mislis ? 2 najbolja igraca u pm..Cernica je napisao/la:Ma pljakaš Feja udara1922VFC1981 je napisao/la:Jankovic i Hebibovic upitni![]()
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
#musvdg
Prvog stratega „Rođenih“ ipak brinu neke druge stvari.
- Darko Maletić se vratio u trenažni proces i igrao je u Ugljeviku. S druge strane jučerašnji trening su propustili Dejan Janković i Anel Hebibović i ono što mogu sada reći da su oni veoma upitni za sutrašnji meč. Naravno, mi ćemo učiniti sve da ih osposobimo, ali kažem vam po stanju kojeg sam vidio jučer oni su itekako upitni za revanš, naglašava Jusufbegović.
Ne znam ako je ovo zaista istina, zasto im je onda davao da igraju protiv MVO.
Mogu reci najvaznija dva igraca i nikako nije dobro da nam oni budu falili.
- Darko Maletić se vratio u trenažni proces i igrao je u Ugljeviku. S druge strane jučerašnji trening su propustili Dejan Janković i Anel Hebibović i ono što mogu sada reći da su oni veoma upitni za sutrašnji meč. Naravno, mi ćemo učiniti sve da ih osposobimo, ali kažem vam po stanju kojeg sam vidio jučer oni su itekako upitni za revanš, naglašava Jusufbegović.
Ne znam ako je ovo zaista istina, zasto im je onda davao da igraju protiv MVO.
Mogu reci najvaznija dva igraca i nikako nije dobro da nam oni budu falili.
Sretno vam sutra,samo da ne pregorite u želji za prolazom.
Gledajuci onako sa strane strašan ste pritisak nabili i sebi i igracima.Nadam se da ce Feja spustiti loptu,uci u utakmicu hladne glave,a tad vam garantujem da prolazite dalje.Mnogo ste bolji od kona.
Još jednom sretno sutra,i nek vam dragi Allah pomogne.Cijeli grad Sarajevo je uz vas.
Gledajuci onako sa strane strašan ste pritisak nabili i sebi i igracima.Nadam se da ce Feja spustiti loptu,uci u utakmicu hladne glave,a tad vam garantujem da prolazite dalje.Mnogo ste bolji od kona.
Još jednom sretno sutra,i nek vam dragi Allah pomogne.Cijeli grad Sarajevo je uz vas.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Akobogda zajedno da se radujemo sutra,pa subota..amypitar je napisao/la:Sretno vam sutra,samo da ne pregorite u želji za prolazom.
#musvdg
Pozdrav svima. Zna li se kakva je situacija s onim autobusom,hoće li biti prijevoza do stadiona i nazad ?
Mislim da je prevoz samo do stadiona, barem je tako napisano u grupi u kojoj se nalazi ova raja što forsira navijanje i tribinuvirtuoz je napisao/la:Pozdrav svima. Zna li se kakva je situacija s onim autobusom,hoće li biti prijevoza do stadiona i nazad ?
Brato ti se snalazi odmah za prevoz a to nek ti bude zadnja solucijavirtuoz je napisao/la:Pozdrav svima. Zna li se kakva je situacija s onim autobusom,hoće li biti prijevoza do stadiona i nazad ?
From father to son
NAGRADNA IGRA
Dragi fanovi FK "Velež" Mostar, kao što smo i obećali krećemo s nagradnom igrom za mjesec mart. Ovaj put kao nagradu poklanjamo navijački šal i kačket čitatelju koji odgovori na sljedeće nagradno pitanje:
Kup maršala Tita je bilo fudbalsko takmičenje u bivšoj Jugoslaviji i jedno od dva najvažnija fudbalska takmičenja u bivšoj državi. Takmičenje se održavalo od 1947. do 1991. godine, a u tom periodu Rođeni su četiri puta stigli do finala. Navedite koliko puta i koje godine je FK "Velež" Mostar bio pobjedik Kupa.
Odgovore na naše pitanje možete slati na e-mail adresu: [email protected]. Pobjednika ćemo objaviti nasumičnim odabirom 31.3.2015. godine.
Sretno!
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;
Uprava čita naše postove
Dragi fanovi FK "Velež" Mostar, kao što smo i obećali krećemo s nagradnom igrom za mjesec mart. Ovaj put kao nagradu poklanjamo navijački šal i kačket čitatelju koji odgovori na sljedeće nagradno pitanje:
Kup maršala Tita je bilo fudbalsko takmičenje u bivšoj Jugoslaviji i jedno od dva najvažnija fudbalska takmičenja u bivšoj državi. Takmičenje se održavalo od 1947. do 1991. godine, a u tom periodu Rođeni su četiri puta stigli do finala. Navedite koliko puta i koje godine je FK "Velež" Mostar bio pobjedik Kupa.
Odgovore na naše pitanje možete slati na e-mail adresu: [email protected]. Pobjednika ćemo objaviti nasumičnim odabirom 31.3.2015. godine.
Sretno!
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;
Uprava čita naše postove
Al bez zjbancije, ja mislim da baš neko čita naše postove, nabite Zrinjskog kad već nas slušateAlemC85 je napisao/la:NAGRADNA IGRA
Sretno!
![]()
![]()
![]()
Uprava čita naše postove
Ma tako bola-bola! Dajte malo nešto da animirate ovu RAju napaćenu!AlemC85 je napisao/la:NAGRADNA IGRA
Sretno!
![]()
![]()
![]()
Uprava čita naše postove
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Mogu mislit stampedo u bus poslije utakmiceCernica je napisao/la:Brato ti se snalazi odmah za prevoz a to nek ti bude zadnja solucijavirtuoz je napisao/la:Pozdrav svima. Zna li se kakva je situacija s onim autobusom,hoće li biti prijevoza do stadiona i nazad ?
I meni je to zadnja opcija
Marijan Vogrinec: "HŠK-u Zrinjskom pripada stadion FK Veleža kao piletu sise"!!! hahaha, kralj!
-
blackmundir
- Kontakt:
djavoli moji,,iz iskustva dok sam igrao fudbal znam da su najteze one utakmice koje su unaprijed dobivene,,spustimo malo strasti dok ne zavrsi utakmica,,obicno kada se zeli nesto onda tako i ne bude,,imam utakmica iza sebe kada smo imali prednost od 3-0 i onda dodje ona domaca,opustajuca i mislis kako cemo lako,kako j eutakmica gotova a onda te krene sve naopako,sve im ulazi i od svakud..zato kazem,spustimo malo tenzije,,bit ce vremena za slavlje kada zavrsi utakmica..
Ma u dure je to,100% si u pravu,al kod nas su svi ok momci,samo ja i pastrmka malo dodajemo stiha,ono uz lozu i sis cevap,evo od jutros se mi krenuli zayebavat ,prepustimo treneru i igracima da vode racuna o terenu a mi pozivamo sve nase forumske prijatelje sutra popodne na dernek na forumu tema RSD VELEZ MOSTARblackmundir je napisao/la:djavoli moji,,iz iskustva dok sam igrao fudbal znam da su najteze one utakmice koje su unaprijed dobivene,,spustimo malo strasti dok ne zavrsi utakmica,,obicno kada se zeli nesto onda tako i ne bude,,imam utakmica iza sebe kada smo imali prednost od 3-0 i onda dodje ona domaca,opustajuca i mislis kako cemo lako,kako j eutakmica gotova a onda te krene sve naopako,sve im ulazi i od svakud..zato kazem,spustimo malo tenzije,,bit ce vremena za slavlje kada zavrsi utakmica..
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
A na utakmicu ?rodjenisa je napisao/la:Ma u dure je to,100% si u pravu,al kod nas su svi ok momci,samo ja i pastrmka malo dodajemo stiha,ono uz lozu i sis cevap,evo od jutros se mi krenuli zayebavat ,prepustimo treneru i igracima da vode racuna o terenu a mi pozivamo sve nase forumske prijatelje sutra popodne na dernek na forumu tema RSD VELEZ MOSTARblackmundir je napisao/la:djavoli moji,,iz iskustva dok sam igrao fudbal znam da su najteze one utakmice koje su unaprijed dobivene,,spustimo malo strasti dok ne zavrsi utakmica,,obicno kada se zeli nesto onda tako i ne bude,,imam utakmica iza sebe kada smo imali prednost od 3-0 i onda dodje ona domaca,opustajuca i mislis kako cemo lako,kako j eutakmica gotova a onda te krene sve naopako,sve im ulazi i od svakud..zato kazem,spustimo malo tenzije,,bit ce vremena za slavlje kada zavrsi utakmica..
+1blackmundir je napisao/la:djavoli moji,,iz iskustva dok sam igrao fudbal znam da su najteze one utakmice koje su unaprijed dobivene,,spustimo malo strasti dok ne zavrsi utakmica,,obicno kada se zeli nesto onda tako i ne bude,,imam utakmica iza sebe kada smo imali prednost od 3-0 i onda dodje ona domaca,opustajuca i mislis kako cemo lako,kako j eutakmica gotova a onda te krene sve naopako,sve im ulazi i od svakud..zato kazem,spustimo malo tenzije,,bit ce vremena za slavlje kada zavrsi utakmica..
FK Velež Mostar
45 minuta ·
Za sve navijače koji nemaju prevoz na utakmicu između Veleža i Zrinjskog autobus će krenuti od bolnice Južni logor u 14h i ići će Glavnom ulicom
45 minuta ·
Za sve navijače koji nemaju prevoz na utakmicu između Veleža i Zrinjskog autobus će krenuti od bolnice Južni logor u 14h i ići će Glavnom ulicom
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Moj prijedlog, svi koji su planirali, nek odu što južnije da čekaju, sigurno će najvjerniji navijači sa tim prevozom očito, da ne bi ostali uskraćeni .emil02in je napisao/la:FK Velež Mostar
45 minuta ·
Pa to se podrazumjeva,nedo Bog samo visa sila nas moze sprijeciti da dodjemo,evo upravo zavrsna faza dogovora je u toku ,znaci ova ekipa sto ih ja znam i sto smo u kontaktu 3 autashaman7 je napisao/la:A na utakmicu ?rodjenisa je napisao/la:Ma u dure je to,100% si u pravu,al kod nas su svi ok momci,samo ja i pastrmka malo dodajemo stiha,ono uz lozu i sis cevap,evo od jutros se mi krenuli zayebavat ,prepustimo treneru i igracima da vode racuna o terenu a mi pozivamo sve nase forumske prijatelje sutra popodne na dernek na forumu tema RSD VELEZ MOSTARblackmundir je napisao/la:djavoli moji,,iz iskustva dok sam igrao fudbal znam da su najteze one utakmice koje su unaprijed dobivene,,spustimo malo strasti dok ne zavrsi utakmica,,obicno kada se zeli nesto onda tako i ne bude,,imam utakmica iza sebe kada smo imali prednost od 3-0 i onda dodje ona domaca,opustajuca i mislis kako cemo lako,kako j eutakmica gotova a onda te krene sve naopako,sve im ulazi i od svakud..zato kazem,spustimo malo tenzije,,bit ce vremena za slavlje kada zavrsi utakmica..
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Super,valjda će se autobus moći prepoznati.emil02in je napisao/la:FK Velež Mostar
45 minuta ·
Da ne bi ljudi kod Interexa završili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.