FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 10 apr 2010, 12:19

slika
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 10 apr 2010, 12:21

Joj ovog Gavrana sto se glupira, nadam se da je motivis'o nase da ih pometu gore... "nece Zeljo puno boravit' pred nasim golom"... mos' mislit'... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 10 apr 2010, 12:37

Stvarno je glupo što ovoliko Bekirća hvale, da oduševljava, da ga ide sjajno... Oduševio je na derbiju i protiv Čelika na Grbavici. Svaka čast na asistencijama iz prekida, pa i ovom golu sad, ali daleko daleko je to od sjajnog i oduševljavajućeg kakav je znao biti u nekim utakmicama. Sve u svemu, prošla sezona mu je bila daleko bolja!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 10 apr 2010, 12:41

sve mi se cini da ce danas splasnuti vasa euforija

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 10 apr 2010, 12:41

Stvarno ovaj Gavran *ere k'o da Bayern trenira........

Danas ocekuje,nadam se,prizeljkujem 3 boda,nadam se da cemo opet pokazati da smo najbolja ekipa PLBiH..
Ocekujem standardnu Amarovu formaciju sa 1 spicem i nadam se da ce biti Rovcanin momak je pokazaao da je dobar,brz zna sa loptom a jos je i dodatno motivisan ovom izjavom Baljica u Sportu..
Nadam se da cemo istrcati u sastavu......... Sehic,Bajic,Radovanovic,Mesic,Bogicevic,Culum,Svraka, M. Beslija, Bekric,Bucan i Rovcanin..

DANAS SAMO PONOSNO I HRABRO

Sretan Put svima koji idu u Prijedor...............................
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 10 apr 2010, 12:42

Mislim da bi danas bod bio dovoljan. :mrgreen:
× Plava krv ispod koze ×

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 10 apr 2010, 12:44

Željovac je napisao/la:Stvarno je glupo što ovoliko Bekirća hvale, da oduševljava, da ga ide sjajno... Oduševio je na derbiju i protiv Čelika na Grbavici. Svaka čast na asistencijama iz prekida, pa i ovom golu sad, ali daleko daleko je to od sjajnog i oduševljavajućeg kakav je znao biti u nekim utakmicama. Sve u svemu, prošla sezona mu je bila daleko bolja!
Il je cijela ekipa dosta bolja pa manje odskace od ostalih...

[quote="Neprilagodjen"]sve mi se cini da ce danas splasnuti vasa euforija[/quote]nismo koridasi da splasne

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 apr 2010, 12:53

Željovac je napisao/la:Stvarno je glupo što ovoliko Bekirća hvale, da oduševljava, da ga ide sjajno... Oduševio je na derbiju i protiv Čelika na Grbavici. Svaka čast na asistencijama iz prekida, pa i ovom golu sad, ali daleko daleko je to od sjajnog i oduševljavajućeg kakav je znao biti u nekim utakmicama. Sve u svemu, prošla sezona mu je bila daleko bolja!
Koliko se sjecam ti si neki dan hvalio Jahica da je pored toga sto se nije vidio na teerenu i nije bilo nekog zalaganja sa njegove strane bio nas najbolji strijelac- tada mozda i igrac, slicna je situacija sa Bekricem svaku utakmicu ima asistenciju sto mu je i primarni zadatak na terenu...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 10 apr 2010, 12:57

Seyo_TM je napisao/la: Il je cijela ekipa dosta bolja pa manje odskace od ostalih...
To je bez daljnjeg, ali ne mislim da je to razlog. U ovoj prošloj polusezoni se nije ni trudio, sad već mislim da se fakat trudi, ali jednostavno nema onih njegovih luđačkih prodora, šuteva... Samo se derbija treba sjetiti. A tada se i Ćulum trudio da kreira, pa je trošio više lopti, što sada ne radi. Ne guši Bekrića, ako o tome govorimo.
Uglavnom, siguran sam da Bekrić može pet puta bolje i nadam se da će pronaći tu formu. I ovako je više nego dobar, ali može sigurno daleko bolje, što i sam kaže. NIje to još uvijek za hvalospijeva. Danas mu je nova prilika da "pročepi".
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 10 apr 2010, 12:59

pile87 je napisao/la:
Koliko se sjecam ti si neki dan hvalio Jahica da je pored toga sto se nije vidio na teerenu i nije bilo nekog zalaganja sa njegove strane bio nas najbolji strijelac- tada mozda i igrac, slicna je situacija sa Bekricem svaku utakmicu ima asistenciju sto mu je i primarni zadatak na terenu...
Ne znam jesam li govorio, ali jeste skoro identična situacija, s tim da je Jahić bio dosta bolji. Sve što hoću reći je da Bekrićeva igra nije sjajna i ne oduševljava, kao što je znala nekad. Prevažno bi nam bilo da on nađe pravu formu i ne treba se zavaravati ni on sam da je to to.

Visca el Višća!

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 10 apr 2010, 13:00

pile87 je napisao/la:
Ja mislim da kada bi on igrao u jačoj i kvalitetnijoj ekipi da bi bio puno bolji.Po meni je sigurno među 3 najbolja veznjaka u PL.Istina je da mu forma oscilira al je to više psihološki..
Željo - My first love!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 apr 2010, 13:04

Željovac je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Ne znam jesam li govorio, ali jeste skoro identična situacija, s tim da je Jahić bio dosta bolji. Sve što hoću reći je da Bekrićeva igra nije sjajna i ne oduševljava, kao što je znala nekad. Prevažno bi nam bilo da on nađe pravu formu i ne treba se zavaravati ni on sam da je to to.[/quote]
Mislim da je momak cvrsto na zemlji i Amar mu je rekao da od njega ocekuje jos vise i bolje, Bekric je statisticki gledano najkorisni igrac Zelje i ovakav kakav je a slazem se da moze jos bolje sigurno...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

RuS_TM87
Kontakt:

Post Postao/la RuS_TM87 » 10 apr 2010, 14:40

Ima li na netu prijenos utakmice???posto sam ja u njemacku otisao nazalost pa moram na drugi nacin pratiti utakmice :D:D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 10 apr 2010, 14:57

i u njemackoj je oficijelna stranica fkzeljeznicar.com ;)

RuS_TM87
Kontakt:

Post Postao/la RuS_TM87 » 10 apr 2010, 15:14

ali da gledam utakmicu uzivo ne tekstualno to znam :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 10 apr 2010, 15:14

RuS_TM87 je napisao/la:ali da gledam utakmicu uzivo ne tekstualno to znam :D
tvbehar ako imas na satelitu

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 10 apr 2010, 15:17

Seyo_TM je napisao/la:

:o :o :o :D :D :D
Por que ? Por que somos los mejores...

arapinho1
Kontakt:

Post Postao/la arapinho1 » 10 apr 2010, 15:23

Seyo_TM je napisao/la:
gdje behar iskopa :lol:
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 10 apr 2010, 15:44

15:40 - Zeljeznicar igra u sljedecem sastavu: Sehic, Radovanović, Bajic, Bogicevic, Culum, Svraka, Bekric, Stanic, Visca, Mesic, Popovic.

Za ekipu Rudara P. nastupaju: Sodic, Kataran, Stakic, Jevic, Kovacevic, Zeric, Rankic, Dasic, Kantan, Kusljic.

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 10 apr 2010, 15:46

Seyo_TM je napisao/la:15:40 - Zeljeznicar igra u sljedecem sastavu: Sehic, Radovanović, Bajic, Bogicevic, Culum, Svraka, Bekric, Stanic, Visca, Mesic, Popovic.

Za ekipu Rudara P. nastupaju: Sodic, Kataran, Stakic, Jevic, Kovacevic, Zeric, Rankic, Dasic, Kantan, Kusljic.
znaci rudar je toliko bolji od vas da moze sa desetoricom :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 39 gostiju.