Da popravim dubiozu mislim danas odigrati oba daju go Verdera i Frajburga a solidna je kvota - Frajburg mi se cini kao ranjeni tigar zadnjih par utakmica, bore se i cupaju sta mogu, upratio sam isto tako da odlicno odigraju prvo poluvrijeme a onda ybi ga padnu na kraju utakmice. Protiv Bajerna su vodili cijelih pola sata igre skoro... A gori im pod nogama. Usudio bih se posumnjati i u mogucu pobjedu al to je vec trazenje duhova (a mozda i nije ko zna). Dakle Frajburg ce bar pokusati otkinuti bod. To je neki moj tip a bumo vidjeli - bog mu dusa muWilly je napisao/la:Postiraj čovječe, ako neko prepiše na svoju odgovornost je prepisao. Ako nećeš da postiraš kapni nešto na pp.Citizen-X je napisao/la:Ako mozes pokrij 1X-om nekim online betom....Devil je napisao/la:Hoce li dobiti Chicago veceras,caletu mi ostao samo on pa da opet ponizi kladionice u samo dva dana.![]()
De pitaj caleta sta igra pa postiraj ybmu
Mene je ybga najvise strah ako sta postiram da nekog zajedno sa sobom ne nagoozim![]()
Ma kakvi el classico (valjda se ovako piše) 0:0, mislim se da igram 4+ u razradi ako je kvota dobra.
E, ako to prodjem (ako bog da
Pa odigraj Kuzena po osjecaju radije - ako osjecas keca onda ga stavi na manju cifricu jer je kvota mocna. A tu ni logika nije iskljucena izmoren je Bajern i sad u ovoj situaciji mu bas i nije na pameti bundesliga toliko - odigrace je tek tako da pokusaju dobiti nesto sa polutrudom dok ce zadnje atome dati u LP-u. Leverkuzen je koliko sam skonto zadnjih par utakmica skroz lose odigrao i pobjeda protiv Bajerna bi mu bila k'o guzna injekcija.
Evo gledam Devilu stari koliko sam skont'o ful'o Cikaga za par stoja maruna - jbt tuga i navlaka obicna, kvota mizerna i opet zavrsi sa iksom.... Mater im banditsku.