RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Pala
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Pala » 16 mar 2015, 11:20

AlemC85 je napisao/la:
Pala je napisao/la:
Cernica je napisao/la:Pala nemas sta izigravat policajca nabijes ga nogom iz grupe i cao đaci. Nisam nikad pisao po njoj ali sam cesto znao uci i nasmijat se mostarskim izvalama i sjetit se ljudi koje nisam vidio 25 godina,koje sam cak bio i zaboravio. Ako vam 5-10-15 ljudi moze razjebat grupu onda neznam
Drug vjeruj da se nema vremena da bi se trosilo na nebuloze pojedinaca, neka idu kuci i tamo se istresaju na svojim najmilijima.
Vise volimo trositi ovo malo vremena koje imamo na aktivnosti vezane za konkretnu pomoc (a to cemo sigurno nastaviti da radimo) nego da se morimo sa kojekakvim idiotima i njihovim nacinima razmisljanja.
Pala da se i ja uključim u diskusiju. Pročiato sam na ovoj grupi da će se uskoro obznaniti aktivnosti u vezi pomoći klubu u izgradnji krova na centralnoj tribini. Pošto se ova grupa zatvara kako da saznamo kada i gdje da se počne sa uplatama?
Kao sto je poznato , MI PRESTATI NECEMO NIKADA tako cemo se aktivno ukljuciti i u ovaj projekt.
U kontaktu smo za Velezom i cim bude poznato krecemo sa reklamiranjem i koordiniranjem akcije.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 mar 2015, 11:28

Kao sto je poznato , MI PRESTATI NECEMO NIKADA tako cemo se aktivno ukljuciti i u ovaj projekt.
U kontaktu smo za Velezom i cim bude poznato krecemo sa reklamiranjem i koordiniranjem akcije.
@Pala svak vam čast što pomažete klubu na ovakav način ;) :bih:

jedva čekam da akcija počne i da se uključim. :thumbup:

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 16 mar 2015, 11:47

Ubrzo ce biti aktivna stranica rodjeni.com tako da svakako svi ljudi koji su bili u grupi RZR bi bili na ovoj stranici... Ubrzo opet svi zajedno na istom mjestu! FORZA
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 mar 2015, 12:01

RodjeniiBrato je napisao/la:Ubrzo ce biti aktivna stranica rodjeni.com tako da svakako svi ljudi koji su bili u grupi RZR bi bili na ovoj stranici... Ubrzo opet svi zajedno na istom mjestu! FORZA
ko će imati pristup stranici?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 mar 2015, 14:35

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=180" onclick="window.open(this.href);return false;

evo ovdje je jedan naš crveni brat napisao da će biti prenosa iz Mostara.

emil02in
Kontakt:

Re: Odg: RSD Velež Mostar

Post Postao/la emil02in » 16 mar 2015, 14:39

AlemC85 je napisao/la:
RodjeniiBrato je napisao/la:Ubrzo ce biti aktivna stranica rodjeni.com tako da svakako svi ljudi koji su bili u grupi RZR bi bili na ovoj stranici... Ubrzo opet svi zajedno na istom mjestu! FORZA
ko će imati pristup stranici?
Aleme mislim da će biti otvorena za sve koji se zele registrovati sa tim da ce biti poseban pdf za one koji imaju članku kartu RA,ili godisnju kartu kluba.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 16 mar 2015, 15:48

Za sve koji ne budu imali prevoz na utakmicu bice obezbjedjen autobus koji polazi od bolinice u juznom logoru u14:00 ice glavnom ulicom tako da svak moze izaci negdje da ga pokupi
Bravo za RA i ovaj gest, prilika da se popuni stadion. Dole u komentarima navedeno da će autobus ići 2 puta i da će biti onaj veliki tzv. harmonika bus. Inače su momci iz RA danas polijepili plakate po gradu i flajere po kafićima. Ludilo nas očekuje, svi na stadion !

High

Post Postao/la High » 16 mar 2015, 15:51

Sretno u srijedu. Čuvajte gol! Vidimo se u subotu. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 16 mar 2015, 15:58

Jeli tekma u 15:30 u Srijedu

Ljudi ja vas molim ako je ikako moguce da obezbijedi stream za raju koja nije dole.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 16 mar 2015, 16:01

boJe TV i RTM , igrači Veleža ne čuju vašu podršku od kuće, svi u Vrapčiće. Stavite se u poziciju igrača i razmislite kako je igrati pred 200 ljudi ili pred 4 milje koliko se moze ocekivati vrlo lahko. Ni Arsenal se ne bi dobro proveo

SVI ! :)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 mar 2015, 16:04

shaman7 je napisao/la:
Za sve koji ne budu imali prevoz na utakmicu bice obezbjedjen autobus koji polazi od bolinice u juznom logoru u14:00 ice glavnom ulicom tako da svak moze izaci negdje da ga pokupi
Bravo za RA i ovaj gest, prilika da se popuni stadion. Dole u komentarima navedeno da će autobus ići 2 puta i da će biti onaj veliki tzv. harmonika bus. Inače su momci iz RA danas polijepili plakate po gradu i flajere po kafićima. Ludilo nas očekuje, svi na stadion !
To bi bila prava stvar ako bude tako. Valjda sutra neko u toku dana potvrdi te info 100%. Tekma je u 15h po rezultatima. (rezultati . com)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 16 mar 2015, 16:05

shaman7 je napisao/la:boJe TV i RTM , igrači Veleža ne čuju vašu podršku od kuće, svi u Vrapčiće. Stavite se u poziciju igrača i razmislite kako je igrati pred 200 ljudi ili pred 4 milje koliko se moze ocekivati vrlo lahko. Ni Arsenal se ne bi dobro proveo

SVI ! :)

Brate moj ima nas koji nismo dole i ne mozemo doci zato pitam jer nam je to jedina sansa da gledamo tekmu pa da bar preko tv-a budemo uz vas sviju koji cete biti na stadionu. :(

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 16 mar 2015, 16:09

Na oficijalnoj stranici kluba stoji u 15:30 h.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 16 mar 2015, 16:12

zizu1991 je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:
To bi bila prava stvar ako bude tako. Valjda sutra neko u toku dana potvrdi te info 100%. Tekma je u 15h po rezultatima. (rezultati . com)
Potvrđena informacija od momka u grupi koja je napravljena samo za ovaj derbi , gdje je dodana raja da se neke stvari objasne, predlože i odlično je ispalo.

@Adma, nisam mislio na vas koji ste van Mostara, nego za sve koji su na našoj temi iz Mostara. Oni moraju doći na stadion, a za sve van Mostara se mora odraditi stream !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 mar 2015, 16:17

Super @shaman, baš mi je drago. Uz malo volje, organizacije i odlučnosti se prave velike stvari.
Zna li se na kojim stanicama će stajati, ili ide kupiti sve redom kuda ide gradski i ovi što idu prema okolnim mjestima do Vrapčića?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 16 mar 2015, 16:23

RAja hajmo odraditi ovo u srijedu kako samo mi znamo, pokažimo da nismo zaboravili na Rođene, napravimo atmosferu o kojoj će se pričati još dugo, svi na stadion i staro i mlado, ovo nam je najvažnija utakmica do sada.
Odraditi ovo bez gluposti, jer će oni sigurno ići da nas isprovociraju i da se napravi prekid.Pamet u glavu RAja, nemojmo mi zasrati molim vas.
SRIJEDA, 18.3.2015, 15:00 h SVI NA STADION PODRŽIMO ROĐENE!!!
VOLIMO TEBE A NJIH KO **** A NJIH KO ****
IDEMOOOOOOOOO ROĐENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 mar 2015, 16:30

sad pročitah da iz vana dolazi podrška radu omaldinske škole u vidu čunjeva za treninge, majice, lopte...svaka čast raji iz vana.. ;) :bih: :thumbup: ;)

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 16 mar 2015, 16:34

pozdrav crvenoj braci---malo sam spijunirao da se tako izrazim igru kona...napisat cu opet sto sam i neki dan napisao..koliko sam ih upratio i u zadnje 3-4 godine igraju istu igru tj,preko krila se ide na visoke lopte gdje imaju visoku bekovsku liniju i to iskoristavaju skok igrom,,svemu se moze stati u kraj pa i tome..ne trebamo im dopustati da nam dolaze olako do gola,,,dupla linija u odbrani jedna na 16 metara a druga na 30-40 metara od gola sa tim da nasi spic ili poluspic igraci ometaju protok lopte prema krilima a tamo i ako prodju lopte duplirati njihove krilne igrace..za tu vrstu igre je presudna kondiciona spremnost igraca,e sada je pitanje koliko su spremni nasi igraci da izdrze takav nacin igre ali ako to uspiju odradili su 80% posla..

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 16 mar 2015, 16:36

GORIT ĆE MOSTAR POBJEDU SLAVIT ĆEMO
[youtube][/youtube]
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 16 mar 2015, 16:37

zizu1991 je napisao/la:Super @shaman, baš mi je drago. Uz malo volje, organizacije i odlučnosti se prave velike stvari.
Zna li se na kojim stanicama će stajati, ili ide kupiti sve redom kuda ide gradski i ovi što idu prema okolnim mjestima do Vrapčića?
Jbg, to ti ne znam baš, napisano je da moze svak izaci negdje da ga pokupi. Mozete pricekati na stanicama na kojima staje (Tekija, Luka, Pozorište, Stanica, Zalik itd. ) a vjerovatno ce biti neko obiljezje na autobusu pa mu mozes mahnuti da ti stane :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.