Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Zaboravio sam reci da je vjerovatno Ivica Osima sugerirao Susicu za taktiku prije SP i gdje smo u prijateljskim sa Mexikom i Obalom Slonovace izgledali bas dobro a to je : 4-2-3-1 odnosno po imenima: (prvih 11)
1. GK . Begović
-------------------------------------------------------
2. DR. Mujdža - sada Dilaver
3. DL. Kolašinac - ostaje
4. DC. Spahić - ostaje joša malo pa onda Šunjić ili Zukanović
5. DC. Šunjić - sada Bičakčić
-------------------------------------------------------------------------
6. DMC. Bešić - ostaje
7. MC. Pjanić - ostaje
-------------------------------------------------------------------------------
8. MRC. Hajrović - treba nam više konkurencije ovdje
9. MLC. Lulić ili Salihović
10. FC. Miske sada E. Hadžić
11. SC. Džeko - ostaje
1. GK . Begović
6. DMC. Bešić - ostaje
7. MC. Pjanić - ostaje
11. SC. Džeko - ostaje
Adi_Zepce je napisao/la: Na spisku mi onako istinski jedino smetaju Dujkovic (prestar je za tog 3. golmana), Avdija i Anel koji nisu kvalitet za drzavni dres. Nadam se u skoroj buducnosti da ce u repci se naci Eldin Hadzic, Arslanagic, Martic i aBd Mario Vrancic. Sve ostalo je za sada kod Mese prolazno
Zasto Dilaver umjesto Mujdze a ne Visca umjesto Hajrovica? Mujdza je jos u boljoj situaciji od Izeta.Kobe Bryant je napisao/la:Zaboravio sam reci da je vjerovatno Ivica Osima sugerirao Susicu za taktiku prije SP i gdje smo u prijateljskim sa Mexikom i Obalom Slonovace izgledali bas dobro a to je : 4-2-3-1 odnosno po imenima: (prvih 11)
1. GK . Begović
6. DMC. Bešić - ostaje
7. MC. Pjanić - ostaje
11. SC. Džeko - ostaje
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
voltron30 je napisao/la:Kako ljudi ne mogu da razumiju (aludiram na normalne ljude, nekakve feridagice, forlane i ostale slične budaletine ne računam) da Meša nije mogao odjednom sve živo zovnuti. Očito je da je iz kolegijalnosti pozvao sve igrače iz Sušićeve ere uz par osvježenja na pozicijama koje nam škripe. Bunite se za malog Bajića, pa zar nije jako dobro za našu ligu da se zove ovako mlad momak koji je uz to prvi strijelac lige? Mahmutovića sada nema, ali ko kaže da ga možda neće biti za iduće okupljanje? Ista stvar je i sa drugim igračima.
Za sada meni Meša ostavlja utisak kao čovjek koji će uvažavati formu igrača, te da svako ko se nametne može u nekom momentu ući u uži ili širi spisak reprezentativaca. Dajmo čovjeku vremena, i okanimo se klupskog i međugradskog prepucavanja.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Mujža od Francuske i odkad ga je maluda pokosio nije zdrav , vazda nesta i slabo igra. a višća je klasicno krilo i njega ubacivati kada se ganja rezultat a nezna niko stati na loptu osim Pjane , tako da mu Hajrović ako će igrati Lulić prije Salihovića treba još jedan dobar tehničar .Sabinho je napisao/la:Zasto Dilaver umjesto Mujdze a ne Visca umjesto Hajrovica? Mujdza je jos u boljoj situaciji od Izeta.Kobe Bryant je napisao/la:Zaboravio sam reci da je vjerovatno Ivica Osima sugerirao Susicu za taktiku prije SP i gdje smo u prijateljskim sa Mexikom i Obalom Slonovace izgledali bas dobro a to je : 4-2-3-1 odnosno po imenima: (prvih 11)
1. GK . Begović
6. DMC. Bešić - ostaje
7. MC. Pjanić - ostaje
11. SC. Džeko - ostaje
Wagner je Brazilac, promasio si temu. Kad je Nikolic bio najbolji strijelac Mesa nije bilo selektor, promasio si temu. Mesa je pozvao Bajica kao najboljeg strijelca, ali je rekao da nece nastupiti, nego ce samo trenirati sa prvom ekipom, a poslije ce biti proslijedjen u U21. Cocalic igra u Mechelenu, Belgija, a gdje igra Trivunovic, ako uopste igra? Zakaric nema kvalitet za reprezentacije, kao i svi ostali iz nase lige i ne znam sta ju tu cudno, Mesa je pozvao 3 igraca iz nase lige, to je radi reda, koji su nebitni igraci, prvi je treci golman, drugi ce samo trenirati i jedino Cimirot koji bi trebao biti u kadru, mozda i uhvati koju minutu. Sehic brani u prvaku svoje lige, ekipi koja je igrala kvalifikacije za ligu prvaka i grupnu fazu evropske lige, odigrao je 12 utakmica u evropskim takmicenjima i u 6 je sacuvao svoju mrezu, a igrao je dva puta protiv Intera (iz Milana), dva puta protiv St. Etienna, dva puta protiv Dnipra, dva puta protiv Twentea, dva puta protiv Salzburga. I sad Pricas o Tolji i nekim igracima koji nemaju veze sa Mesinim mandatom, jedino su tu negdje genercijski.Forlan je napisao/la:Wagner je najbolji strijelac u istoriji PL pa ga nikad niko nije zvao da nastupi za BIH,Stevo Nikolić je bio također najbolji strijelac PL,ali zato Bajić mora bit pozvan.Vule Trivunović institucija za Cocalića,Zakarić nema mjesta u repkiSamo ih hebe što nisu uz rajvosa.Šehić nije mograo braniti u ispodprosječnom turskom MERSINU i otišao u quabag i odma daj ga, isto ko Tolja kad je navodno branio u Iranskom nekom klubu "SABA"
"Šta je sa Burićem
(ZENICA)jaraneeee.Dujković nevalja a prvak BIH
Daj Bandovića il Antolovića (rajvosa)......... i svi se pitamo zašto oni u RS i Hercegovci ne navijaju za BIH
nebi ni ja ka je Sarajevo država u državi i samo su oni osjetili rat.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Realno Hajrović igra više od Mujdže. I kada govorimo o tome ko je u goroj poziciji, to je Mujdža. Izet ima problema sa psihom on kada bi se malo sredio i trgnuo vrlo brzo bi se vratio u prvih 11 ali se to sada čini kao naučna fantastika, što se tiče Mujdže on je ipak doživio nepravdu u Freiburgu i ne vjerujem da će zaigrati za njih više.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma bitno je da se piše,a šta to je već druga priča.Pivopija je napisao/la:Wagner je Brazilac, promasio si temu. Kad je Nikolic bio najbolji strijelac Mesa nije bilo selektor, promasio si temu. Mesa je pozvao Bajica kao najboljeg strijelca, ali je rekao da nece nastupiti, nego ce samo trenirati sa prvom ekipom, a poslije ce biti proslijedjen u U21. Cocalic igra u Mechelenu, Belgija, a gdje igra Trivunovic, ako uopste igra? Zakaric nema kvalitet za reprezentacije, kao i svi ostali iz nase lige i ne znam sta ju tu cudno, Mesa je pozvao 3 igraca iz nase lige, to je radi reda, koji su nebitni igraci, prvi je treci golman, drugi ce samo trenirati i jedino Cimirot koji bi trebao biti u kadru, mozda i uhvati koju minutu. Sehic brani u prvaku svoje lige, ekipi koja je igrala kvalifikacije za ligu prvaka i grupnu fazu evropske lige, odigrao je 12 utakmica u evropskim takmicenjima i u 6 je sacuvao svoju mrezu, a igrao je dva puta protiv Intera (iz Milana), dva puta protiv St. Etienna, dva puta protiv Dnipra, dva puta protiv Twentea, dva puta protiv Salzburga. I sad Pricas o Tolji i nekim igracima koji nemaju veze sa Mesinim mandatom, jedino su tu negdje genercijski.Forlan je napisao/la:Wagner je najbolji strijelac u istoriji PL pa ga nikad niko nije zvao da nastupi za BIH,Stevo Nikolić je bio također najbolji strijelac PL,ali zato Bajić mora bit pozvan.Vule Trivunović institucija za Cocalića,Zakarić nema mjesta u repkiSamo ih hebe što nisu uz rajvosa.Šehić nije mograo braniti u ispodprosječnom turskom MERSINU i otišao u quabag i odma daj ga, isto ko Tolja kad je navodno branio u Iranskom nekom klubu "SABA"
"Šta je sa Burićem
Daj Bandovića il Antolovića (rajvosa)......... i svi se pitamo zašto oni u RS i Hercegovci ne navijaju za BIH
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Nazalost, kod vecine je to problem, kao da su u pitanju Real I Barca i neki jako bitni igraci za reprezentaciju, a ne neko ko bi samo trebao popuniti prostor, iako kvalitetom ni to ne mogu. I jos ovim koji su vani prebrojavaju krvna zrnca, da li su iz Zelje ili Sarajeva. A reperezentaciju ko *ebe. Nadam se da ce Mesa do septembra iskristalisati ekipu,jer tada bi trebali biti dostupni neki bez papira. Ocekujem da vec protiv Izraela uskoce jos 2-3 igraca, i nadam se da cemo odigrati i prijateljsku u tom terminu, jer Safet je maksimalno izbjegavao ove prijateljske, a i kad ih je morao igrati to je bilo amaterski. Sjecam se kad smo igrali prijateljsku protiv Irske, pripremne za Evropsko 2012, a hr mediji navalili na Safeta da im kaze nesto o Irskoj jer su bili u istoj grupi, a mi igrali prijateljsku, a Sajo se postenski obrukao, znao je ime samo jednog Irskog igraca, drugog je pokusao izgovoriti ali se nije sjetio.dubrovnik je napisao/la: Moj Pivopijo ovdje se ljudi satrase da dokazu da li treba zvati igrace Zelja ili Sarajeva a ja pilim da igraca Hajduka ne treba zvati. Mislim na Avdiju naravno. Klupske boje u repki nisu dobro dosle. Ljudi nikako da shvate da uz. 3 merhamet igraca i jos trojicu iz PL repka nema vise 23 nego 17 igraca. Ako se jedan ili 2 ozlijede vlada ludilo. Ne daj boze da to bude Besa, Mujdza ili Neki gdje pozicije nisu uduplane. Sjetite se Izraela. Nije bitno gdje igrac igra vec svrsishodnost njegova poziva i mogucnost da pomogne.
Kakvo je to pitanje? Je li to neka provokacija? Mene ne zanima kako igra Irska!Pivopija je napisao/la: Safet je maksimalno izbjegavao ove prijateljske, a i kad ih je morao igrati to je bilo amaterski. Sjecam se kad smo igrali prijateljsku protiv Irske, pripremne za Evropsko 2012, a hr mediji navalili na Safeta da im kaze nesto o Irskoj jer su bili u istoj grupi, a mi igrali prijateljsku, a Sajo se postenski obrukao, znao je ime samo jednog Irskog igraca, drugog je pokusao izgovoriti ali se nije sjetio.
#Salihović
-
bordobijeli
- Kontakt:
meni kad igra reprezentacja nije nesto pretjerano bitno odakle su igraci podjednako su mi dragi dzeko,spahic,cimirot ,bajic ,pjanic itd jednostavno igraju za reprezentaciju BIH Safeta sam podrzavao tako isto sad cu Mesu .najlakse je pljuvati ,sretno Mesa dao Bog da nas odvede na neko veliko takmicenje kao Sajo nas pozzz
iskrenim navijacima BIH

Podrzavam ga i ja care ali sve ima rok trajanja. Ako protiv Izraela istrce Vrsajevic ili Hadzic ja ga vise necu podrzavati kao sto nisam ni Safeta kad je to poceo raditi. Ali hebi ga nismo svi isti i nikad necemo biti. Zato ovi forumi i postoje da se prezentiraju drugacija misljenja.bordobijeli je napisao/la:meni kad igra reprezentacja nije nesto pretjerano bitno odakle su igraci podjednako su mi dragi dzeko,spahic,cimirot ,bajic ,pjanic itd jednostavno igraju za reprezentaciju BIH Safeta sam podrzavao tako isto sad cu Mesu .najlakse je pljuvati ,sretno Mesa dao Bog da nas odvede na neko veliko takmicenje kao Sajo nas pozzz![]()
iskrenim navijacima BIH
![]()
![]()
![]()
![]()
I da se svađamo od jutra do sutradubrovnik je napisao/la:Podrzavam ga i ja care ali sve ima rok trajanja. Ako protiv Izraela istrce Vrsajevic ili Hadzic ja ga vise necu podrzavati kao sto nisam ni Safeta kad je to poceo raditi. Ali hebi ga nismo svi isti i nikad necemo biti. Zato ovi forumi i postoje da se prezentiraju drugacija misljenja.bordobijeli je napisao/la:meni kad igra reprezentacja nije nesto pretjerano bitno odakle su igraci podjednako su mi dragi dzeko,spahic,cimirot ,bajic ,pjanic itd jednostavno igraju za reprezentaciju BIH Safeta sam podrzavao tako isto sad cu Mesu .najlakse je pljuvati ,sretno Mesa dao Bog da nas odvede na neko veliko takmicenje kao Sajo nas pozzz![]()
iskrenim navijacima BIH
![]()
![]()
![]()
![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Meni nije jasna prica o toj kolegijalnosti. Ma da mi je brat ako je pozvao pogresne igrace ja necu. Cuj kolegijalnost.
To nas uvijek zeza. Neke gluposti tipa kolegijalnost. U ovakvoj instituciji mora vladati samo jedna rijec koja zavrsava na -nost, a ta je PROFESIONALNOST. Nazalost, mislim da ce opet faliti.
To nas uvijek zeza. Neke gluposti tipa kolegijalnost. U ovakvoj instituciji mora vladati samo jedna rijec koja zavrsava na -nost, a ta je PROFESIONALNOST. Nazalost, mislim da ce opet faliti.
Celik!3,2,2.
Dupovac je igrao po nasim pasnjacima do prije mjesec dana i tek presao u Moldavski Sheriff, Cocalic vec godinama igra u Macabiju (njegovi suigraci i igraci iz te lige su nas nasamarali 3:0), sad je presao u Belgiju i tamo standardan, odigrao 5 utakmica, 4 dobili, 1 odigrali nerijeseno, proglasavan u naboljih 11.Feridagic je napisao/la:Begovic, Sehic - Vranjes, Bicakcic, Zukanovic, Kolasinac, Spahic, Hadzic, Dupovac + najbolji desni bek u nasog ligi - Besic, Pjanic, Susic, Visca, Lulic, Zakaric, Duljevic, Cimirot, Prcic, Zec (kao krilni igrac), Dzeko, Ibisevic, Mahmutovic, BajicPivopija je napisao/la:Majstore, napisi nam spisak od 25 igraca koje bi ti pozvao.Feridagic je napisao/la:Jasta je nego odlicno, hehe. Cocalic je letva, on ako nas odvede na EP ja cu ko Ciro svoju diplomu pojesti. Stilic ne moze pretcati dva puta od gola do gola, Djuric je dobar za maskotu nikako za ozbiljne reprezentacije. Ostala troica i nekako stim da Zukanovic vise ne glumi majmuna, nego da igra fudbal. Mahmutovic je bio igrac koji je najvise potreban, a nije namjerno pozvan da bi se mjesto napravilo onoj vrljiki i ovom Zeljinom poletarcu. Sve u svemu, nista novo na nasim prostorima. Gdje Safet stade tu Mesa produzi.
24 - koji ce nam k vise?
U ovoj kombinaciji je Cocalic ispred Dupovca, pojasani zasto bi radije zvao Dupovca. Desnom beku ne znas ni ime, a pozvao bi ga. Cime su to Zakaric i Duljevic zavrijedili poziv? Igraju u nasoj ligi, i jedino mogu biti pozvani medju ovih 3 igraca iz nase lige, oni trenutno nemaju kvalitet da bi bili u ozbiljnijoj kombinaciji za reprezentaciju. Zec je trebao davno biti u kombinaciji, sad je pauzirao pola godine i tek se vraca, ako nastavi ovako sigurno ce dobiti poziv, isto vazi i za Mahmutovica koji je trebao davno biti na spisku, sad je presao u jak klub, i malo je podbacio, dok je Djuric odigrao vise minuta, i to vrlo dobro, u jacoj ligi. Jos nemas ni treceg golmana.
Koliko si popljuvao Mesin sastav ocekivao sam barem Balotellia.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cuj Mahmutovic malo podbacio, a odigrao tri utakmice i dao gol.
Celik!3,2,2.
- PaskalHens
- Kontakt:
Tek mart, a mi već dobili najgluplji post godine. Sve čestitke, mora se čovjek potruditi da ovako nešto predoči kroz tekst.Forlan je napisao/la:Wagner je najbolji strijelac u istoriji PL pa ga nikad niko nije zvao da nastupi za BIH,Stevo Nikolić je bio također najbolji strijelac PL,ali zato Bajić mora bit pozvan.Vule Trivunović institucija za Cocalića,Zakarić nema mjesta u repkiSamo ih hebe što nisu uz rajvosa.Šehić nije mograo braniti u ispodprosječnom turskom MERSINU i otišao u quabag i odma daj ga, isto ko Tolja kad je navodno branio u Iranskom nekom klubu "SABA"
"Šta je sa Burićem
Viva la France, as they say in Rome.
Pa da hahahahhaAllGunsBlazing je napisao/la:Cuj Mahmutovic malo podbacio, a odigrao tri utakmice i dao gol.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
A forsiras igraca iz mog grada.dubrovnik je napisao/la:Podrzavam ga i ja care ali sve ima rok trajanja. Ako protiv Izraela istrce Vrsajevic ili Hadzic ja ga vise necu podrzavati kao sto nisam ni Safeta kad je to poceo raditi. Ali hebi ga nismo svi isti i nikad necemo biti. Zato ovi forumi i postoje da se prezentiraju drugacija misljenja.bordobijeli je napisao/la:meni kad igra reprezentacja nije nesto pretjerano bitno odakle su igraci podjednako su mi dragi dzeko,spahic,cimirot ,bajic ,pjanic itd jednostavno igraju za reprezentaciju BIH Safeta sam podrzavao tako isto sad cu Mesu .najlakse je pljuvati ,sretno Mesa dao Bog da nas odvede na neko veliko takmicenje kao Sajo nas pozzz![]()
iskrenim navijacima BIH
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne forsiram ja Maglicu Pivopijo i ako negdje nadjes post da sam ja napisao da ga treba zvati ja necu vise niti jedan post napisati ovdje. Napisao sam za Maglicu da ga treba pratiti i to je sve. Zar to nije legitimno napisati mislim da je momak zabio 7 golova. Djuric je po meni po svemu ispred Maglice pa i Tankovic i Mahmutovic. Ali momka treba drzati na oku to je sve a u ovom trenutku on nije kandidat za repku. A mislim da je bolji od mnogih koji se spominju ovdje vec sada. Ali necemo o tome jer jednostavno sada nije Maglica vazan u ovoj temi.Usput gdje je neko rodjen meni nista ne znaci jer pobogu i ja nisam rodjen u BIH pa navijam za ovu repku.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 17 mar 2015, 02:15, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Edbh21, Edincapitano, greenwood, Proximic i 38 gostiju.