Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Sabinho
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Sabinho » 16 mar 2015, 22:50

Forlan je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Evo oglasio se i Mahmutovic:
Iako se njegovo ime već neko vrijeme dovodi u vezu s reprezentacijom BiH, ovaj 28-godišnji napadač u razgovoru za SportSport.ba istakao je da poziv selektora Baždarevića nije ni očekivao.

"Ma, znao sam da neću dobiti poziv. Drago mi je što ima novih igrača na spisku, ali ja nisam razočaran što nisam jedan od njih. Uprkos tome što pružam dobre partije u češkom prvenstvu, ja sam se pomirio s tim da selektor ne računa na moje usluge", kazao je Mahmutović na početku razgovora za naš portal.

Viktoria Plzen nakon 20. odigranih kola zauzima lidersku poziciju, a Mahmutović je optimističan kada je u pitanju osvajanje titule

"Imamo dva boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu Spartu i utakmicu manje, tako da su velike šanse. Moramo dobiti narednu utakmicu da povećamo prednost i vjerujem da ćemo se na kraju sezone okititi titulom prvaka Češke. Iskreno, nisam se pokajao što sam prešao u ovaj tim i sada mogu slobodno reći da je to bio pun pogodak", smatra Mahmutović, koji je zadovoljan svojim partijama.

"U posljednje dvije utakmice nisam se upisao u listu strijelaca, ali sam dobro odigrao. Do kraja prvenstva ima još dosta utakmica i vjerujem da ću postići još mnogo golova, te pomoći ekipi u ostvarenju ciljeva", riječi su Mahmutovića na kraju razgovora za SportSport.ba.
Pa normalno da se ne nada kad ima Bajića,Duljevića Štilića,Cimirota.....rođen u Tešnju eto to ga hebe.Kako bi svi portali i forumaš hebavali Meši sve da je Sarajlica.
Nije do njih, ispred njega su dva napadaca koji su skupa u zadnjih godinu dana postigli golova koliko on u prosloj polusezoni.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 16 mar 2015, 22:52

Ammare je napisao/la:Arslanovicem?
Kakav laik fudbalski! I ti nesto pametujes, a ne znas ni ime igraca.
Zapali se... Svima ces olaksati.
Pomjeso sam ga sa Mustafom Arslanovicem :mrgreen:
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 16 mar 2015, 22:53

Ako Bajić i Đurić zaslužuju poziv prije Mahmutovića onda Ućeraj mu :!:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 mar 2015, 22:53

bagrcavi je napisao/la:Virtu4l jel' nam ovo opet Jacky naletio? :lol:
Ne vjerujem. Jacky nikad nije pisao više od dvije rečenice :mrgreen: ovo je hogar i ta ekipa
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

amorovski
Kontakt:

Re: Odg: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la amorovski » 16 mar 2015, 22:54

Forlan je napisao/la:
Iako se njegovo ime već neko vrijeme dovodi u vezu s reprezentacijom BiH, ovaj 28-godišnji napadač u razgovoru za SportSport.ba istakao je da poziv selektora Baždarevića nije ni očekivao.

"Ma, znao sam da neću dobiti poziv. Drago mi je što ima novih igrača na spisku, ali ja nisam razočaran što nisam jedan od njih. Uprkos tome što pružam dobre partije u češkom prvenstvu, ja sam se pomirio s tim da selektor ne računa na moje usluge", kazao je Mahmutović na početku razgovora za naš portal.

Viktoria Plzen nakon 20. odigranih kola zauzima lidersku poziciju, a Mahmutović je optimističan kada je u pitanju osvajanje titule

"Imamo dva boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu Spartu i utakmicu manje, tako da su velike šanse. Moramo dobiti narednu utakmicu da povećamo prednost i vjerujem da ćemo se na kraju sezone okititi titulom prvaka Češke. Iskreno, nisam se pokajao što sam prešao u ovaj tim i sada mogu slobodno reći da je to bio pun pogodak", smatra Mahmutović, koji je zadovoljan svojim partijama.

"U posljednje dvije utakmice nisam se upisao u listu strijelaca, ali sam dobro odigrao. Do kraja prvenstva ima još dosta utakmica i vjerujem da ću postići još mnogo golova, te pomoći ekipi u ostvarenju ciljeva", riječi su Mahmutovića na kraju razgovora za SportSport.ba.
Pa normalno da se ne nada kad ima Bajića,Duljevića Štilića,Cimirota.....rođen u Tešnju eto to ga hebe.Kako bi svi portali i forumaš hebavali Meši sve da je Sarajlica.
Nije ni Cimirot Sarajlija.. hehe

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 mar 2015, 22:59

I zasto Duljevic? Jesam nesto propustio :eh:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 16 mar 2015, 23:00

1. GK. Begović - Šehić
2. DR. Dilaver - Mujdža - Vranješ
3. DL. Kolašinac - Zukanović
4. DC. Bičakčić - Vranješ
5. DC. Spahić - Šunjić - Cocalić
6. DMC. Bešić - Cimirot - Hadžić - Radovac
7. MRC. Hajrović - Prčić - Višća
11. MLC. Lulić - Salihović - Štilić - Zakarić
8. MC. Pjanić - Sušić - Modić - Gojak
10. FC. E.Hadžić - Mahmutović - Hodžić
9. SC. Džeko - Đurić - Ibišević

Fale nam desni odrbanbeni , gdje je Mujdža stvarno rovit , a Dilaver igra dobro a i Besic je igrao u tom klubu pa je ispao extra.
Onda klasicna 10-ka umjesto Misketa , jedini zasad po formi moze ga zamjeniti Eldin Hadzic gdje se moze transormirati u napadaca a moze da vise pomaze u sredini , Vedad to nemoze raditi jer dva sidrasa uz Dzeku je tesko da imamo, a i Vedad je u uzasnoj formi i moze samo biti zamjena Dzeki
Fali nam desni centrali igrac sredine Hajrovic ne igra , a toliko imamo tih na lijevoj strani : Prcic , Visca, Stilic, zakaric, Salihovic, Lulic , Tino, fakat nam tu fali konkurencija.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 16 mar 2015, 23:00

dubrovnik je napisao/la:
calcio je napisao/la:Neko je spomenuo Hebibovica, slazem se da bi Mesa trebao i njega pogledati. Odlicno igra u Velezu na poziciji gdje osim Mujdze namamo pravu alternativu. I Letic se ustalio u Zilini, lijevi bek, takodje pozicija koji bi trebalo pojacati... Eto mu destinacija za daljnja putovanja i skautiranje.
Nama Calcio po meni ne treba Letic pokraj Kolasinca i Zukanovica. Drugu stranu bi morali pokusati dovesti Martica kao prioritetno pojacanje. Valjda ce uraditi nesto po tom pitanju Bazdarevic. Jos jedan DM bi bio dobro dosao. Ima nekoliko igraca koji bi mogli tu upasti. Milicevic bi nam takodjer legao samo tako. Ovom bi jos dodao Arslanagica, Tankovica i Vrancica. I to bi po meni bilo to. Ima Bazdarevic puno jos posla sa ovim timom. Makar ja to tako vidim. Da je poceo rjesavati jest ali da ima i balasta jos ima.
Slazem se sa svim navedenim, i ja bih jos dodao i Eldina Hadzica. Igra i lijevo i desno po krilu, pa i OM, ima dobru tehniku, cesto se vraca i pomaze bekovima, moze trcati za dvojicu, a to nam je jako bitno.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 16 mar 2015, 23:03

Feridagic je napisao/la:Jasta je nego odlicno, hehe. Cocalic je letva, on ako nas odvede na EP ja cu ko Ciro svoju diplomu pojesti. Stilic ne moze pretcati dva puta od gola do gola, Djuric je dobar za maskotu nikako za ozbiljne reprezentacije. Ostala troica i nekako stim da Zukanovic vise ne glumi majmuna, nego da igra fudbal. Mahmutovic je bio igrac koji je najvise potreban, a nije namjerno pozvan da bi se mjesto napravilo onoj vrljiki i ovom Zeljinom poletarcu. Sve u svemu, nista novo na nasim prostorima. Gdje Safet stade tu Mesa produzi.
Majstore, napisi nam spisak od 25 igraca koje bi ti pozvao.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 16 mar 2015, 23:03

amorovski je napisao/la:
Forlan je napisao/la:

Nije ni Cimirot Sarajlija.. hehe

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 16 mar 2015, 23:04

Forlan je napisao/la:Ako Bajić i Đurić zaslužuju poziv prije Mahmutovića onda Ućeraj mu :!:
Ta stoji, mada sto se tice Bajica mislim da nije frka, ja bih 7-8 igraca iz naseg prvenstva pozvao, (npr onoga sto igra sredinu u Sirokom nije smio preskociti iskreno mislim da je bolji od Stilica) ali brate Mahmutovic je MORAO dobiti prednost nad Djuricem. O Ibisevicu necu da pricam, treba mu pomoci da se nekako iscupa iz svega ovoga, ali konstantna nepravda se cini ovome momku iz Ceske. Igrao je za mladu, daje golove redovno, tim mu je vodeci na tabeli, osim Dzeke napadaci u katastrofalnoj formi...yebiga ako ga sad nece pozvati kada ce. Pozove nekoliko sumnjivih igraca iz Zelje, a onda se jave delegati sa pricom kako ne treba gledati klubove. Dakako da se slazem da ne treba, ali ovo je ocito.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 16 mar 2015, 23:05

Kobe Bryant je napisao/la:1. GK. Begović - Šehić

Fale nam desni odrbanbeni , gdje je Mujdža stvarno rovit , a Dilaver igra dobro a i Besic je igrao u tom klubu pa je ispao extra.
Onda klasicna 10-ka umjesto Misketa , jedini zasad po formi moze ga zamjeniti Eldin Hadzic gdje se moze transormirati u napadaca a moze da vise pomaze u sredini , Vedad to nemoze raditi jer dva sidrasa uz Dzeku je tesko da imamo, a i Vedad je u uzasnoj formi i moze samo biti zamjena Dzeki
Fali nam desni centrali igrac sredine Hajrovic ne igra , a toliko imamo tih na lijevoj strani : Prcic , Visca, Stilic, zakaric, Salihovic, Lulic , Tino, fakat nam tu fali konkurencija.
:thumbup:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 16 mar 2015, 23:08

Forlan je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:1. GK. Begović - Šehić

:thumbup:
Ja mislim da bi mozda Vrancic mogao Misketa zamjeniti. :?: :?: Neznam nisam pametan jer Pjana nije 10-ka. On je vise 8-ica.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 mar 2015, 23:10

Naucite vec jednom da Miske nema zamjenu. Kakav crni Vrancic, on mu moze biti zamjena samo na terenu, kod nas koji se god igrac pojavi u jacoj ligi odmah zamjena za nase najbolje igrace. Do ove sezone se nikad nije ni spomenuo a sad odjenom Misketov nasljednik? Mada. Igracki gledano, jedino sa Stilicem pokusati.
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 16 mar 2015, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 16 mar 2015, 23:10

Kako ljudi ne mogu da razumiju (aludiram na normalne ljude, nekakve feridagice, forlane i ostale slične budaletine ne računam) da Meša nije mogao odjednom sve živo zovnuti. Očito je da je iz kolegijalnosti pozvao sve igrače iz Sušićeve ere uz par osvježenja na pozicijama koje nam škripe. Bunite se za malog Bajića, pa zar nije jako dobro za našu ligu da se zove ovako mlad momak koji je uz to prvi strijelac lige? Mahmutovića sada nema, ali ko kaže da ga možda neće biti za iduće okupljanje? Ista stvar je i sa drugim igračima.

Za sada meni Meša ostavlja utisak kao čovjek koji će uvažavati formu igrača, te da svako ko se nametne može u nekom momentu ući u uži ili širi spisak reprezentativaca. Dajmo čovjeku vremena, i okanimo se klupskog i međugradskog prepucavanja.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 16 mar 2015, 23:11

Pivopija je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
calcio je napisao/la:Neko je spomenuo Hebibovica, slazem se da bi Mesa trebao i njega pogledati. Odlicno igra u Velezu na poziciji gdje osim Mujdze namamo pravu alternativu. I Letic se ustalio u Zilini, lijevi bek, takodje pozicija koji bi trebalo pojacati... Eto mu destinacija za daljnja putovanja i skautiranje.
Nama Calcio po meni ne treba Letic pokraj Kolasinca i Zukanovica. Drugu stranu bi morali pokusati dovesti Martica kao prioritetno pojacanje. Valjda ce uraditi nesto po tom pitanju Bazdarevic. Jos jedan DM bi bio dobro dosao. Ima nekoliko igraca koji bi mogli tu upasti. Milicevic bi nam takodjer legao samo tako. Ovom bi jos dodao Arslanagica, Tankovica i Vrancica. I to bi po meni bilo to. Ima Bazdarevic puno jos posla sa ovim timom. Makar ja to tako vidim. Da je poceo rjesavati jest ali da ima i balasta jos ima.
Slazem se sa svim navedenim, i ja bih jos dodao i Eldina Hadzica. Igra i lijevo i desno po krilu, pa i OM, ima dobru tehniku, cesto se vraca i pomaze bekovima, moze trcati za dvojicu, a to nam je jako bitno.
Moj Pivopijo ovdje se ljudi satrase da dokazu da li treba zvati igrace Zelja ili Sarajeva a ja pilim da igraca Hajduka ne treba zvati. Mislim na Avdiju naravno. Klupske boje u repki nisu dobro dosle. Ljudi nikako da shvate da uz. 3 merhamet igraca i jos trojicu iz PL repka nema vise 23 nego 17 igraca. Ako se jedan ili 2 ozlijede vlada ludilo. Ne daj boze da to bude Besa, Mujdza ili Neki gdje pozicije nisu uduplane. Sjetite se Izraela. Nije bitno gdje igrac igra vec svrsishodnost njegova poziva i mogucnost da pomogne.

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 16 mar 2015, 23:13

Štilić je trebao biti ta 10-ka ali nikad nije dobio tu šansu.Proći će puno vremena da se pojavi novi MISKE :bow:

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 16 mar 2015, 23:16

Pivopija je napisao/la:
Feridagic je napisao/la:Jasta je nego odlicno, hehe. Cocalic je letva, on ako nas odvede na EP ja cu ko Ciro svoju diplomu pojesti. Stilic ne moze pretcati dva puta od gola do gola, Djuric je dobar za maskotu nikako za ozbiljne reprezentacije. Ostala troica i nekako stim da Zukanovic vise ne glumi majmuna, nego da igra fudbal. Mahmutovic je bio igrac koji je najvise potreban, a nije namjerno pozvan da bi se mjesto napravilo onoj vrljiki i ovom Zeljinom poletarcu. Sve u svemu, nista novo na nasim prostorima. Gdje Safet stade tu Mesa produzi.
Begovic, Sehic - Vranjes, Bicakcic, Zukanovic, Kolasinac, Spahic, Hadzic, Dupovac + najbolji desni bek u nasog ligi - Besic, Pjanic, Susic, Visca, Lulic, Zakaric, Duljevic, Cimirot, Prcic, Zec (kao krilni igrac), Dzeko, Ibisevic, Mahmutovic, Bajic
24 - koji ce nam k vise?
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 mar 2015, 23:16

Pretjerujete ali fkt pretjerujete. Hebo vas i Zeljo i Sarajevo, ovo je drzavna selekcija. Sta je s nama koji ne navijamo niti za jedan od ta dva kluba?. Trebali bi okrenuti leđa reprezentaciji? :oops: .
Sto se spiska tice, ok je. Osobno sam zadovoljan. Drago mi je zbog povratka Zukanovica u selekciju i zbog konacnog poziva Milanu Djuricu. Momak je zasluzio da obuce dres reprezentacije i nadam se da ce protiv Andore i Austrije pokazati da je itekako kvalitetan igrac, u inat onima koji ga ovdje prozvase "maskotom".
Na spisku mi onako istinski jedino smetaju Dujkovic (prestar je za tog 3. golmana), Avdija i Anel koji nisu kvalitet za drzavni dres. Nadam se u skoroj buducnosti da ce u repci se naci Eldin Hadzic, Arslanagic, Martic i aBd Mario Vrancic. Sve ostalo je za sada kod Mese prolazno ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 16 mar 2015, 23:19

Feridagic je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:
Begovic, Sehic - Vranjes, Bicakcic, Zukanovic, Kolasinac, Spahic, Hadzic, Dupovac + najbolji desni bek u nasog ligi - Besic, Pjanic, Susic, Visca, Lulic, Zakaric, Duljevic, Cimirot, Prcic, Zec (kao krilni igrac), Dzeko, Ibisevic, Mahmutovic, Bajic
24 - koji ce nam k vise?
Ako bas insistiras neka 25-i bude Suljic.
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Choma, DjaniTarik, Drum, edvaE2, HZ1987Graz, Mostarska, Zglavkar i 44 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []