FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Dado je tu isto, on meni ima predobar šut, zna zabit golcinu 

- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ovo je sve ocekivano,a posebno me raduje poziv za Kjosevskog
Sretno reprezentativcima!

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kad se samo sjetim one igre, zivce ti sve pokida, hoce u gol da se useta.. Pa opali je yebemu ....
Željezničar živimo !
Unazad 5 godina igramo na taj fazon, čovječe kad se sjetim Plzena na Koševu sve dok Ara nije ušao mi nismo imali šuta dalje od 11 metarakatakomba je napisao/la:Kad se samo sjetim one igre, zivce ti sve pokida, hoce u gol da se useta.. Pa opali je yebemu ....

Kod Ode mi se čini da je situacija drugačija, da se igra na rezultat a ne na neku ljepotu (koja te pokupa usput) i da igrači kao Đelmić, Kokot, Bajić imaju muda da je opale sa 20 metara

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mozete vi pisati za Kokota da kupi otpatke ili tako nesto slicno, ali mi odavno nismo imali napadaca tipa Kokot koji cim dode u sansu puca prema golu bez komplikovanja. Samo je problem sto nije spreman nikako, skroz los sto se tice snage. Da li je do povrede, ili neceg treceg ne znam.
Drago mi je da vise ne gledam Ramica, Turkovica i slicne napadace kad prime loptu blizu sesnesterca umjesto da pucaju prema golu oni nesto grade igru, a golove ce davati duh. Kokot i Djelmic ako budu spremni do Zrinjskog 100% mozemo vrlo lako uzeti utakmicu. Vidjelo se protiv Sirokog da dok smo imali snage bili smo opasni, cim su fizicki pali izgledali je lose.
Hasanovic i Varea su trenutno dva najgora nasa igraca. Prvi ne zna gdje udara, a drugi je totalno nezainterosovan, spor i trom. Colic odigrao solidno i mozda bi ga trebalo ostaviti na beku, ako se vrati u onu staru formu moze nam puno koristiti.
Drago mi je da vise ne gledam Ramica, Turkovica i slicne napadace kad prime loptu blizu sesnesterca umjesto da pucaju prema golu oni nesto grade igru, a golove ce davati duh. Kokot i Djelmic ako budu spremni do Zrinjskog 100% mozemo vrlo lako uzeti utakmicu. Vidjelo se protiv Sirokog da dok smo imali snage bili smo opasni, cim su fizicki pali izgledali je lose.
Hasanovic i Varea su trenutno dva najgora nasa igraca. Prvi ne zna gdje udara, a drugi je totalno nezainterosovan, spor i trom. Colic odigrao solidno i mozda bi ga trebalo ostaviti na beku, ako se vrati u onu staru formu moze nam puno koristiti.
I to sam jedva čekao, ona mrcina da je došao na početku sezone do sada bi se već golova i golova nadavao.OdaVeliki je napisao/la:Mozete vi pisati za Kokota da kupi otpatke ili tako nesto slicno, ali mi odavno nismo imali napadaca tipa Kokot koji cim dode u sansu puca prema golu bez komplikovanja. Samo je problem sto nije spreman nikako, skroz los sto se tice snage. Da li je do povrede, ili neceg treceg ne znam.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Da smo na pocetku sezone imali Odovica umjesto Adzema, bili bi sigurno iza Sirokog, ali et...Ajzea je napisao/la:I to sam jedva čekao, ona mrcina da je došao na početku sezone do sada bi se već golova i golova nadavao.OdaVeliki je napisao/la:Mozete vi pisati za Kokota da kupi otpatke ili tako nesto slicno, ali mi odavno nismo imali napadaca tipa Kokot koji cim dode u sansu puca prema golu bez komplikovanja. Samo je problem sto nije spreman nikako, skroz los sto se tice snage. Da li je do povrede, ili neceg treceg ne znam.
to je bio amarov koncept koji je njemu funkcionisao i donio titule. ali igrači su bili mnogo kvalitetniji, a igrati se može na više načina i nema dileme da ovo zasad mnogo, mnogo bolje izgleda nego jesenas. te da se pokazalo da su pojačanja bila ciljana za odin koncept igre i pun pogodak za uložene resurse.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma drukciji koncept totalno.FaraonTM je napisao/la:Unazad 5 godina igramo na taj fazon, čovječe kad se sjetim Plzena na Koševu sve dok Ara nije ušao mi nismo imali šuta dalje od 11 metarakatakomba je napisao/la:Kad se samo sjetim one igre, zivce ti sve pokida, hoce u gol da se useta.. Pa opali je yebemu ....Jednostavno htjeli da se ušetaju u gol i zato smo bili onako bezopasni sa igračem više ali hajde nebitno to sad
![]()
Kod Ode mi se čini da je situacija drugačija, da se igra na rezultat a ne na neku ljepotu (koja te pokupa usput) i da igrači kao Đelmić, Kokot, Bajić imaju muda da je opale sa 20 metara
Ja sam ubijeden da je Amar igrao ovaj koncept ili kao sto je Sarajevo igralo u evropi (primi, nabi pa sta bude gore), da bi deset puta bolje prosli.
Ali eto, sto kazes, bilo i proslo. Donosilo je plod na nasoj sceni ali je tjeralo raju uvijek poslije izlaska u evropu.
BiH ili Država Željo?
http://megafon.ba/sport/bih-ili-drzava-zeljo-2/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://megafon.ba/sport/bih-ili-drzava-zeljo-2/" onclick="window.open(this.href);return false;

Dominejšn of blu nejšnMegafon1 je napisao/la:BiH ili Država Željo?

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Bili smo,jesmo i bicemo uvijek rasadnik kvalitetnih fudbaleraMegafon1 je napisao/la:BiH ili Država Željo?

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
- Kontakt:
Kako bih volio da opet budu oni stari na pruge, je.iga nostalgija udara. 1971 kad sam bio na prvoj mojoj tekmi bili su u tim dresovima.
Zadnja izmjena: KontraNogama, dana/u 17 mar 2015, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
Koje ovaj sa plavom kosom
- plavipatriota
- Kontakt:
gledam ove slike dresova s prugama, zaista bih volio da opet budu pruge, samo što morate znati da željina boja je malo tamnija od ove plave, npr ja bih volio ovu boju dresova, al u varijanti sa bijelim prugama:

ili ovako kao što meša nosi (iako je ovo malo tamno)

ne skroz svijetlu, nismo mančester city, a nismo ni psg!
po google ne možeš naći dvije slike grba želje a da je ista plava boja...

ili ovako kao što meša nosi (iako je ovo malo tamno)

ne skroz svijetlu, nismo mančester city, a nismo ni psg!
po google ne možeš naći dvije slike grba želje a da je ista plava boja...

E ovi dresovi iz sezone duple krune su bili jedni od boljih poslije rata, bar za mene 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- plavipatriota
- Kontakt:
i meni, volio bih nešto slično na pruge, lijepo bi bilo da neko blizak klubu predloži...FaraonTM je napisao/la:E ovi dresovi iz sezone duple krune su bili jedni od boljih poslije rata, bar za mene
navijači se mogu pitati bar ovakve stvari, siguran sam da ima neki pogodan proizvođač u svakom koji bi uradio ovakve dresove
Ne bi bilo lošeplavipatriota je napisao/la:i meni, volio bih nešto slično na pruge, lijepo bi bilo da neko blizak klubu predloži...FaraonTM je napisao/la:E ovi dresovi iz sezone duple krune su bili jedni od boljih poslije rata, bar za mene
navijači se mogu pitati bar ovakve stvari, siguran sam da ima neki pogodan proizvođač u svakom koji bi uradio ovakve dresove

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pozdrav za Zeljine navijace,pratim ovu temu i Zeljo mi je drag oduvijek bio jos kad sam kao djecak bio gledao sam ih u Kaknju protiv Rudara i pratim ih do danas kad god stignem,i nekako su mi najdrazi dresovi plavi sa bjelim prugama,po meni najviše prilice Zelji i poznat je oduvijek bio po tome,meni su zapali za oko ti dresovi i klub mi je postao drag najvise zbog tih dresova,isto kao i Juve sa svojom crno bijelom kombinacijom
I volio bih ih kad bi opet odabrali te dresove 

Rudar Kakanj !!!
Ne znam koliko imas godina, ali se ja sjecam gostovanja u Kaknju, mislim da vam je igrao Hadzic, kad je na mostu prstalo na sve strane, razbijene glave, bilo je to tesko gostovanje.GK1996 je napisao/la:Pozdrav za Zeljine navijace,pratim ovu temu i Zeljo mi je drag oduvijek bio jos kad sam kao djecak bio gledao sam ih u Kaknju protiv Rudara i pratim ih do danas kad god stignem,i nekako su mi najdrazi dresovi plavi sa bjelim prugama,po meni najviše prilice Zelji i poznat je oduvijek bio po tome,meni su zapali za oko ti dresovi i klub mi je postao drag najvise zbog tih dresova,isto kao i Juve sa svojom crno bijelom kombinacijomI volio bih ih kad bi opet odabrali te dresove

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.