Pošto Avdukić ne može stati na gol, neće im niko braniti..Kažu samo ako Loris dođe onda će ih biti 11Neprilagodjen je napisao/la:znaci rudar je toliko bolji od vas da moze sa desetoricomSeyo_TM je napisao/la:15:40 - Zeljeznicar igra u sljedecem sastavu: Sehic, Radovanović, Bajic, Bogicevic, Culum, Svraka, Bekric, Stanic, Visca, Mesic, Popovic.
Za ekipu Rudara P. nastupaju: Sodic, Kataran, Stakic, Jevic, Kovacevic, Zeric, Rankic, Dasic, Kantan, Kusljic.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kosewsko hill
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željo - My first love!!!
- BlueSharks
- Kontakt:
Samo je jedan NB grijeha je vrijedanNeprilagodjen je napisao/la:znaci rudar je toliko bolji od vas da moze sa desetoricomSeyo_TM je napisao/la:15:40 - Zeljeznicar igra u sljedecem sastavu: Sehic, Radovanović, Bajic, Bogicevic, Culum, Svraka, Bekric, Stanic, Visca, Mesic, Popovic.
Za ekipu Rudara P. nastupaju: Sodic, Kataran, Stakic, Jevic, Kovacevic, Zeric, Rankic, Dasic, Kantan, Kusljic.
Strauss Junior
Samo ti prati sta se u Drzavi Zeljo desava...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
15:50 - Na gradskom stadionu u Prijedoru je doslo da posmatra utakmicu oko 2000 gledalaca, od kojih je 100-150 nasih vjernih navijaca. Teren je u dobrom stanju iako kisa pada.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
mozel mi neko reci frekfrenciju bhradio 1 da slusam na radio utakmicu
unpred hvala
unpred hvala
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Lijepo je vidjeti Višću i Stanića od početka, jer su to i zadnjom utakmicom zaslužili. Sigurno bismo još bili opasniji sa Rovčaninom naprijed umjesto Popa, ali isto tako sam siguran da Amar ima prave razloge zašto ga je stavio.
Lazar bi konačno trebao da opravda forsiranje. Ako mu to nije motiv, ne znam šta jeste?!
Lazar bi konačno trebao da opravda forsiranje. Ako mu to nije motiv, ne znam šta jeste?!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
hvala careSeyo_TM je napisao/la:http://delicast.com/radio/Bosnia-Herz./Federalni_Radio
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
memo sta ima kod tebe...ono inace...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
memo los mescini hahahahaSeyo_TM je napisao/la:memo sta ima kod tebe...ono inace...
Za zivot cijeli!
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
drago mi je da igraju stanic i visca zajedno... samo da igra daka
bilo bi dobro... al nema veze ... nadam se pobjedi aBd ...
SAMO PONOSNO I HRABRO!
SAMO PONOSNO I HRABRO!
Ja fino pitao sta ima a vi mene kamenjem ... dobro dobro.
× Plava krv ispod koze ×
nemoze ovaj federalni radio nesto?a jel tu prenose tekmu?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
memo link postavljenMaliMemo je napisao/la:Ja fino pitao sta ima a vi mene kamenjem ... dobro dobro.
http://www.fkzeljeznicar.com/sadrzaj/uz ... ar-0-0.php
Za zivot cijeli!
MaliMemo je napisao/la:Ja fino pitao sta ima a vi mene kamenjem ... dobro dobro.
pa procitaj nekad nesto....vidis sta je momak iznad tebe napisao....
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
Imas na bh radio 1 jos uvjek o-oMirsad94 je napisao/la:nemoze ovaj federalni radio nesto?a jel tu prenose tekmu?
PONOSNO I HRABRO
mms://media.bih.net.ba/bhradio1Old tawn je napisao/la:Imas na bh radio 1 jos uvjek o-oMirsad94 je napisao/la:nemoze ovaj federalni radio nesto?a jel tu prenose tekmu?
evo kaze ovaj komentator blagu terensku incjativu ima zeljeznicar :ugeek:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.