vidimo se na utakmici
Moderator/ica: GracanicaAA
Nista ova pobjeda ne mora znacitiForlan je napisao/la:FK GORAŽDE novi član PL BIH za sezonu 2015./2016.![]()
![]()
Tješi se paša moj.Najbolje pojačanje prijelaznog roka u FK Goraždu je Šener Bajramovićcesc4 je napisao/la:Nista ova pobjeda ne mora znacitiForlan je napisao/la:FK GORAŽDE novi član PL BIH za sezonu 2015./2016.![]()
![]()
Tek je 16. kolo
Prijatelju moj dobri , spasavao je on i Iskru od ispadanja (jak lobi ovo ono) pa mi dobismo 0:2 dole i to najvise zbog sudije Bajraktarevica, tako da i to pada u voduForlan je napisao/la:Tješi se paša moj.Najbolje pojačanje prijelaznog roka u FK Goraždu je Šener Bajramovićcesc4 je napisao/la:Nista ova pobjeda ne mora znacitiForlan je napisao/la:FK GORAŽDE novi član PL BIH za sezonu 2015./2016.![]()
![]()
Tek je 16. kolo
Ljubuški ako uđe (a hoće 99 posto) pomrsit će račune mnogima ovdje...samolukavac je napisao/la:Gledam koje bi ekipe mogle biti novi prvoligasi od naredne sezone, na Sjeveru vodeca je Sloga Simin Han koju inace finansira Azmir predsjednik Slobode, na Jugu vodi Sloga iz Ljubuskog, na Zapadu mislim da ce Krajina biti prva, u Centru to je Bosna Visoko, dva debitanta i dva stara/nova prvoligasa...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.