Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- reds_forever
- Kontakt:
Re: Chat
hodza se zaljubio 
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Izasao ti miljenikov album. Samo da znas.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
reds_forever je napisao/la:hodza se zaljubio
- reds_forever
- Kontakt:
Narin je napisao/la:reds_forever je napisao/la:hodza se zaljubio
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Hodza i ja* ,još nisi naucila,ccc..reds_forever je napisao/la:Narin je napisao/la:reds_forever je napisao/la:hodza se zaljubio![]()
Otkrili smo ja i hodza danas kojim se ti biznisom bavis, a sve se nema...
Kakvim? I kakva slika je u pitanju,znatizeljan sam..
- reds_forever
- Kontakt:
Ne ispravljaj meNarin je napisao/la: Hodza i ja* ,još nisi naucila,ccc..![]()
Kakvim? I kakva slika je u pitanju,znatizeljan sam..
[youtube][/youtube]
DOMINATOR; INSTITUCIJA; GOSPODAR
DOMINATOR; INSTITUCIJA; GOSPODAR
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Šta ti stvarno misliš da ja to nisam preslušao barem 10 puta do sada, uzduž i poprijeko?Greivis je napisao/la:Izasao ti miljenikov album. Samo da znas.
Ima li neko ovaj D3GO? Što im je ovako loš izbor kanala? Nemaju ni prvu ni b92 ni hrvatske rtlove. 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Moguce je bilo da si imao obaveza pa nisi upratio. Upoznaj Dexa sa likom i djelom umjetnika. Vidim da si ga navukao na Kanyea.Donnie Darko je napisao/la:Šta ti stvarno misliš da ja to nisam preslušao barem 10 puta do sada, uzduž i poprijeko?Greivis je napisao/la:Izasao ti miljenikov album. Samo da znas.
Sta ce ti TV Charlie?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Re: $: Chat
Ima li neko od Zenicana ili Travnicana ko poznaje engleski (osnovno znanje), ima android (min 4.0.verzija) i voljan je da radi vikendom (i ostalim danima kada se igraju tekme) na prikupljanju statistike sa nasih stadiona. Mogu i ostali gradovi ali prioritet su ova dva. Ozbiljna je ponuda i nije nikakva zaebancija. Samo da ne spamujemo dalje a i da ne krsim pravila foruma
javite mi se porukom
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
@Gre ta će Donnie da me upozna s Kanyetom, sam sam to uradio 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Da imam još jednu opciju za gubljenje vremena u sobi.Greivis je napisao/la: Sta ce ti TV Charlie?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
pustio sam te da sam izađeš na pravi putDex je napisao/la:@Gre ta će Donnie da me upozna s Kanyetom, sam sam to uradio
Radi sklekove.Kawhi je napisao/la:Da imam još jednu opciju za gubljenje vremena u sobi.Greivis je napisao/la: Sta ce ti TV Charlie?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
zbog radi čega? ja sam fin čojek. jedini ban koji sam dobio je onaj na temi GS i jedan prije na temi Kalcopoli(kakva tema, strašna tema, ima jače teorije nego Najveće misterije svijeta)legenda reala je napisao/la:zar nisi banovanDANTES je napisao/la: ja sam duša od cojeka...
Nek nam vrate titule, Mođija i sve
krali su i drugi zar ne?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Re: Odg: Chat
Al zato ima Happy TVKawhi je napisao/la:Ima li neko ovaj D3GO? Što im je ovako loš izbor kanala? Nemaju ni prvu ni b92 ni hrvatske rtlove.
Imal ko da bi mi sastavio sastav na njemackom jeziku , tema je fudbal u BiH.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 15 gostiju.