Do kraja mozemo biti samo bolji

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Kolike su šanse da još jednom dobijete Talijane?NKMramor je napisao/la:Još jednom pala Tercena, ja postao peti strijelac lige sa 22 gola.

Zavisi koliko ozbiljno ih shvati ostatak ekipe. Recimo oko 75%...SiamoNoi je napisao/la: Kolike su šanse da još jednom dobijete Talijane?
 Nije da ih ne možemo rasut'...
 Nije da ih ne možemo rasut'... 

Nije red da ulaze ovi invalidi...
 Nije red da ulaze ovi invalidi...  

Vazna utakmica za nas.Nadamo se pobjedi,a onda vam kasnije mozemo pomoc pobjedom protiv TalijanaNKMramor je napisao/la:Slijedi derbi sa Jadranom i možebitni rasplet oko ulaska u viši rang...

Ja kod nas ne znam ni ko je kapiten, na chatu ne možeš primjetiti kapitena, jer niko ne piše na chatu, jedino tamo da gledaš u postavci.Otelo je napisao/la:
Btw. Bio sam sinoc kapiten u Partizanu

Nekad ja napisem nesto na chatu jer ne pricam jos na ts-u (zbog slova "L") i imamo jedno Španca kojem pišemo na engleskomBelminM23 je napisao/la:Ja kod nas ne znam ni ko je kapiten, na chatu ne možeš primjetiti kapitena, jer niko ne piše na chatu, jedino tamo da gledaš u postavci.Otelo je napisao/la:

FCRSF

Jest stvarno nema smisla. Ljudi sa 91+ šutevima dobijaju na 10m od gola 4 bara svaki šut, nepošteno skroz.Otelo je napisao/la:Kakva nafakaska ekipa su Genijalci
Svaki sut 4 bara, svaki fight 3 zvjezdice, tacklovi isto

Btw. igram sinoc i sad ostao sam zadnji covjek u odbrani i kraj mene je njihova 12-ka i ona ide naprijed prema nasem golu a ja naprijed radi ofsajda i ako lopta nije izasla nikako vani naredni potez nije bio off

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.