Tek sad vidim ovu glupost.BordoArmy88 je napisao/la:Znači čak bi batalili 3 boda samo zato jer bi "pogurali" FKS na taj način a ovamo serendate nama što lafo "navijamo" za ubice protiv vas...licemjerstvo na djelu!ceze je napisao/la:X je neprihvatljiv jer bi time Sarajevu učinili uslugu.
I meni je to malo glupo, bod je bod, još veći kad ga doneseš sa najtežeg gostovanja ove sezone.
Ovo moje je bio odgovor na pitanje koje se nalazilo iznad mog posta, ne moje mišljenje.
Malo je hinjski ovako izvalčiti iz konteksta.
Rios je napisao/la: Ja ocekujem zanimljivu utakmicu onako opcenito.Siroki favorit svakako,ali znali smo mi dole odigrati finih utakmica pa sto da ne i u nedeljuEkipa mi je djelovala jako dobro protiv Olimpica,posebno odbrana,pa mi to daje neku nadu u povoljan rezultat,a to je meni i X
Ne znam sto to nije prihvatljivo!?
Prednost nam moze biti i to sto Siroki ima to breme favorita koje u tim derbijima zna biti veliki teret,a cesto i pretezak,dok mi i ako izgubimo nece biti nekog velikog razocarenja. Ja sam nekako optimista,jbg..Mozda se mnogi nece sloziti sa mnom,ali elem