Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Manuel
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Manuel » 16 mar 2015, 23:05

Hvala ti Dorija

Nek nije opet nerijeseno pa makar,samo da ovog gada na klupi vise ne gledam.

Lazio bi trebao izboriti to drugo mjesto jer momci igraju fenomenalno a tu je i Fiore.

Sreca za ovaj Milan pa su u ovoj ligi inace bi bili drugoligasi da su u nekoj jacoj ligi.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 16 mar 2015, 23:07

Ali kako mi je drago što ova Roma gubi zbog plaća nakon poraza u Torinu, večeras im pomoćnik u prvom stvara najbolje šanse na utakmici, a u drugom vidi centimetarske ofsajde kad Samp napada.

Na kraju će aBd i bez Lige šampiona ostati, nekad sam gotivio taj klub, ali tako je to kad se neko osili pa bi da se bori prsa u prsa sa najvećim.
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 16 mar 2015, 23:14

Ne mozes porediti onu Romu od pocetka sezone i ovu sad al nikako.Tad smo bili bara bara sa vama a sad smo jedna ocajan ekipa.Ne moramo nikad vise igrati Ligu Sampiona yebe mi se,ne sekiraj se ti za Romu,vidi kako cete se odbraniti od Dortmunda.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 16 mar 2015, 23:20

Manuel je napisao/la:Ne mozes porediti onu Romu od pocetka sezone i ovu sad al nikako.Tad smo bili bara bara sa vama a sad smo jedna ocajan ekipa.Ne moramo nikad vise igrati Ligu Sampiona yebe mi se,ne sekiraj se ti za Romu,vidi kako cete se odbraniti od Dortmunda.
To je ona ista Roma od prosle godine koju je zadesila pojava zvana Evropa i igranje 2 puta sedmicno.
Ista ona Roma koja je rezultate dobijala snagom i srcem, a ne kvalitetom koja je priblizna Juventusu.
Ista ona Roma koja je najavljivala Scudetto ove godine.

Jako mi je drago, narocito zbog likova poput Admira i Genuisa koji su godinama bili tu i opusteno glave pratili Serie A i samo 2-3 mjeseca dobre igre im je bilo dovoljno da uzdignu ego i nekako pomisle kao da je Roma najveci klub ikada. A da ne pricamo o sugavim potezima trenera i igraca, nisu propusali priliku da pljunu na Juventus i da placu za najmanje sitnice.

Od srca vam sve najgore zelim.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

romaaaa
Kontakt:

Post Postao/la romaaaa » 16 mar 2015, 23:24

Italia je napisao/la:
Manuel je napisao/la:Ne mozes porediti onu Romu od pocetka sezone i ovu sad al nikako.Tad smo bili bara bara sa vama a sad smo jedna ocajan ekipa.Ne moramo nikad vise igrati Ligu Sampiona yebe mi se,ne sekiraj se ti za Romu,vidi kako cete se odbraniti od Dortmunda.
To je ona ista Roma od prosle godine koju je zadesila pojava zvana Evropa i igranje 2 puta sedmicno.
Ista ona Roma koja je rezultate dobijala snagom i srcem, a ne kvalitetom koja je priblizna Juventusu.

Jako mi je drago, narocito zbog likova poput Admira i Genuisa koji su godinama bili tu i opusteno glave pratili Serie A i samo 2-3 mjeseca dobre igre im je bilo dovoljno da uzdignu ego i nekako pomisle kao da je Roma najveci klub ikada. A da ne pricamo o sugavim potezima trenera i igraca, nisu propusali priliku da pljunu na Juventus i da placu za najmanje sitnice.

Uuuu idi se liječi dok je još ranije ;)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 16 mar 2015, 23:27

Italia je napisao/la:

Nije ni tebi lako :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 16 mar 2015, 23:37

Italia je napisao/la:

Prozivas momke koji ne pisu vise od godinu dana upravo zbog takvih kao sto si ti i ti se opet njih sjetis,kakav si ti lik.Lijeci zivce,ovo je samo fudbal ziv bio.Cuj od srca vam sve najgore zelim.Pa yebo majku ko da smo ti pobili familiju.Boze sacuvaj koja bolest.

konjkopendica
Kontakt:

Post Postao/la konjkopendica » 16 mar 2015, 23:45

Uvijek mi je godra kad cigancici izgube. Jos kad Lazio pobijedi e to je prica za sebe. Lazio ide na drugo mj do kraja.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 17 mar 2015, 00:07

U Italiji nista novo, Juve novi stari prvak :cool: :wave:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 mar 2015, 00:09

ko misli da je dobro za talijanski fudbal da timovi poput Sampdorije, Fiorentine pa mozda i Lacija ( sa Lotitom) konkurisu ili nedo bog se plasiraju u LP bi trebao jako dobro da razmisli

ovakvo stanje u ligi ne pogoduje cak ni Juventusu, jer je bez adekvatnog rivala koji te tjera da se stalno poboljsavas stagnacija neminovna.

i dalje stojim pri tome da treceplasirani tim serije A (ako to ne bude Roma sa novim trenerom), ukoliko izvuce nekog iz lige petice u play offu, nema previse sanse da se nadje u LP
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 mar 2015, 00:10

Burberry46 je napisao/la:U Italiji nista novo, Juve novi stari prvak :cool: :wave:
ne budi siguran momčino, Lazijeva mašina se tek zahuktala :opaopa:

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 17 mar 2015, 00:13

Chinaglia je napisao/la:
Burberry46 je napisao/la:U Italiji nista novo, Juve novi stari prvak :cool: :wave:
Budi sretan kad odete u LP :D
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 mar 2015, 00:14

Burberry46 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
Budi sretan kad odete u LP :D
samo Scudetto :salut:

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 17 mar 2015, 00:15

Napisao sam ja to isto neki dan na temi Serije A, iz perspektive navijača lijepo je vidjeti kad ti je voljeni tim dominantno prvi, ali kad gledaš na duže staze kad se prvak već zna u martu nije uopšte dobra stvar.

Također se slažem da će i sljedeće sezone biti dva predstavnika u Ligi šampiona, po meni najbolje bi bilo da Fiorentina bude treća jer već godinama imaju dobre rezultate u Evropi i potrebno iskustvo.
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 17 mar 2015, 00:24

Joj kolege šta napisa za Romu, :lol: .

Kao što sam i rekao, biti će zanimljiva borba za mjesto koje vodi u LP.

Mislio sam da će se Roma izvući iz krize ali.. Možda se trebaju strpiti kao Dortmund sa Kloppom.
Aljegri, out!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 17 mar 2015, 00:28

VelaHavle je napisao/la:Joj kolege šta napisa za Romu, :lol: .

Kao što sam i rekao, biti će zanimljiva borba za mjesto koje vodi u LP.

Mislio sam da će se Roma izvući iz krize ali.. Možda se trebaju strpiti kao Dortmund sa Kloppom.
Strplili bi se da je Garsija donio neki trofej ili da barem imamo igru a posto nemamo ni jedno ni drugo onda vozdrica :D

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 17 mar 2015, 00:32

Garsija je posljednje dvije godine napravio dobru ekipu. Ima Roma dobrih igrača samo što su se svi utopili u sivilo. Očekivao sam ove godine da se tuku sa Juventusom sve do kraja ali :roll:

Na njemu je da osigura LP a šanse u Evropa ligi su dobre tako da. Rano je još za otkaz.
Aljegri, out!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 17 mar 2015, 02:49

Imamo dobar tim al je trener izgubio autoritet i niko ga ne yebe ni 2%.

Odavno je bilo vrijeme za otkaz al sad pod hitno mora otici inace nista ni od Evrope jer ovakva igra je od tekme sa Bajernom.Poslije toga ova ekipa ne postoji.

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 17 mar 2015, 08:42

Juve opet prelako i više nego zasluženo dolazi do titule. Očekivao sam nešto slično, ali ne baš ovako rano i brzo. Ali vidi se da su kvalitet više za ostatak lige. Svaka čast i upravi kluba, i treneru, a i igračima.

Nadam se samo da će i u Ligi Prvaka ići što dalje. Zalužuje to ova generacija igrača. Nije jednostavno toliko dominirati u domaćem prvenstvu, pogotovo kad znaš da te više od pola klubova i njihovih navijača prezire. Svako utakmica na gostovanju bude kao neko finale, jer se protivnik napali da otkine koji bod i završi na naslovnicama širom svijeta. Zato kapa dole Staroj Dami.

Napoli opet razočarava, a o Interu i Milanu da ne pričam. Dobro, od Intera smo i navikli. Ovako to oni rade svako malo, ko vašerska ekipa. Milan je trebao malo bolju sezonu odigrati, ali ima naredna. Biće bolje, jer gore od ovoga ne ide svakako.

Lazio nije loš. Mogli bi uzeti i drugo mjesto ako odigraju pametno do kraja. Roma se raspada. Ljudi su psihički na samom dnu. Ma i fizički su tu negdje. Garcia ih uništio pričom o tituli, a kratka klupa uzela i zadnji atom snage. Očekivao sam njihov krah u drugom dijelu sezone, mada ne baš ovako velik i strmoglav.

Fiorentina oscilira previše. Kao i Sampdoria. Borba za Euro kupove će biti luđačka do kraja prvenstva. Ma dobra Serija A, kao i uvijek. Komadanje za pozicije koje kruh znače. Forza Calcio.
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 17 mar 2015, 08:54

Juve :salut: + 14
Najdraze mi je zbog Garsije i kmecanja a ne moze da digne ekipu psiholoski ... campionato falsato :thumbup:

19 novembre 2014
Roma, anche Ljajic come Garcia: "Siamo da scudetto''

Il serbo spalleggia il tecnico: ''Anche noi giocatori crediamo di essere più forti della Juve"

:lolno:

Keitin crveni pokazuje koliko su sudije retardirane u Italiji, kakav kloc je onaj sudija.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.