Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
[youtube][/youtube]
Prodaja nakon ove sezone je najbolje i za Pjanica i za Romu. Rimljani ce dobiti 30 miliona (mozda i vise) na konto, a Pjanic ce promjeniti sredinu i dobiti novu motivaciju i zelju za dokazivanjem. Pjanic i Roma, meni ovo vise nije harmonicno kao sto se cinilo jos prije godinu dana.
Prodaja nakon ove sezone je najbolje i za Pjanica i za Romu. Rimljani ce dobiti 30 miliona (mozda i vise) na konto, a Pjanic ce promjeniti sredinu i dobiti novu motivaciju i zelju za dokazivanjem. Pjanic i Roma, meni ovo vise nije harmonicno kao sto se cinilo jos prije godinu dana.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 17 mar 2015, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
kako bih volio da meni bude teško i da se osjećam k'o romi 
Uz dužno poštovanje prema klubu i forumašima kao što su @Evil Genius II itd, zaista imate smradove od navijača. Roma je još uvijek 2. na tabeli, nije pred ispadanje. Nemate ni napadača kakav je neophodan Romi da uopšte parirate timovima kao što je Juve.
Kriminalan odnos navijača prema igračima, na po ulice napast profesionalnog fudbalera i još više unijeti nemir u samu ekipu. Pa ciganluk jbt.
Kriminalan odnos navijača prema igračima, na po ulice napast profesionalnog fudbalera i još više unijeti nemir u samu ekipu. Pa ciganluk jbt.
Pitanje je samo koji klub je spreman izvdojiti te novce, mada ja lično mislim da nema šanse da trenutno neki plati više od 30 miliona za Pjanića. Što se mene lično tiče, ne mora biti neki gigant, samo nek ide iz Italije.Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
-
Evil Genius II
ja ne navijam za navijace nego za klub, tako da imas svako pravo pisati sta god hoces o njima bez da me uvrijedis 
volio bih da ode u Englesku, pravi fudbal, mislim da bi tu dao najbolje što ima, al' bojim se da bi mogao put PSG-a, jer se oni najviše spominju
usrana liga (iako volim da je gledam, ne znam zašto), nema tu izazova za Mireta, izuzev LP
hajde ti sine u bilo koji klub velike četvorke + Man City, Tottenham
Pišeš prema svakome sa respektom i vodiš kvalitetne diskusije. Smatram te navijačem Rome, pa najmanje što sam mogao uraditi jeste da ne generališem, nego da se zna na koga mislim.Evil Genius II je napisao/la:ja ne navijam za navijace nego za klub, tako da imas svako pravo pisati sta god hoces o njima bez da me uvrijedis
Možda je svima puna kapa i remija i poraza, ali ne vidim čemu ovakav odnos prema igračima. Po meni je i uspjeh što ste 2. na tabeli bez vrhunskog napadača.
Mozda je ovo i najrealnije rjesenje.Jaka i atraktivna liga,bogat klub koji bi mogao bez problema platiti tih 30+ mil koliko ce se vjerovatno traziti za Miralema,uz to uvijek u borbi za titulu i redovan ucesnik LP,bio bi prava zamjena za Yayu koji,em ulazi u godine,em malo malo istice kako je nezadovoljan necim i vjerovatno ce na ljeto otici.Dobri centarfori ispred njega kao sto su Aguero u Dzeko bi itekako koristili Miretove pasove.Siguran sam da bi Pjanic dobro dosao City-u..A tek sta bi to znacilo za repku,tandem Dzeko-PjanicChinaglia je napisao/la: Man City
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
Evil Genius II
@chinaglia - psg mu je nelosa opcija po meni. to je za miralema domaca liga (doduse, njena jacina jeste diskutabilna), imace bruku para na racunu, a i sto je najbitnije imace priliku za osvojiti dosta toga, te ce usput igrati sa velikim igracima i talentima kojih ce uvijek biti u parizu jer jbg ima se moze se.
@hari - lijepo od tebe
to je taj rim, taj mentalitet kojeg jedni etiketiraju kao ciganluk, a drugi kao strast. jednostavno, takav su narod koji kada te voli ide glavom kroz zid za tebe, ali kada ga razocaras svakako ce ti to staviti do znanja. tanka je granica izmedju oba rimska kluba i njihovih navijaca koji si previse toga daju za pravo i, nazalost, nije ovo ni prvi ni zadnji put da se nesto slicno desi. mene sto se tice vec sam otprilike napisao sta mislim o cjelokupnoj situaciji kada sam diskutovao o garcijinom odlasku tj ostanku. dakle, do prije par sezona smo ovakvu situaciju mogli samo sanjati, a sada bi kao nesto drasticno mijenjali jer smo u sezoni desetkovanoj povredama na drugom mjestu, na putu ka evropi (mislim da cemo opet izboriti LP), a usput smo jos uvijek u igri u evropskoj ligi.
@hari - lijepo od tebe
Bolje mu je i u PSG-u nego u Romi, a najviše bih volio ili Liverpool ili Barca 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Svima prodaju laznu nadu,nisi jediniEvil Genius II je napisao/la:meni su jos davno smjenom spallettija ubili cejf tako da se i ne nerviram previse (daleko od toga da ne volim klub ali jednostavno roma koju sam zavolio nije ova koju gledam zadnjih godina), ali da me dignu i prodaju laznu nadu svake sezone - prodajubtw, ovo je super kako smo smarali pod enriqueom
Al poslije ove sezone fakat sam i ja poravnio,sinoc gledam tekmu bez ikakvog nerviranja.Nema vise fajde,jedino sto vrijedi u ovoj Romu su navijaci od kojih citave sezone imaju podrsku i koji su tek zadnje dvije tekme izvizdali igrace uprkos losim igrama evo vec par mjeseci.Pa poslije blamaze od Bajerna nije se cuo nijedan zvizduk i onda ti dodje neko da kaze da imamo ocajne i uzasne navijace.Dopizdilo raji laznih obecanja,ako je iko trpio sve ove godine onda su to momci sa Curve Sud. Pa kad se samo sjetim Zemana i Enrikea pa su i to istrpili.Pa dosta je bilo zayebancija.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Upravo toEvil Genius II je napisao/la:@hari - lijepo od tebeto je taj rim, taj mentalitet kojeg jedni etiketiraju kao ciganluk, a drugi kao strast. jednostavno, takav su narod koji kada te voli ide glavom kroz zid za tebe, ali kada ga razocaras svakako ce ti to staviti do znanja. tanka je granica izmedju oba rimska kluba i njihovih navijaca koji si previse toga daju za pravo i, nazalost, nije ovo ni prvi ni zadnji put da se nesto slicno desi. mene sto se tice vec sam otprilike napisao sta mislim o cjelokupnoj situaciji kada sam diskutovao o garcijinom odlasku tj ostanku. dakle, do prije par sezona smo ovakvu situaciju mogli samo sanjati, a sada bi kao nesto drasticno mijenjali jer smo u sezoni desetkovanoj povredama na drugom mjestu, na putu ka evropi (mislim da cemo opet izboriti LP), a usput smo jos uvijek u igri u evropskoj ligi.
Po meni je uspjeh sa obzirom na vašu situaciju. Haman porasli apetiti.
Razumijem ja i strast i sve to.. ali ako želiš pomoći svom timu, to na ovaj način se ne radi.
Izborit će te vi LP, u to ne sumnjam ni sekunde, ali za veće domete, prvenstveno na Scudetto mislim, napadač pod HITNO.
Moj Miraleme, prije ce Liverpool otici u Ligu sampiona nego sto ce Roma zadrzati svoje mjesto u ovoj formi. Pitanje je da li ce ponoviti ponudu. 
-
Evil Genius II
hahah mi romanisti smo vazda bili romanticari koji su vjerovali u ideju o cetvrtom scudettu vec negdje u oktobru, a onda bi se spustili na zemlju negdje oko nove godineManuel je napisao/la:Svima prodaju laznu nadu,nisi jedini![]()
Al poslije ove sezone fakat sam i ja poravnio,sinoc gledam tekmu bez ikakvog nerviranja.Nema vise fajde,jedino sto vrijedi u ovoj Romu su navijaci od kojih citave sezone imaju podrsku i koji su tek zadnje dvije tekme izvizdali igrace uprkos losim igrama evo vec par mjeseci.Pa poslije blamaze od Bajerna nije se cuo nijedan zvizduk i onda ti dodje neko da kaze da imamo ocajne i uzasne navijace.Dopizdilo raji laznih obecanja,ako je iko trpio sve ove godine onda su to momci sa Curve Sud. Pa kad se samo sjetim Zemana i Enrikea pa su i to istrpili.Pa dosta je bilo zayebancija.
slazem se za fanove i ono sto je najbitnije je razdvojiti tribinu od ovih incidenata sa ulice. zvizduke su zasluzili jer igraju ocajno ali opet je puna curva i opet se ide na gostovanja sto je za svaki respekt. medjutim, vrijedjanja po ulici ili napadi na zidine trigorie rade oni koje je garcia po dolasku u rim prozvao nazialima tj onima koji ne zele dobro romi i s time se apsolutno slazem
to stoji, domaća liga, manji pritisak od strane navijačima, jednostavno druga sredina u odnosu na Rim, ma generalno u odnosu na Italiju, pare, titule (doduše domaće, čisto sumnjam da će osvojit' LP, mada ako nastave s velikim ulaganjima i ako dovedu pravog trenera, ko zna)Evil Genius II je napisao/la:@chinaglia - psg mu je nelosa opcija po meni. to je za miralema domaca liga (doduse, njena jacina jeste diskutabilna), imace bruku para na racunu, a i sto je najbitnije imace priliku za osvojiti dosta toga, te ce usput igrati sa velikim igracima i talentima kojih ce uvijek biti u parizu jer jbg ima se moze se.
Man Cityju bi leg'o, al' oni dovode neke bezvezne igrače (Javi Garcia, Fernando, Fernandinho), Man Utd-u bi pretpostavljam dobro došao (oni bi uz dobru rekonstrukciju ekipe mogli ponovo na vrh, jer nemaju problema s parama), Liverpoolu da ne pričam (oni također nemaju problema s parama, al' su definitvno klub koji ima najgoru transfer politiku na svijetu)
Ma sta ces brate moramo se nadati tituli,ljudski se nadatiEvil Genius II je napisao/la:hahah mi romanisti smo vazda bili romanticari koji su vjerovali u ideju o cetvrtom scudettu vec negdje u oktobru, a onda bi se spustili na zemlju negdje oko nove godineManuel je napisao/la:Svima prodaju laznu nadu,nisi jedini![]()
Al poslije ove sezone fakat sam i ja poravnio,sinoc gledam tekmu bez ikakvog nerviranja.Nema vise fajde,jedino sto vrijedi u ovoj Romu su navijaci od kojih citave sezone imaju podrsku i koji su tek zadnje dvije tekme izvizdali igrace uprkos losim igrama evo vec par mjeseci.Pa poslije blamaze od Bajerna nije se cuo nijedan zvizduk i onda ti dodje neko da kaze da imamo ocajne i uzasne navijace.Dopizdilo raji laznih obecanja,ako je iko trpio sve ove godine onda su to momci sa Curve Sud. Pa kad se samo sjetim Zemana i Enrikea pa su i to istrpili.Pa dosta je bilo zayebancija.![]()
slazem se za fanove i ono sto je najbitnije je razdvojiti tribinu od ovih incidenata sa ulice. zvizduke su zasluzili jer igraju ocajno ali opet je puna curva i opet se ide na gostovanja. medjutim, vrijedjanja po ulici ili napadi na zidine trigorie rade oni koje je garcia po dolasku u rim prozvao nazialima tj onima koji ne zele dobro romi i s time se apsolutno slazem
Ne opravdaam navijace za to sto rade u Trigoriji al da imamo njihovu podrsku u Rimu a i na gostovanjima to je tako i zato im nemam sta reci.Jbg moramo shvatiti da mnogi kao nas dvojica cekaju godinama tu titulu i kad imamo neku sansu mi redovno uprskamo.Naravno da ne treba ici na treninge i yebavati igracima sve al ako ce se dozvati i trener i igraci onda je dobro da ih malo upozore
Sto se tice Pjanica vjeruj mi jedva cekam da ga prodamo,nekad igra kao Iniesta a nekad ne postoji na terenu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
to želiš reć' da vam Laziali ne žele dobro?Evil Genius II je napisao/la:medjutim, vrijedjanja po ulici ili napadi na zidine trigorie rade oni koje je garcia po dolasku u rim prozvao nazialima tj onima koji ne zele dobro romi i s time se apsolutno slazem
-
Evil Genius II
znam da dobra vijest nije ni blizu popularna nit zanimljiva kao losa ali red bi bio da se barem spomene kako je grupica navijaca docekala ekipu ispred trigorie sa transparentom koji kaze 'niko ne moze sprijeciti nasu ljubav, i zbog toga cu biti uz tebe' kao znak podrske.
http://www.forzaroma.info/2015/03/18/tr ... ore/423389" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.forzaroma.info/2015/03/18/tr ... ore/423389" onclick="window.open(this.href);return false;
ja jedva cekam da ga prodamo zato sto polahko gubim strpljenje sa mali milion bosanskohercegovackih fudbalskih strucnjaka koji misle da o pjanicu i romi znaju sve, pa si daju za pravo da skrabaju kojekakve 'strucne' analize dok svakoga ko se ne slaze sa istom prozivaju neznalicom. stop bh igracima u romiManuel je napisao/la:Sto se tice Pjanica vjeruj mi jedva cekam da ga prodamo,nekad igra kao Iniesta a nekad ne postoji na terenu.
E to je lijep gest,podrska im sad najvise treba
Imam neki osjecaj da prolaze veceras 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
Evil Genius II
ja sam prije par postova najavio bolje dane za romu i uprkos porazu od sampdorije mora se priznati da igraju daleko bolje. pasivnost je smanjena, igra se direktnije, ne peglaju onoliko koliko znaju, medjutim, realizacija je problem. jednom kada i to procepi vraticemo se na pravi kolosijek. zasto to ne bi bilo veceras 
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Cwirek, MiranGlasnic, Proximic i 32 gosta.