football day
Pa koga je to trebao zvati po tebi?dino-92 je napisao/la:spisak je blago receno uzas. nemojte da vas zavarava prevljak, njega je morao pozvati, jer se njegovo ime provlacilo sve vise kroz medije. osim njega, nije ni jednog novog igraca doveo, sve je ovo ostalo od jagodica ili je preuzeo iz u19.
Piric, Hajradinovic, Hodzic, Bajic, Prevljak, Radovac, Modic, Memija su okosnica ove ekipe i svi su na spisku..
elitna je tek negdje u maju, inace nebi bilo ni radovca, modica i ostalih iz 96og godista.Baboon je napisao/la:Head je napisao/la:Mihojevica nema... Yebem vam majku, sad nek ide igrati za Srbiju kad nasim ne valja...
On i Gojak su u juniorskoj,imaju elitnu rundu za odraditi.
mihojevic, gojak, hadziahmetovic. mozda onaj milosevic iz standarda. svi su vise zasluzili od musica, odaka, markovica.Batko je napisao/la:Pa koga je to trebao zvati po tebi?dino-92 je napisao/la:spisak je blago receno uzas. nemojte da vas zavarava prevljak, njega je morao pozvati, jer se njegovo ime provlacilo sve vise kroz medije. osim njega, nije ni jednog novog igraca doveo, sve je ovo ostalo od jagodica ili je preuzeo iz u19.
Piric, Hajradinovic, Hodzic, Bajic, Prevljak, Radovac, Modic, Memija su okosnica ove ekipe i svi su na spisku..
Nigdje veze, nijedna od njih ne bi igrao u prvih 11... Milosevic nema papire...
Mislim da si pretjerao sa konstatacijom da je spisak uzas. Slazem se da se svaki spisak moze kritikovati i ima nekih nepoznatih igraca ali mislim da je pozvao najbolje igrace...
Mislim da si pretjerao sa konstatacijom da je spisak uzas. Slazem se da se svaki spisak moze kritikovati i ima nekih nepoznatih igraca ali mislim da je pozvao najbolje igrace...
Kome bolan ne valja? Pa momak nastupao za U17, drugi kapiten u U19 i posle elitnog kruga na proljece ce bez ikakve dileme biti prekomendovan u U21. Pogotovo ako mu Kodro nastavlja davati sanse u prvoj postavi.Head je napisao/la:Mihojevica nema... Yebem vam majku, sad nek ide igrati za Srbiju kad nasim ne valja...
Darko je bio u Gradaccu i na Kosevo i sigurno da je on jedan od oni koje je gledao pazljivo. Cak je izjavio da je bio dosta nervozan u tim mecevima i nije mogo da pruzi neku bolju partiju, pogotovo u Gradaccu. On je 1996 godiste covjece, sta je trebo pozivati sve iz 18-godisnjake iz U19? Smiri dozivljaj Bog te.
Pa nek igra za Srbiju ako zeli??? Zaboli nas ostale, navijace koji ne navijaju za Sarajevo, ona stvar ako ode "domovini". Nije ni prvi ni zadnji sto ce otic preko Drine. Pogotovo ne iz Trebinja.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
slazem se da nisu za prvih 11, ali su morali biti tu zbog talenta i perspektive. a i trenutno su kvalitetniji od ovih babinih sinova. pa i u a reprezentaciju se ne zove 11 najboljih a klupa iz prve lige federacije. okosnicu ekipe nije mogao drugacije pozvati inace bi dobio otkaz prije objave spiska.Batko je napisao/la:Nigdje veze, nijedna od njih ne bi igrao u prvih 11... Milosevic nema papire...
Sta je sa Bobanom Lazicem, nigdje ga nema, je li on nastupa za Olimpiakos?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Head je napisao/la:Mihojevica nema... Yebem vam majku, sad nek ide igrati za Srbiju kad nasim ne valja...

Široki mu putevi ako je izrazio želju i volju.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Jaooo,Kozara,Neretvanac,Music,ovaj je gori o Sakiba i Karacica zajedno,od prve tekme odmah uzima,ovoj dvojici je makar malo trebalo vremena !!!!
Pa dok god u reprezentacijama radi sirotinja kojoj guzica zine na 500 KM imat ćete situaciju da se kupuju pozivi.
Kada tu budu igrači koji su zaradili velike cifre vani, tipa bivših A-reprezentativaca koji imaju na stotine hiljada u banci, e onda će stvari biti regularnije.
Ne kažem da je Nestorović uzeo lovu niti da nije za tu poziciju, nego je trenutno generalan princip ponašanja u BH-fudbalu da se neko stavi za trenera/selektora da ne umre od gladi, a ne što zna nešto raditi.
Kada tu budu igrači koji su zaradili velike cifre vani, tipa bivših A-reprezentativaca koji imaju na stotine hiljada u banci, e onda će stvari biti regularnije.
Ne kažem da je Nestorović uzeo lovu niti da nije za tu poziciju, nego je trenutno generalan princip ponašanja u BH-fudbalu da se neko stavi za trenera/selektora da ne umre od gladi, a ne što zna nešto raditi.
Sretno mu bilo !Head je napisao/la:Mihojevica nema... Yebem vam majku, sad nek ide igrati za Srbiju kad nasim ne valja...

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kako li je samo mogao izostaviti najboljeg igraca svijeta?
I onda ce neko poslije prosipati pricu o objektivnosti. Sad po malo padaju maske.
I onda ce neko poslije prosipati pricu o objektivnosti. Sad po malo padaju maske.
Celik!3,2,2.
spisak uzas, katastrofa, smak svijeta??? a u stvari problem 3 rezervna igraca
da nije Bosna u pitanju pa i bilo bi mozda cudno

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ovaj mali Sehic iz Zagreba je dobar igrac i steta sto nije u repki.
Trenutno korisnika/ca: BOSNAAAMOJAAA, hurem i 25 gostiju.