Kao sto je poznato , MI PRESTATI NECEMO NIKADA tako cemo se aktivno ukljuciti i u ovaj projekt.AlemC85 je napisao/la:Pala da se i ja uključim u diskusiju. Pročiato sam na ovoj grupi da će se uskoro obznaniti aktivnosti u vezi pomoći klubu u izgradnji krova na centralnoj tribini. Pošto se ova grupa zatvara kako da saznamo kada i gdje da se počne sa uplatama?Pala je napisao/la:Drug vjeruj da se nema vremena da bi se trosilo na nebuloze pojedinaca, neka idu kuci i tamo se istresaju na svojim najmilijima.Cernica je napisao/la:Pala nemas sta izigravat policajca nabijes ga nogom iz grupe i cao đaci. Nisam nikad pisao po njoj ali sam cesto znao uci i nasmijat se mostarskim izvalama i sjetit se ljudi koje nisam vidio 25 godina,koje sam cak bio i zaboravio. Ako vam 5-10-15 ljudi moze razjebat grupu onda neznam
Vise volimo trositi ovo malo vremena koje imamo na aktivnosti vezane za konkretnu pomoc (a to cemo sigurno nastaviti da radimo) nego da se morimo sa kojekakvim idiotima i njihovim nacinima razmisljanja.
U kontaktu smo za Velezom i cim bude poznato krecemo sa reklamiranjem i koordiniranjem akcije.