FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
Sarajevo22
- Kontakt:
A ne vidim nesto u zadnje vrijeme onog krupnog momka sto od starta utakmice comoru J**+ od do.
Jel vam poznat termin odigravanja utakmice u Mostaru ? Čujem da bi mogla biti nedjelja radi rasterecenja zbog kupa, jel došla neka zvanična obavijest u klub, neko malo upućeniji da odgovori
. Puno sreće protiv Borca, teško će biti, ali mislim da ste kvalitetniji nego da ste u jednom grču iz kojeg se mozete samo iscupati pobjedom dovoljnom za prolaz.
- molotovljev
Sad je na Otoci, još uvijek psuje Čomoru ..Sarajevo22 je napisao/la:A ne vidim nesto u zadnje vrijeme onog krupnog momka sto od starta utakmice comoru **** od do.
F.K.SARAJEVO
Je li ovo tvoji ruku djelo? Ako nije frka, da mi daš link ove stranice, predpostavljam da je tvoja. Jednom si rekao da praviš nešto slicno ovome.MCMXLVI je napisao/la:
Pazi im mlade ekipe, nešto kontam što oni ne furaju ''naša djeca'', to neki koriste za alibi.
Das Ist Walter
-
Sarajevo22
- Kontakt:
Hahaha dobra bas si me nasmijao
Jel na Namika misli..molotovljev je napisao/la:Sad je na Otoci, još uvijek psuje Čomoru ..Sarajevo22 je napisao/la:A ne vidim nesto u zadnje vrijeme onog krupnog momka sto od starta utakmice comoru **** od do.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
@miden, moje dijelo. Stranica jos nije u funkciji, ali je pripremam. Bice ovako nesta svake utakmice.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- molotovljev
Garant, nema ko drugi .. hahamma_hz je napisao/la:Jel na Namika misli..molotovljev je napisao/la:Sad je na Otoci, još uvijek psuje Čomoru ..Sarajevo22 je napisao/la:A ne vidim nesto u zadnje vrijeme onog krupnog momka sto od starta utakmice comoru **** od do.
F.K.SARAJEVO
Ma ja "uvalio" se ,radi kod Gracica...kad se sjetim pocetaka sa njim na turnirima u Skenderiji... 
FK SARAJEVO.
-
Sarajevo22
- Kontakt:
E jes dobro si Namik
e sto taj frajer ima glas, vala onig jadnog Comora ubio u pojam molio boga da ovaj ne dodje na tekmu.
e sto taj frajer ima glas, vala onig jadnog Comora ubio u pojam molio boga da ovaj ne dodje na tekmu.
- molotovljev
-
Sarajevo22
- Kontakt:
Pogrijesi melun on po comoru
hahaha
hahaha
A gdje je onaj Limun,ako ko zna sto je tada vodio navijanje na turnirima..jel ziv..
FK SARAJEVO.
Ovo izgleda odlicno odrađeno, svaka cast !MCMXLVI je napisao/la:@miden, moje dijelo. Stranica jos nije u funkciji, ali je pripremam. Bice ovako nesta svake utakmice.
Das Ist Walter
Danas sjedim u gradu, a stol do mene ovi nasi:Puzi, Milos,Benko, Tatko, haman pola tima. Zali se Milos kako je teren ocajan i ne moze da vodi loptu, al ne gasi cigaru.
Hajde sto Dzemo i Gianluigi Banda puse ko turci, ali me Miki iznenadio.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jes' to u Balkanu sjedio?
Cekaj govoris mi da Stojcev i Dzemo puse, znali za ovo uprava ili Kodro!??? WTFFFFAAAAAKjoker90 je napisao/la:Danas sjedim u gradu, a stol do mene ovi nasi:Puzi, Milos,Benko, Tatko, haman pola tima. Zali se Milos kako je teren ocajan i ne moze da vodi loptu, al ne gasi cigaru.Hajde sto Dzemo i Gianluigi Banda puse ko turci, ali me Miki iznenadio.
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 16 mar 2015, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje si sjedio?joker90 je napisao/la:Danas sjedim u gradu, a stol do mene ovi nasi:Puzi, Milos,Benko, Tatko, haman pola tima. Zali se Milos kako je teren ocajan i ne moze da vodi loptu, al ne gasi cigaru.Hajde sto Dzemo i Gianluigi Banda puse ko turci, ali me Miki iznenadio.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BalkanMortemHz je napisao/la:Gdje si sjedio?joker90 je napisao/la:Danas sjedim u gradu, a stol do mene ovi nasi:Puzi, Milos,Benko, Tatko, haman pola tima. Zali se Milos kako je teren ocajan i ne moze da vodi loptu, al ne gasi cigaru.Hajde sto Dzemo i Gianluigi Banda puse ko turci, ali me Miki iznenadio.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Arma00, Bing [Bot], boki86, Google Adsense [Bot], OzmoodPinglewood, Rule_hz, teamnorth1989 i 32 gosta.