BREAKING NEWS: Sky are reporting there will be very important news regarding Milan 23:30.
Samo da ne bude ono k'o prosli put kad je Suso potpisao, a mi paljevine se nesto ponadali.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
BREAKING NEWS: Sky are reporting there will be very important news regarding Milan 23:30.
Berlusconi sutra posjećuje igrače u Milanellu garantrope11 je napisao/la:BREAKING NEWS: Sky are reporting there will be very important news regarding Milan 23:30.
Samo da ne bude ono k'o prosli put kad je Suso potpisao, a mi paljevine se nesto ponadali.
Piččke plaćeničkeUrbyEmanuelson je napisao/la:Sprdaju se ljudi s navijacima![]()
Curva Sud je kanta obicna
Sto je najsmjesnije mi imamo sasvim ok sastav.Batva je napisao/la:Ima i Roma svog InzaghiaTim kojem je Ljajic sa 8 golova najbolji strijelac zauzima 2. mjesto. Liga u banani totalnoj.
A vi?Chinaglia je napisao/la:s kim vi sutra igrate?
ne mjenjaj temuFaraonTM je napisao/la:A vi?Chinaglia je napisao/la:s kim vi sutra igrate?
Pa držim se teme, odgovorio sam ti sa kim mi igramoChinaglia je napisao/la:ne mjenjaj temuFaraonTM je napisao/la:A vi?Chinaglia je napisao/la:s kim vi sutra igrate?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.