To je to, to volim. Sretan put i fino se provedite u gradu na Neretvirodjenisa je napisao/la:
Pa to se podrazumjeva,nedo Bog samo visa sila nas moze sprijeciti da dodjemo,evo upravo zavrsna faza dogovora je u toku ,znaci ova ekipa sto ih ja znam i sto smo u kontaktu 3 auta
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Bravo Feja, RAja bez gluposti sutra to nam ne treba.RamizBegovic je napisao/la:Feja je i pozvao navijače da sutra budu naš dvanaesti igrač:
-Oni su uvijek bili naš dvanaesti igrač. I kada nam nije išlo oni su bili uz nas. Sutra igramo utakmicu za klub, za navijače. Pozvao bih da fer i korektnim navijanjem budu naša gromoglasna podrška i da se ne obaziru ni na šta drugo, već na podršku svojoj ekipi. Naši igrači će im uzvratiti borbenošću, naglasio je Jusufbegović.
Samo da igrači ne podlegnu pritisku, toga se najviše bojim, ali valjda će ih Feja uspijeti pripremiti da grizu, da se bore, odmah dati gol u prvih 15-ak minuta i onda mirno privoditi utakmicu.
rodjenisa Sretan vam put, samo polako
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Hvala buraz,ma evo se nekako skontasmo,zeznuto jer je radni dan al dolazimo ,istina pojedinacno svaka ekipa
Puno je vaznije da nasa Mostarska RAja sutra konacno malo digne guzove i dodje na stadion i tako da podrsku nasim Rodjenima na putu za polufinale
Puno je vaznije da nasa Mostarska RAja sutra konacno malo digne guzove i dodje na stadion i tako da podrsku nasim Rodjenima na putu za polufinale
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Samo bez gluposti sutra na tribinama,oni ce ici da se prekine utakmica svim silama sto bi ljudi u crnom rado uradili. Ja razumijem emocije ali vjerujte bit ce jaca ona kad ih nabijemo nogom iz kupa. FORZA
From father to son
Napokon da i to dočekamo,pozitivna atmosfera pred veoma važnu utakmicu,RAja je živnula,bude se rođeni iz sna u koji su upali evo već 10-ak godina.Sve sam više ubijeđen da je ovo samo početak našeg rasta i da ćemo u godinama koje dolaze imati mnogo lijepih događaja i uspjeha.Pa hajde nek to krene sutra,sa plasmanom u polufinale KUP-a,mi smo navijači optimisti i euforični yebiga takvi smo a ne sumnjam da će Feja smiriti momke i da će nas obradovati sutra.I još jednom sutra NIKAVE ZASTAVE DRUGIH DRŽAVA ILI NEŠTO SLIČNO SAMO VELEŽ I BIH,I SAMO JAKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.
FORZZZA VELEŽ,VELEŽ ŠAMPIONEEEEEEEEEEEEEE!
FORZZZA VELEŽ,VELEŽ ŠAMPIONEEEEEEEEEEEEEE!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ko se pojavi sa zastavom Turske na stadionu, treba ga nabit' nogom u guzicu. Poserrem mu se na Tursku. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
I ja istozizu1991 je napisao/la:Ko se pojavi sa zastavom Turske na stadionu, treba ga nabit' nogom u guzicu. Poserrem mu se na Tursku.
From father to son
Tako je bratezizu1991 je napisao/la:Ko se pojavi sa zastavom Turske na stadionu, treba ga nabit' nogom u guzicu. Poserrem mu se na Tursku.
-
flagrantus
- Kontakt:
Sve najbolje sutra Velezu,od srca vam zelim da izborite prolaz u polufinale!Nadam se da ce moj drug Pastrmka sutra biti veseo i raspolozen
Pozdrav iz Zvornika!
Pozdrav iz Zvornika!
Hvala flagrantusflagrantus je napisao/la:Sve najbolje sutra Velezu,od srca vam zelim da izborite prolaz u polufinale!Nadam se da ce moj drug Pastrmka sutra biti veseo i raspolozen![]()
Pozdrav iz Zvornika!
Idemoooo Forzaaaa
From father to son
[youtube][/youtube]
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
Golmani Veleža jutro su imali trening. Uz Adnan Bobića i Andriju Dragojevića, dodatne treninge pod pod rukovodstvom Adnana Dizdarevića, trenera golmana „Rođenih“ imaju i Haris Voloder i Asim Bošnjak. Inače, ova praksa traje već duže vrijeme i trener Dizdarević redovno ima posebne treninge sa golmanima i tako dodatno poboljšava formu.
Ipak današnji je u svakom pogledu poseban, obzirom da je izvođen pod budnim okom Envera Marića. Svojevremeno jedan od najboljih golmana bivše Jugoslavije, kao i izuzetno uspješan trener pod čijim su radom stasavali najbolji golmani u Veležu i Evropi posmatrao je trening. Sigurno da četvorica Veležovih golmana imaju jedinstvenu priliku da dobiju adekvatan savjet od jednog od najboljih u svom poslu.

Ipak današnji je u svakom pogledu poseban, obzirom da je izvođen pod budnim okom Envera Marića. Svojevremeno jedan od najboljih golmana bivše Jugoslavije, kao i izuzetno uspješan trener pod čijim su radom stasavali najbolji golmani u Veležu i Evropi posmatrao je trening. Sigurno da četvorica Veležovih golmana imaju jedinstvenu priliku da dobiju adekvatan savjet od jednog od najboljih u svom poslu.
Treba mu je u šu.pak uguratzizu1991 je napisao/la:Ko se pojavi sa zastavom Turske na stadionu, treba ga nabit' nogom u guzicu. Poserrem mu se na Tursku.
Brate abd da doguramo do finala imaš pozivnicu na to finale jel' tako pastrmko?flagrantus je napisao/la:Sve najbolje sutra Velezu,od srca vam zelim da izborite prolaz u polufinale!Nadam se da ce moj drug Pastrmka sutra biti veseo i raspolozen![]()
Pozdrav iz Zvornika!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Samo da crvenim zaželim sreću sutra, da dobijete lentaše i osvojite kup

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Sretno ROĐENI i sve najbolje vam želim od srca,akobogda sutra da pobijedite 2-0 i da osvojite taj trofej za izlaz u Europu jer to zaslužujete
Veliki pozdrav za Mostarce i moj najdraži klub u PL FK VELEŽ 
Poruka igračima, stručnom štabu, koji, nadam se da prate šta mi pišemo, ali i nama navijačima: NEMA I NE SMIJE BITI EUFORIJE! 
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Tako je AlemeAlemC85 je napisao/la:Poruka igračima, stručnom štabu, koji, nadam se da prate šta mi pišemo, ali i nama navijačima: NEMA I NE SMIJE BITI EUFORIJE!
Forlan hvala druže
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Poruka za RED ARMY: NE DOZVOLJAVAJTE PROVOKACIJE KOJE ĆE BITI OD STRANE NJIHOVE TZV. NAVIJAČKE SKUPINE!
Puno srece sutra i da naravno pobjedite 
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.