Mene samo zanima koji je pacijent ovo napravio. Ko god da je svaka mu čast
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Dobro postavi ovaj video, taman jedan vaš "akademac" na njemu.
Druga slika opet ilustrira razliku između vas i nas, "nemamo para, nemamo ništa, navijamo za Želju i to je to". Dok drugima trebaju milioni, avioni, kurrci palci i ostala čuda da se sjete da navijaju za jedan klub.
fedeltafrotta je napisao/la:medo, bebe... gorica hz
Ne zajebajite ih pozvat ce nam Đipketa sa Bara a zakacit cemo se sa srnim vranama..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Dobro postavi ovaj video, taman jedan vaš "akademac" na njemu.
Druga slika opet ilustrira razliku između vas i nas, "nemamo para, nemamo ništa, navijamo za Želju i to je to". Dok drugima trebaju milioni, avioni, kurrci palci i ostala čuda da se sjete da navijaju za jedan klub.
A što se ismija suze mi krenuše. Kaže mali babo šta ti je. Dedo mi se smijo, evo sad i ja i ti ćeš ako Bog da.
Stvarno na ovim prostorima nema većeg blama od njih. Neuporedivi su što jest jest. Ima li igdje išta slično na dunjaluku?
Ova serija ovde je bolja nego Mucke, Alo,Alo, LZN is sve ostale komedije zajedno. Pitarima treba dati Oskara za ulogu u ovoj dugogodisnjoj tragikomediji.
terabajt je napisao/la:Ova druga slika sto je postavio i sto je momak rekao je srz samo u njegovoj glavi je ovo kao smijesno a da malo bolje razmisli sj.ebo bi se do bola.
Nema amidza para da kupi Selju , ali zato ima Svrakic
Bitno je da ste vi na pravom putu da nadjete domaceg investitora kao sto ste i palnirali, a kud bolje nego Svrakic?
Kazu da hoce da zahebe GRAND produkciju i da Hayat produkcija preplavi trziste, a studio pravi na istoku i to bas na Grbavici, jer je opste poznato da ovi istocnjaci koji su dosli sa cirom (koji se pokvari u presudnom trenutku pa tako i oni ostadose u SA) su vrhunski talenti i nevjerovatno muzikalni....
amidzaTan je napisao/la:Nema amidza para da kupi Selju , ali zato ima Svrakic
Bitno je da ste vi na pravom putu da nadjete domaceg investitora kao sto ste i palnirali, a kud bolje nego Svrakic?
Kazu da hoce da zahebe GRAND produkciju i da Hayat produkcija preplavi trziste, a studio pravi na istoku i to bas na Grbavici, jer je opste poznato da ovi istocnjaci koji su dosli sa cirom (koji se pokvari u presudnom trenutku pa tako i oni ostadose u SA) su vrhunski talenti i nevjerovatno muzikalni....
Vidim neku kvalitetnu robu koristiš, daj broj dilera ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Radnicka klasa dosla sa cirom sa istoka drzave za potrebe uzurbane izgradnje sehera, da bi se u medjuvremenu ciro pokvario i vi svi ostali ovdje, nije valjda da vam taj dio vase historije nije poznat
Mozda je do vetrina koje su pune trofeima, pa vam se zagubila ta dokuentacija