Postano kroz Forum SportSport.ba app.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: U-21, U-19, U-17
Ovaj Nestorovic je u faci isti Covic, ili se meni samo cini... 
Re: AW: U-21, U-19, U-17
od dva brata djecaGoalgetter je napisao/la:Ovaj Nestorovic je u faci isti Covic, ili se meni samo cini...
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Prevljak danas se izfulo dosad, vec 5 dobrih prilika imo.. njegova ekipa gubi trenutno 3-1 65.minuta...
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo ga zabio za 3:2.bhfanatic14 je napisao/la:Prevljak danas se izfulo dosad, vec 5 dobrih prilika imo.. njegova ekipa gubi trenutno 3-1 65.minuta...
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma momak je pravi Dzeko. Par zicera fula, pa onda kad odcepi ko i nas Edin.....bhfanatic14 je napisao/la:evo ga zabi ga, prati goalgetter sve
to careee.
A svakako on neka samo zabija. Liefering ionako ne moze u prvu ligu uci sve i da budu prvi, dobrovoljno ne zele tj. i ne mogu, momci se samo tu praksaju i preporucuju za prvi tim Red Bulla.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Hehe, dobar si
sam nek pogadja to je bitno.. to su preporuke za prvu ekipu red bulla.. to je tacno liefering je druga ekipa salzburga pa zato nesmiju da udju u bundesligu
.. moglo bi nesta bit od ovog malog.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
osim ovog ofanzivnog dijela ekipe, malo nam je tanka ova u-21 selekcija...ovoliko drugoligaskih igraca nije bilo ni za vrijeme tulica
Dečki kako se zove onaj španjolac što ste ga spominjali za mladu repku ? 
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Navijaci Leipziga su se bunili kad je poslan na posudbu govorili su da je trebo dobiti sansu
koliko golova ima sad prevljak u drugoj ligi?Goalgetter je napisao/la:Ma momak je pravi Dzeko. Par zicera fula, pa onda kad odcepi ko i nas Edin.....bhfanatic14 je napisao/la:evo ga zabi ga, prati goalgetter sve
to careee.
A svakako on neka samo zabija. Liefering ionako ne moze u prvu ligu uci sve i da budu prvi, dobrovoljno ne zele tj. i ne mogu, momci se samo tu praksaju i preporucuju za prvi tim Red Bulla.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
ovo mu je 8. u 11. utakmici
i u salzburgu i u leipzigu ima veliku konkurenciju, zato i nedobija jos sansu u tim ekipama. ali na ljeto se mozda promjeni. ima salzburg i u austrijskoj bundesligi svoj partnerski klub. i to bi bila solidna opcija.
i u salzburgu i u leipzigu ima veliku konkurenciju, zato i nedobija jos sansu u tim ekipama. ali na ljeto se mozda promjeni. ima salzburg i u austrijskoj bundesligi svoj partnerski klub. i to bi bila solidna opcija.
to je odlicno.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
Druze, ja mislim da se ti varas, jer je Liefering njihova rezervna ekipa u kojoj sad Prevljak nastupa. Za neki partnerski klub u prvoj ligi nemam pojma doduse.dino-92 je napisao/la:ovo mu je 8. u 11. utakmici
Sve u svemu, ja mislim da on iduce sezone ne ide nigdje. To je da ostaje u RB Leipzigu. Samo se nadam da ce izboriti Bundesligu jer su sve osim konstantni ove sezone. Pobjedit ce glat najbolje, a isto tako izgubiti. Kolko sam puta samo pao na kladari zbog njih...
Hmm. Smail Prevljak, Ermedin Demirovic i Asmir Suljic (dok sredi potrebne papire)... Ne zvuci lose sto se tice napadacke snage u Leipzigu!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Goalgetter
- Kontakt:
Tesko da ce RB Leipzig izboriti Bundesligu ove sezone bodovni zaostak za 3. mjestom nije malen (8 bodova cini mi se), a mislim cak da bi i bolje bilo da Leipzig ostane u 2. Bundesligi sljedece sezone, s tim ce i Prevljak dobivati vise minuta. Plasmanom u Bundesligu, sumnjam da bi Prevljak imao ikakvih sansi za dokazivanje, kad bi Red Bull kesu odrjesio i doveo skupa pojacanja u napadu.
Sto se tice partnerskog kluba u Austrijskoj Bundesligi, nemaju ga, Liefering je jedini partnerski klub, i mjenja bivse Red Bull Juniorse. Njemu posudba istice na kraju sezone, i pitanje je sta ce se desiti sa njim. Sigurno da ovih 8 golova u 11 meceva govori za sebe, i privuce paznju od Leipziga da ga vrati u svoje redove.
A i opcija je da predje u Red Bull Salzburg. Pitanje je samo kako se izboriti protiv ubojitog Soriana i Djuricina koji je dosao iz Sturma.
Sve u svemu, imam osjcecaj da ce ovaj momak biti paklen napadac.
Sto se tice partnerskog kluba u Austrijskoj Bundesligi, nemaju ga, Liefering je jedini partnerski klub, i mjenja bivse Red Bull Juniorse. Njemu posudba istice na kraju sezone, i pitanje je sta ce se desiti sa njim. Sigurno da ovih 8 golova u 11 meceva govori za sebe, i privuce paznju od Leipziga da ga vrati u svoje redove.
A i opcija je da predje u Red Bull Salzburg. Pitanje je samo kako se izboriti protiv ubojitog Soriana i Djuricina koji je dosao iz Sturma.
Sve u svemu, imam osjcecaj da ce ovaj momak biti paklen napadac.
100 strana o igracu koji igra drugu ligu u Austriji u anonimnom amaterskom klubu, kao da je u najmanju ruku novi Dzeko.... Ne kontam od kuda tolika euforija... 
Pa zbog toga sto bas ima neke slicnosti s Dzekom i kako se njegova karijera razvijala.Edin je otisao iz Zelje u Teplice i bio posudjen Usti Labenu gdje je zabijao redovno(kao sto i ovaj momak zabija)Batko je napisao/la:100 strana o igracu koji igra drugu ligu u Austriji u anonimnom amaterskom klubu, kao da je u najmanju ruku novi Dzeko.... Ne kontam od kuda tolika euforija...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Gdje igra tacno nasa u-17 reprezentacija i koliko ima od Beca dali neko zna
Trenutno korisnika/ca: Benko123, bosanskizmaj246, CAGarfia, Chony533, Confiance, Cwirek, denza, DzemoVoliMarmeladu, Edincapitano, Goalgetter, HariTz, KarlMarx, Kaunas, legendarnadruga, Muumii, NKZ199207, random11, RobijasiZenica1988, rukometubih23, soccerfan, Soli, sportfk1, StevieG8, Tramvaji29877, zemuntrg i 136 gostiju.