Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

soccerfan
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la soccerfan » 17 mar 2015, 01:25

Sabinho je napisao/la:Naucite vec jednom da Miske nema zamjenu. Kakav crni Vrancic, on mu moze biti zamjena samo na terenu, kod nas koji se god igrac pojavi u jacoj ligi odmah zamjena za nase najbolje igrace. Do ove sezone se nikad nije ni spomenuo a sad odjenom Misketov nasljednik? Mada. Igracki gledano, jedino sa Stilicem pokusati.
Izvini mozda sam se pogresno izrazio. Nisam mislio da je Vrancic Misketov nasljednik ( realno ja trenutno Misketovog naasljednika nevidim ni na mapi. Jedino mozda jedan od njegovih sinovaa kad odrastu). Nego sam htjeo reci da bi on mozda od ovih koji su trenutno pozvani i ovi potencijalni o kojima se prica, Mario mozda tu mogao najvise ponuditi. Haris bi to mozda isto mogao odigrati al on je kratkorocno rjesenje. Eh sd neznam u kakvoj je Stila formi? Od njega sam ocekivao mnogo i bio sam ubjeden da ce on kad Miske ode u penziju preuzeti tu poziciju. Mozda ipak budem u prvu na kraju. :D :D Od ostalih j stvrno veze nemam ko bi mogo biti ta 10-ka. I ne nije novi Miske, nego da jednostavno da odradi taj dio posla na terenu. Misketa samo jedan od njegovih trojice sinova zamjeniti moze. Ono majka jednom rada. :salut: :salut:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 17 mar 2015, 01:26

AllGunsBlazing je napisao/la:Cuj Mahmutovic malo podbacio, a odigrao tri utakmice i dao gol.
Mahmutovic je vec nekoliko godina u Ceskoj ligi, i ranije je bio zasluzio poziv, trenutno je na ivici, napravio je transfer u najjacu ekipu Ceske lige, ali se nije bas pokazao, sto ne znaci da nece. U te tri utakmice njegova ekipa je postigla 12 golova, a on samo jedan, a svaku je bio starter, ima vremena do Izraela da se dokaze.
Zadnja izmjena: Pivopija, dana/u 17 mar 2015, 01:36, ukupno mijenjano 1 put.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 17 mar 2015, 01:30

Goalgetter je napisao/la:Koliko samo bljuvotina od strane pojedinih navijaca Zelje i Sarajeva na zadnjim stranicama. :puke: Pa zar je vama stvarno broj igraca iz Zelje/Sarajeva/Slobode/Celika itd. vazniji od uspjeha reprezentacije?

Ne kontam stvarno. :damn:
Pa to jeste najveci problem reprezentacije odkad ona postoji.Koliko god se neki ljutili cinjenica je da dobrom dijelu stanovnika Sarajeva reprezentacija iza klubova za koje navijaju.
I tu su forumasi najmanji problem,problem su novinari,sportski radnici,razni uglednici.
I tu su onda vjecni problemi,izbaci Spahica smeta nasim planovima,Miske star,trom.Kad kazu treb vise igraca iz Premijer lige misle upravo na to,svako na svoj sicar i koju pinku.

Sto se tice spiska nemam zamjerki osim da pojedini igraci jednostavno nisu smjeli bii pozvani,svi znamo koji su to.
I Mesa sad realno ima viska stopera,osim ako se Spahic stvarno oprosti.
Ostalo je ok.s tim da svako od nas ima sitnu,nebitnu zamjersku,recimo tipa zasto Bajic a ne Mahmutovic ili Zec ali to je zaista najmanje vazno.

Takodje primjecujem jos jednu stvar,zbog nekih lobija morao je pozvati opet igrace kojima tu nije mjestuo,znaci ima ih 27+ Kolasinac kad se vrati+Vrancic kad dobije papire.
On je sad napravio neki kompromis ali jasno je da ce 6 igraca morati otpasti jer sigurno vise nece zvati vise od 23 igraca,eventualno moze imati neki rezervni,dodatni spisak.
Bice zanimljivo vidjeti koji igraci ce otpasti.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 17 mar 2015, 01:32, ukupno mijenjano 1 put.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 17 mar 2015, 01:31

slika

Doduse ovaj Misketov najstariji i nije vise tako mali. Ja ga se sjecam dok su Miske i Dzeko igrali u Wolfsburgu.Jednu tekmu Miske pauzirao zbog kartona i Dzeko dao gol kad prikazase necije djete uveliko slavi, skace. :mrgreen: :mrgreen: Kad lijepo prikazase Misketa kraj njega smije se i on apludira. Jos malo pa u oceve kopacke. :D :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 17 mar 2015, 01:34

dubrovnik je napisao/la:Ne forsiram ja Maglicu Pivopijo i ako negdje nadjes post da sam ja napisao da ga treba zvati ja necu vise niti jedan post napisati ovdje. Napisao sam za Maglicu da ga treba pratiti i to je sve. Zar to nije legitimno napisati mislim da je momak zabio 7 golova. Djuric je po meni po svemu ispred Maglice pa i Tankovic i Mahmutovic. Ali momka treba drzati na oku to je sve a u ovom trenutku on nije kandidat za repku. A mislim da je bolji od mnogih koji se spominju ovdje vec sada. Ali necemo o tome jer jednostavno sada nije Maglica vazan u ovoj temi.Usput gdje je neko rodjen meni nista ne znaci jer pobogu i ja nisam rodjen u BIH pa navijam za ovu repku.
Ma zafrkajem se malo, guraju klupske, pa bivse klupske, pa nacionalne, pa entitetske igrace, a jedino ti "guras" Maglicu iz ovog mog Distrikta. :D
Zadnja izmjena: Pivopija, dana/u 17 mar 2015, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 17 mar 2015, 01:38

Spisak je veliki promasaj , mije totalni al je veliki.

Pozivanje Hadzica je najveca mrlja na ovom spisku . .

Generalno Mehmed je nakamarao masu TUPIH igraca. Napravi opet sporu repku u mozda jednoj od najbrzih grupa koju imamo i to gdje moramo da igramo ofanzivan dinamican fudbal.

Ovdje je moralo biti mjesta za Mahmutovica, Suljica , Okica. Znaci kada nam je brzina potrebna onda se hvatas za slamku. Sto bi svaki inteligrntan trener skontao. Al ne Meho zove (Cocalic,Susic,Sitlic,Hadzic,Zukanovic) ..poludizelasi na sredini terena od kojih smo dvojicu vec dobro provjerili kako izgledaju u jakim tekmama.

Iskreno pozivi i Cocalicu,Zukanovicu i Stilicu i imaju opravdanje al samo u koliko bi to cinilo neku cjelinu znaci ekipu gdje ima trkaca.

Ovo ce biti ekipa bez glave i bez repa ..gdje ce opet Besic, Pjanic trcati i ginuti za neke trenerske vratolomije sa isfrustiranim staticnim napadacima kojima lopta nikada ne dolazi.

Pozitivne stvari : Djuric, Sehic, Cimirot, Bajic...

Izbaciti 4 sporaca i Vrsajevica i ubaciti Mahmutovica,Okica, Suljica i Duljevica ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 17 mar 2015, 01:41

Pitar ohladi i ne sikiraj se. :P Lezi i odmori glavu :D :D :D hahahaha
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 17 mar 2015, 01:41

Pivopija je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Ne forsiram ja Maglicu Pivopijo i ako negdje nadjes post da sam ja napisao da ga treba zvati ja necu vise niti jedan post napisati ovdje. Napisao sam za Maglicu da ga treba pratiti i to je sve. Zar to nije legitimno napisati mislim da je momak zabio 7 golova. Djuric je po meni po svemu ispred Maglice pa i Tankovic i Mahmutovic. Ali momka treba drzati na oku to je sve a u ovom trenutku on nije kandidat za repku. A mislim da je bolji od mnogih koji se spominju ovdje vec sada. Ali necemo o tome jer jednostavno sada nije Maglica vazan u ovoj temi.Usput gdje je neko rodjen meni nista ne znaci jer pobogu i ja nisam rodjen u BIH pa navijam za ovu repku.
Ma zafrkajem se malo, guraju klupske, pa bivse klupske, pa nacionalne, pa entitetske igrace, a jedino ti guras Maglicu iz ovog mog Distrikta. :D
Od njega moze biti vrlo solidan napadac. Slicno kao i Jelavic mozda je ovaj cak i bolji sto se Hajduka tice. Ali za repke jos nije. Na zalost mi ga mozemo uzeti samo dok se potpuno ne etablira iza toga ce biti kasno. Ako se to dogodi naravno. Znao sam da je iz Posavine ali nisam znao da je iz Brckog.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 17 mar 2015, 02:15, ukupno mijenjano 1 put.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 17 mar 2015, 01:48

kimbo je napisao/la:Spisak je veliki promasaj , mije totalni al je veliki.

Pozivanje Hadzica je najveca mrlja na ovom spisku . .

Generalno Mehmed je nakamarao masu TUPIH igraca. Napravi opet sporu repku u mozda jednoj od najbrzih grupa koju imamo i to gdje moramo da igramo ofanzivan dinamican fudbal.

Ovdje je moralo biti mjesta za Mahmutovica, Suljica , Okica. Znaci kada nam je brzina potrebna onda se hvatas za slamku. Sto bi svaki inteligrntan trener skontao. Al ne Meho zove (Cocalic,Susic,Sitlic,Hadzic,Zukanovic) ..poludizelasi na sredini terena od kojih smo dvojicu vec dobro provjerili kako izgledaju u jakim tekmama.

Iskreno pozivi i Cocalicu,Zukanovicu i Stilicu i imaju opravdanje al samo u koliko bi to cinilo neku cjelinu znaci ekipu gdje ima trkaca.

Ovo ce biti ekipa bez glave i bez repa ..gdje ce opet Besic, Pjanic trcati i ginuti za neke trenerske vratolomije sa isfrustiranim staticnim napadacima kojima lopta nikada ne dolazi.

Pozitivne stvari : Djuric, Sehic, Cimirot, Bajic...

Izbaciti 4 sporaca i Vrsajevica i ubaciti Mahmutovica,Okica, Suljica i Duljevica ...
Nisi napisao ko su ti sporaci u nasoj ekipi, i ko su adekvatne zamjene. Utakmica se igra protiv Andore i koji su to njihovi brzi igraci, jer si ih ocigledno dobor analizirao? Ako ova ekipa nema glavu i rep, lijepo bi blio da napises tvojih idealnih 11, pa i 3-4 glavna igraca kao zamjene. Ukazao si na "problem" ali nisi ponudio rjesenje, pa bujrum.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 17 mar 2015, 01:49

Po meni smeća poput Hadžića, Vršajevića, Medunjanina, Vranješa i sličnih ne smiju oduzimati mjesta Goranu Zakariću, Arminu Hodžiću, Harisu Duljeviću, Asmiru Suljiću, Nerminu Zolotiću, Gojku Cimirotu, Riadu Bajiću, Ameru Dupovcu i ostalim mnogobrojnim talentima i dokazanim mladim igračima iz PLBiH.
Siguran sam da bi svaki od ovih mladih momaka u najmanju ruku duplo bolje odigrao od prethodno nabrojanih.

Andora i Austrija su bile idealna prilika da ovi momci pokažu šta znaju, a znamo svi da znaju i obećavaju mnogo.
Šta će nam više Hadžić, Vršajević, Medunjanin, Vranješ, Mujdža, Spahić, Ibišević, Štilić?

Vrhunac njihove karijere je bilo SP. Oni trenutno većinom samo nazaduju i ništa nam više ne mogu ponuditi.
NON MOLLARE MAI

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 17 mar 2015, 01:55

Alen Škoro je napisao/la:Po meni smeća poput Hadžića, Vršajevića, Medunjanina, Vranješa i sličnih ne smiju oduzimati mjesta Goranu Zakariću, Arminu Hodžiću, Harisu Duljeviću, Asmiru Suljiću, Nerminu Zolotiću, Gojku Cimirotu, Riadu Bajiću, Ameru Dupovcu i ostalim mnogobrojnim talentima i dokazanim mladim igračima iz PLBiH.
Siguran sam da bi svaki od ovih mladih momaka u najmanju ruku duplo bolje odigrao od prethodno nabrojanih.

Andora i Austrija su bile idealna prilika da ovi momci pokažu šta znaju, a znamo svi da znaju i obećavaju mnogo.
Šta će nam više Hadžić, Vršajević, Medunjanin, Vranješ, Mujdža, Spahić, Ibišević, Štilić?

Vrhunac njihove karijere je bilo SP. Oni trenutno većinom samo nazaduju i ništa nam više ne mogu ponuditi.
Ne moze novi selektor promjeniti pola repke.Polako poslozice Mesa kockice jer je puno pamatniji od bivseg selektora.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 17 mar 2015, 02:05

Alen Škoro je napisao/la:Po meni smeća poput Hadžića, Vršajevića, Medunjanina, Vranješa i sličnih ne smiju oduzimati mjesta Goranu Zakariću, Arminu Hodžiću, Harisu Duljeviću, Asmiru Suljiću, Nerminu Zolotiću, Gojku Cimirotu, Riadu Bajiću, Ameru Dupovcu i ostalim mnogobrojnim talentima i dokazanim mladim igračima iz PLBiH.

E moj Skoro dobro bi bilo da je to tako ali glavnina tih talenata je igrala prosli ciklus sa U21 i sluzili su u vecini slucajeva za nabijanje gol razlike cak i nogometnim velesilama kakva je Madjarska. Pa vidis li sa kakvim se problemima srece Zolotic cim je dosao u malo ozbiljniji klub. A u tom klubu npr. dere Milicevic i ponajbolji im je igrac. Cak je i Hajradinovic blizi spisku od njega. Za Dupovcem nisu niti navijaci Sarajeva plakali malo sam citao postove o njemu. Zeljov Hodzic se neki dan ne moze sastat sa loptom. Sto prije shvatite da PL nije mjerilo nicega otreznjenje ce biti lakse. O tim igracima ce se ozbiljnije moci poceti pricati kad se jedan klub iz lige makar plasira u EL. Do tada par ovih najboljih talenata i to je sve. Makar ja to tako vidim.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 17 mar 2015, 02:34

dubrovnik je napisao/la: Od njega moze biti vrlo solidan napadac. Slicno kao i Jelavic mozda je ovaj cak i bolji sto se Hajduka tice. Ali za repke jos nije. Na zalost mi ga mozemo uzeti samo dok se potpuno ne etablira iza toga ce biti kasno. Ako se to dogodi naravno. Znao sam da je iz Posavine ali nisam znao da je iz Brckog.
Nazalost to je nasa realnost, vrbovati prije vremena i to tako sto bi trebalo ponuditi uslove daleko bolje od realnih i od onoga sto mu nudi druga reprezentacija. To se samo moze promijeniti dobrim igranjem i plasiranjima na velikim takmicenjima, sto nismo nikako iskoristili plasmanom u Brazil, a mogli smo privoliti nekoliko kvalitetnih mladih igraca.

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 17 mar 2015, 02:50

Sabinho je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Najgore im to sto moraju navijati za zeljin dream team aka. reprezentacija
Hahahaha
Pa tako morbidno razmisljaju samo ljudi poput tebe, ti momci dok nose dres reprezentacije su svetinja, bili iz Slobode, Sarajeva ili Zeljeznicara. :facepalm:
Joj sto ne mogu ovog sarajevskog prepucavanja :puke:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 17 mar 2015, 03:04

Udri Meha! :D
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 mar 2015, 05:41

Zadovoljan sam sa spiskom. Mislim da treba vremena da Mesa selektira jednu reprezentaciju koja moze da odgovori izazovu, a to je kvalifikacija za EP unatoc losem startu. Tu i tamo bi se moglo sta oduzeti (Vrsajevic, Hadzic, Susic), nesto dodati (Zec, Eldin Hadzic), a drugi ce do bitnijih meceva se prikljuciti reprezentaciji (Kolasinac, Vrancic, Martic?). Drago mi je da je pozvan mladi napadac iz PL, jer takvi pozivi imaju itekako smisla, steta sto nece nastupiti ni u jednoj utakmici.

Uglavnom Zukanovic se vratio u reprezentaciju, sto je u ovoj situaciji veliko pojacanje. Dakle nije bio problem neko u savezu nego prosli selektor ili manjak autoriteta selektora ili stvaranje prostora za "polivalentne igrace". Vranjes ponovo igra, sto nam na desnom beku bar u defenzivi moze biti od pomoci. Spahic igra u zivotnoj formi. Djuric najzad stvara neku konkurenciju na napadackoj poziciji, jer mislim da ce u sastavu reprezentacije biti bolji nego u svojoj ekipi. Stilic ponovo dobiva sansu, momak igra veoma dobro i u formi je, a treba nam 10ka. Viscu ovdje cesce kritikuju sto uopste ne shvacam.

Mesa je ucinio za kratko vrijeme dosta mnogo. Sto mi se svidja na njegovoj press konferenciji je kada kaze jednom novinaru, da za sve igrace koje su on i njegovi saradnici pratili novinar moze dobiti listu sa detaljnim informacijama koje su sakupili. Dakle covjek radi, kroz intenzivni kontakt sa igracima je stvorio koheziju izmedju novog strucnog staba i igraca, a da jos nismo odigrali ni utakmice. Njegov rad je transparentan i ima dobru konekciju sa novinarima, pa time i sa navijacima. Apsolutno brutalni kontrast uporedjeno sa selektorom koji je jedino putovao za Austriju i Hrvatsku, gledao Barcelonu umjesto nasih igraca i koga su bez skautinga protivnika iznenadili brzina Nigerije i Kipar. :clap:

Mesa odvedi nas u Francusku! :salut:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 17 mar 2015, 07:45

Ja sam stvarno fasciniran izjavama pojedinih forumaša... Znači ja navijam za Sarajevo, ali brate kako neko može pisati da Dupovac i Okić budu pozvani? Malo realnosti ljudi. Spisak je ok, barem 85% njega. Ne može se sada preko noći odreć svih ubleha tipa Avdija, Hadžić itd...
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 mar 2015, 08:57

mali hadjic odusevljava u spaniji,i po trenutnoj formi,i klasi naravno,jedino je pjanic od pozvanih ispred njega,mislim na vezni red.zasluzio je sansu ispred ovog austrijanca ili svrsija na spisku da bude..jer nijedan nisu nesto pokazali a imali su milion sansi.igra u jakoj ligi,strasan tehnicar....jedino to zamjerim mesi,**** ga svrsi ga ****,ali hajde,nadam se da ce u skorije vrijeme dobiti sansu,mlad je,treba nam,jos godina dvije i ode medo,a ionako nije u formi...nemojte samo gurati pitari cimija ispred njega,nije realno...po mnogo cemu,iako bi mogo cimi napraviti karijeru,ali nije jos.....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 17 mar 2015, 10:07

slazem se za eldina hadzica .... nije mi jasno . papiri uredni , 23 godine krilo koje nam fali cak ga se moze koristiti i na vise pozicija u timu, forma odlicna 6 golova 5 asistencija .... mozda sto je ipak druga liga jer nema nijedan drugoligaski igrac mada je real saragosa jaca ekipa od pola u kojima nasi igraju, a spanska druga jaca od pola prvih liga

ali eto , mozda bude na nekom narednom spisku , nije ih mogao sve gledati ... ostalo je ok.

posteno je i da pozove sve sa starog spiska pa se licno uvjeri u kvalitet svih igraca a i oni da dokazu da su s pravom tu....ili su zalutali na spisak sto bi rekao safet :D

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 17 mar 2015, 10:44

Principatus je napisao/la:Zadovoljan sam sa spiskom. Mislim da treba vremena da Mesa selektira jednu reprezentaciju koja moze da odgovori izazovu, a to je kvalifikacija za EP unatoc losem startu. Tu i tamo bi se moglo sta oduzeti (Vrsajevic, Hadzic, Susic), nesto dodati (Zec, Eldin Hadzic), a drugi ce do bitnijih meceva se prikljuciti reprezentaciji (Kolasinac, Vrancic, Martic?). Drago mi je da je pozvan mladi napadac iz PL, jer takvi pozivi imaju itekako smisla, steta sto nece nastupiti ni u jednoj utakmici.

Uglavnom Zukanovic se vratio u reprezentaciju, sto je u ovoj situaciji veliko pojacanje. Dakle nije bio problem neko u savezu nego prosli selektor ili manjak autoriteta selektora ili stvaranje prostora za "polivalentne igrace". Vranjes ponovo igra, sto nam na desnom beku bar u defenzivi moze biti od pomoci. Spahic igra u zivotnoj formi. Djuric najzad stvara neku konkurenciju na napadackoj poziciji, jer mislim da ce u sastavu reprezentacije biti bolji nego u svojoj ekipi. Stilic ponovo dobiva sansu, momak igra veoma dobro i u formi je, a treba nam 10ka. Viscu ovdje cesce kritikuju sto uopste ne shvacam.

Mesa je ucinio za kratko vrijeme dosta mnogo. Sto mi se svidja na njegovoj press konferenciji je kada kaze jednom novinaru, da za sve igrace koje su on i njegovi saradnici pratili novinar moze dobiti listu sa detaljnim informacijama koje su sakupili. Dakle covjek radi, kroz intenzivni kontakt sa igracima je stvorio koheziju izmedju novog strucnog staba i igraca, a da jos nismo odigrali ni utakmice. Njegov rad je transparentan i ima dobru konekciju sa novinarima, pa time i sa navijacima. Apsolutno brutalni kontrast uporedjeno sa selektorom koji je jedino putovao za Austriju i Hrvatsku, gledao Barcelonu umjesto nasih igraca i koga su bez skautinga protivnika iznenadili brzina Nigerije i Kipar. :clap:

Mesa odvedi nas u Francusku! :salut:
Slazem se prijatelju 100 % sa gore navedenim

vratio je / pozvao 5-6 novih igraca.nasao je 3. napadaca,rezervnog golmana,štopera,bekove,pruzio je priliku mladim igracima itd- naravno da je kontrast spram Papeta i njegove gluposti.

ja smatram da ce biti jos igraca do kraja kvalifikacija i da konacno imamo nekog ko se petlja u svoj posao :tokralju: :tokralju: :clap: :clap:

na kraju krajeve imam pozitivna konkurencija

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []