Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Nerminovic
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Nerminovic » 17 mar 2015, 11:40

Convicts1988 je napisao/la:Zove ovog nakog Bajića ,a ne zove Mahmutovića iz Plzena, koji je zaslužio da se pozove odavno .
A zna se zašto, da se proda preko repke i da sarajevski klubovi uzimaju keš, fujj .
na mladjima sviijet ostaje :kafa: treba nase mlade ubaciti u vatru, mozda jedan od njih bude novi Barbarez, Bolic, Baljic, Dzeko :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 17 mar 2015, 12:04

Nerminovic je napisao/la:
Convicts1988 je napisao/la:Zove ovog nakog Bajića ,a ne zove Mahmutovića iz Plzena, koji je zaslužio da se pozove odavno .
A zna se zašto, da se proda preko repke i da sarajevski klubovi uzimaju keš, fujj .
na mladjima sviijet ostaje :kafa: treba nase mlade ubaciti u vatru, mozda jedan od njih bude novi Barbarez, Bolic, Baljic, Dzeko :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Kodro :kafa:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 17 mar 2015, 12:10

Motokultivator je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:
Topic :kafa:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 17 mar 2015, 12:39

bhfanatic14 je napisao/la:
Motokultivator je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la: na mladjima sviijet ostaje :kafa: treba nase mlade ubaciti u vatru, mozda jedan od njih bude novi Barbarez, Bolic, Baljic, Dzeko :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Topic :kafa:
Daliba ili kako ono kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 17 mar 2015, 13:19

Nerminovic je napisao/la:Daliba ili kako ono :kafa:

slika

Emir Granov :kafa:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 mar 2015, 13:28

Igraci koji do izraela dođu ce i osatati, nakon Izraela vise nema poziva to budite sigurni, cak smatram da ce mozda do te utakmice Mesa obici neke igrac, pa cemo vidjeti.

Znaci u nekim granicama normale mi da do Izraezla dobijemo jos 3-4 igrac to bi bilo sjajno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 17 mar 2015, 14:02

Elegant je napisao/la:Igraci koji do izraela dođu ce i osatati, nakon Izraela vise nema poziva to budite sigurni, cak smatram da ce mozda do te utakmice Mesa obici neke igrac, pa cemo vidjeti.

Znaci u nekim granicama normale mi da do Izraezla dobijemo jos 3-4 igrac to bi bilo sjajno.
Ne slazem se, sigurno ce biti novih igraca u avgustu, pred pocetak nove sezone, jer bi do tad neki mogli srediti papire.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 17 mar 2015, 14:06

Pivopija je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Igraci koji do izraela dođu ce i osatati, nakon Izraela vise nema poziva to budite sigurni, cak smatram da ce mozda do te utakmice Mesa obici neke igrac, pa cemo vidjeti.

Ne slazem se, sigurno ce biti novih igraca u avgustu, pred pocetak nove sezone, jer bi do tad neki mogli srediti papire.

I ja se slazem, kako ce ciscenje i osvjezavanje prvog tima tek nastupiti. Evidentno je da se mora nesto raditi po pitanju nove, svjeze krvi, a da neki koji su tu, ne zasluzuju ili ne opravdavaju pozive. Dobar posao se ne moze uraditi preko noci, i za sve treba vremena, a kako je to Mesa zamislio pokazace naredni period. Naravno da ce biti otpora i razlicitih misljenja, jer svi mi gledamo na stvari drugacije, ali vjerujem kako se sa ovom konstatacijom slaze 80 % ljudi na ovom forumu.

Ps. Pivopija, ti si mi jedan od pametnijih i informisanijih ovde, uvijek argumentovana rasprava. Svaka cast :thumbup:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 17 mar 2015, 14:31

ovako nekako po pozicijama imamo

...............................begovic,sehic,dujkovic.........................
mujdza,vrsajevic......spahic,cocalic...bicakcic,sunjic.......zukanovic,vranjes
.................................besic,hadzic,cimirot,prcic...........................
visca,hajrovic...............pjanic,medunjanin,susic,stilic,........salihovic,lulic
.................................dzeko,ibisevic,djuric,bajic..........................

moze naravno i sejo u sredinu i lula na beka i defanzivni drugi vezni sva cetiri ofanzivna, i vranjes desno i na stopera ali ovako kad se razlozi bolje se vidi s cime raspolazemo.

volio bih vidjeti , protiv andore svakako a i protiv austrije kako dzeko i djuric idu u paru , kad dzeki neko spusta lopte i otvara prostor a ne on uvijek i dva brza krila s puno ubacaja ....

.................................begovic..........................
vranjes(mujdza)..........spahic(cocalic)...bicakcic..........zukanovic
visca(hajrovic)..............besic...pjanic..........lulic(salihovic)
...........................dzeko......djuric..........................

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 17 mar 2015, 14:40

Dzeko i djuric ne mogu zajedno ni na fifi igrat. Probajte eto i izbacice vam error.

Bosna•••Bayern•••Radnicki

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 17 mar 2015, 15:01

Scholl je napisao/la:Dzeko i djuric ne mogu zajedno ni na fifi igrat. Probajte eto i izbacice vam error.

sto ne bi mogli , nije fudbal fifa :) oba nisu sidrasi znaju lopte puno prostora pokrivaju i defanzivno su jako dobri...

da ne kazem psiholoski efekat odbranama kad vide jednog 199 a drugog 192 cm visokog jablana :)

manje efekta ima od vedada koji je igrac peterca a u polju je igrac manje , pa je igrao u paru sa dzekom

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 17 mar 2015, 16:49

arius je napisao/la:slazem se za eldina hadzica .... nije mi jasno . papiri uredni , 23 godine krilo koje nam fali cak ga se moze koristiti i na vise pozicija u timu, forma odlicna 6 golova 5 asistencija .... mozda sto je ipak druga liga jer nema nijedan drugoligaski igrac mada je real saragosa jaca ekipa od pola u kojima nasi igraju, a spanska druga jaca od pola prvih liga
Ma jedino to je šteta za ovaj spisak jer Hajrović na klupi Slaihović na klupi Vršajević u Hajduku Prcić uglavnom klupa Anel u STurmu pa i Štilić toplo-hladno i svi su dobili prednost u odnosu na njega..

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 mar 2015, 16:58

arius je napisao/la:mozda sto je ipak druga liga jer nema nijedan drugoligaski igrac mada je real saragosa jaca ekipa od pola u kojima nasi igraju, a spanska druga jaca od pola prvih liga
Moj prijatelju, Višća je pozivan iz druge turske lige jer je bio u dobroj formi neovisno o jačini takmičenja. Dao prošle sezone 10 golova, i nije izostavljan. Što se tiče španske druge i njezine jačine, sve si rekao u quotanom.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 17 mar 2015, 17:10

Scholl je napisao/la:Dzeko i djuric ne mogu zajedno ni na fifi igrat. Probajte eto i izbacice vam error.

Protiv slabijih ekipa sigurno mogu, s tim što bi Džeko bio malo povučeniji, jer je tehnički mnogo potkovaniji od Đurića, zna zadržati loptu, ima dribling, i odlično asistira.

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 17 mar 2015, 23:41

Dobro. Prenijet cemo Meši.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 18 mar 2015, 00:00

Jedno je jasno, ne bi mogao proći kao kvalitetan fotograf na svadbama. Ne hvata detalje, slab fokus... Ali, može se raditi na tome...
slika
:bih:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 18 mar 2015, 02:34

Dupovac je igrao po nasim pasnjacima do prije mjesec dana i tek presao u Moldavski Sheriff, Cocalic vec godinama igra u Macabiju (njegovi suigraci i igraci iz te lige su nas nasamarali 3:0), sad je presao u Belgiju i tamo standardan, odigrao 5 utakmica, 4 dobili, 1 odigrali nerijeseno, proglasavan u naboljih 11.
U ovoj kombinaciji je Cocalic ispred Dupovca, pojasani zasto bi radije zvao Dupovca.
Ni Dupovac ni Cocalic nece u vatru bez velike potrebe. Dupovac je cetiri godine mladji, po meni je bolji igrac od Cocalica (mislim na pravi fudbal, priznajem da Cocalic bolji na male). Mehelen je pa strasna ekipa, veliki napredak nema sta, pa tamo je jedan Pandza razvaljivao.
Desnom beku ne znas ni ime, a pozvao bi ga.
Aha tek sada vidim da mu nisam rekao ime, radi se o desnom beku Veleza, Anel Hebibovic, mislio sam na njega.
Cime su to Zakaric i Duljevic zavrijedili poziv? Igraju u nasoj ligi, i jedino mogu biti pozvani medju ovih 3 igraca iz nase lige, oni trenutno nemaju kvalitet da bi bili u ozbiljnijoj kombinaciji za reprezentaciju.

Ne tri, ja bi i do 10 igraca pozvao iz nase lige. Uostalom uskoro bi nam to mogla postati jedina baza i bolje se na vrijeme pripremiti. Ko da mi moramo biti ozbiljni kandidati za svako veliko takmicenje. koja smo to mi pa velesila. Zakaric je za mene najbolji igrac nase lige i cak sam misljenja da bi mogao ne samo biti pozvan, nego i biti u pripravnosti da uskoci na teren. Duljevic isto tako veoma dobar, prodoran, perspektivan, decko ima tek 21 i bilo bi itekako dobro da skuplja iskustvo, nesto slicno kao sto je Mesa rekao za Bajica (jedina dobra stvar koju je rekao otkako je selektor).
Zec je trebao davno biti u kombinaciji, sad je pauzirao pola godine i tek se vraca, ako nastavi ovako sigurno ce dobiti poziv,
Ti ko da si Mesa pa znas da ce SIGURNO dobiti poziv. On ne da se vraca, momak igra, daje golove, sigurno je zasluzio poziv prije npr Hajrovic ili u krajnjem slucaju one maskote.
isto vazi i za Mahmutovica koji je trebao davno biti na spisku, sad je presao u jak klub, i malo je podbacio, dok je Djuric odigrao vise minuta, i to vrlo dobro, u jacoj ligi. Jos nemas ni treceg golmana
Ovo je vrhunac cinizma. Mahmutovic DUPLO vise daje golove od Djure, Mahmutovic uz Zukanovica je bio GLAVNI PRIORITET ako se htjelo sta promjeniti. I da, skroz sam zaboravio onoga Hadzica iz Spanije. Decko je rodjen 1991 i sigurno je da bi mogao itekako koristiti. Treci golman? Jako bitna stvar, ali eto neka je pozvao nekoga i nase lige.
Koliko si popljuvao Mesin sastav ocekivao sam barem Balotellia.
Koliko ste vi kakotali kako Mesa putuje, jadnicak satra se radeci bas sam ja mislio da ce dovesti ne Balotelija ali barem toga Martica, Arslanagica, Tankovica, Salatica, da ce konacno ispraviti nepravdu prema Mahmutovicu. A ono mucak, cak ni taj Martic koji je rezerva i nekakvim slabim zabarima ga od.ebao. Sva ta halabuka zavrsila se na dovodjenju nekoliko Zeljinih propalh igraca I Zukanovica. Dakle, rezultate na sunce Mesa, gdje si bio sta si radio, osim sto si kovao planove sa onim Becirom Jusufovicem ili Jusufom Becirevicem, kako li se vec zove taj krkan.
Zakljucak bi bio da tvoj igracki kadar ne bi bio jaci od ovog Mesinog, nego slabiji.
Ja sam vise mislio na buducnost reprezentacije, osim Mahmutovica i Zukanovica niko od ovih "mojih" a niti "Mesinih" ne bi odma mogao uskociti tako da je to svejedno ako tako gledas kao ti, ali ako bih se morao kladiti dao bih na moje ako nista zbog Mahmutovica.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 18 mar 2015, 02:56

Moj Feride napises cesto puno stvari sa kojim se ja slozim ali kada jednog Zakarica stavljas u prioritete repke zacudis me do kraja. Ne zelim reci da je mladic los ali da ga Dinamo ne zadrzi ili u najgorem slucaju posalje kod Lokomotive ili Rijeke nego ga da Sirokom a ti vjerujes u njegov reprezentativni kalibar. Ides do toga da ti je skoro pa prvotimac. Igraci Sarajeva se trebaju dokazati jer pobogu kao zvijezda PL je doveden igrac koji godinu dana nije vidio niti klupu rijeke. Evo Cimirot i Bajic su pozvani i to je po meni dovoljno. Onaj dio vezan za Arslanagica, Martica i Tankovica si u pravu. Ali zar nije prerano da Mesi pijemo krv. Pa covjek je tek dosao imat cemo vremena i za to ako bude potrebno. Za sada je ok da su samo Zukanovic i Djuric dosli napravio je poboljsanja. U najmanju ruku ne tjera igrace iz repke. Da se slozim sa tobom da sam i ja vise ocekivao od Mesinih putovanja.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 mar 2015, 04:42

Feridagic je napisao/la: Ne tri, ja bi i do 10 igraca pozvao iz nase lige. Uostalom uskoro bi nam to mogla postati jedina baza i bolje se na vrijeme pripremiti. Ko da mi moramo biti ozbiljni kandidati za svako veliko takmicenje. koja smo to mi pa velesila.
Jeste igraci iz PL moraju biti baza reprezentaciji. Jos tome pridodamo tvoj pobjednicki mentalitet koji sam isto podebljao u tekstu, i tvoja proreka da necemo biti kandidati za velika takmicenja postaje istina. Self fulfiling prophecy.

Bravo tako se ide nazad. :facepalm: Sto da idemo naprijed kao sto to Hrvati rade vec dugo sa jakom domacom ligom i jakom scouting mrezom po svijetu. :zviz:
JoseMourinho je napisao/la:Zar ovog kenjca iko ozbiljno shvata, namjerno se svadja na temama bolest neka teška ;)
Moze biti da si u pravu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 18 mar 2015, 09:56

arius je napisao/la:ovako nekako po pozicijama imamo

...............................begovic,sehic,dujkovic.........................
mujdza,vrsajevic......spahic,cocalic...bicakcic,sunjic.......zukanovic,vranjes
.................................besic,hadzic,cimirot,prcic...........................
visca,hajrovic...............pjanic,medunjanin,susic,stilic,........salihovic,lulic
.................................dzeko,ibisevic,djuric,bajic..........................

moze naravno i sejo u sredinu i lula na beka i defanzivni drugi vezni sva cetiri ofanzivna, i vranjes desno i na stopera ali ovako kad se razlozi bolje se vidi s cime raspolazemo.

volio bih vidjeti , protiv andore svakako a i protiv austrije kako dzeko i djuric idu u paru , kad dzeki neko spusta lopte i otvara prostor a ne on uvijek i dva brza krila s puno ubacaja ....

.................................begovic..........................
vranjes(mujdza)..........spahic(cocalic)...bicakcic..........zukanovic
visca(hajrovic)..............besic...pjanic..........lulic(salihovic)
...........................dzeko......djuric..........................
onako gledano nama fali jedan jak PLEJMEJKER - TJ MISIMOVIĆ

OSTALE POZICIJE SU MANJE VISE POKRIVENE jos ako se u kadar dodaju Martić,Vrančić,Burić,Mahmutović i oporavljeni Kolašinac imat cemo kompletnu reprezentaciju

znaci Meša - trazi nam jednog finog Plejmejkera

Pustite covjeka na miru - 27 igraca je na spisku- ja jos garantujem da ce do kraja kvalifikacija probati barem 5-6

Pape toliko nije odradio ni za 5 godina terorisanja

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: AnelMid, boatenkk, invincible1921, legendarnadruga, PrijedorCarsija, Proximic, Soli, Sveti, Varta i 56 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []