FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 17 mar 2015, 19:55

BitiSrcemVezan je napisao/la:Ako sutra izvućete bod ili mlatnete Širokog, ja obećavam da ću nositi vaš grb na avatru čitavu sedmicu :mrgreen: :pray:
e vidite sad braćo šta znači kad se ne koristi ona stara ispeci pa reci... sad ja ovo moram nositi sedam dana na avataru... to se zove kad je jezik brži od pameti :mrgreen:

još se pojedinci javljaju na pm da me podsjete šta sam izustio na njihovoj temi... eh, eh :mrgreen:
1946

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 17 mar 2015, 19:56

Idete dalje ako budete pametno igrali. Samo strpljivo,1-2 nije nedostižan rezultat.

Ako odmah krenete u juriš Borac bi mogao to iskoristit,iznenadit vas,zabit za 1-0,uništit moral i onda je utakmica gotova.
Strpljivo i prilike će doći.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la JoseMourinho » 17 mar 2015, 19:57

BitiSrcemVezan je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Ako sutra izvućete bod ili mlatnete Širokog, ja obećavam da ću nositi vaš grb na avatru čitavu sedmicu :mrgreen: :pray:
e vidite sad braćo šta znači kad se ne koristi ona stara ispeci pa reci... sad ja ovo moram nositi sedam dana na avataru... to se zove kad je jezik brži od pameti :mrgreen:

još se pojedinci javljaju na pm da me podsjete šta sam izustio na njihovoj temi... eh, eh :mrgreen:
Tebi svaka čast pa si od rijeci :thumbup:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 17 mar 2015, 20:00

JoseMourinho je napisao/la:

Tebi svaka čast pa si od rijeci :thumbup:
šta ću, išo sam tom logigom da ako zijanite imam utjehu da neću morati nosati na avataru vaš grb, reko da mi bar malo lakše padne :) na taj fazon vrlo često znam odigrati i kladionicu, protiv tima za koji navijam pogotovo ako nije u formi :kafa: (naravno tu ne spada sarajevo nikad nego neke strane ekipe)
1946

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 17 mar 2015, 20:11

Eto forumasi su igrali protiv listice, just sayin' :zviz:

edit: @bitisrcemvezan, brate nemoj vise pisati ovde bar dok ti to ne istekne. Nemogu jbg :mrgreen:
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 17 mar 2015, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 17 mar 2015, 20:32

Kupili smo sutrasnju utakmicu. :kafa:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 17 mar 2015, 20:36

Ja iskreno nemam previse nade za prolaz, znam sad kontate evo jos jednog seronje.
Naravno da bih volio i navijam svim srcem, ali kratak je period da se digne ekipa u par dana.
Sa druge strane bezvoljnije i losije ne moze od ove zadnje tekme.
I jos nesto, kakav sam prognozer zguzvani danasnji listici u 18h govore sve.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 17 mar 2015, 20:38

MCMXLVI je napisao/la:Eto forumasi su igrali protiv listice, just sayin' :zviz:

edit: @bitisrcemvezan, brate nemoj vise pisati ovde bar dok ti to ne istekne. Nemogu jbg :mrgreen:
a trudit ću se od sad da pišem samo kad sam baš primoran. e sad gledaj kad tebi upada u oči možeš mislit' kako je meni kad vidim :mrgreen: kad čitam svoje postove skrolam browser skroz da se vidi samo nick :mrgreen:
1946

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 17 mar 2015, 20:43

virtuoz je napisao/la:Idete dalje ako budete pametno igrali. Samo strpljivo,1-2 nije nedostižan rezultat.

Ako odmah krenete u juriš Borac bi mogao to iskoristit,iznenadit vas,zabit za 1-0,uništit moral i onda je utakmica gotova.
Nema od toga ništa. Ako se planira proći dalje, treba svim silama navaliti od prve sekunde utakmice jer su potrebna dva gola da imaš šanse za prolaz. Druga priča bi bila da je potreban jedan go. S obzirom kako se igra protiv bunkera, niko ti ne može garantovat da će strpljiva igra donijeti ta željena 2 gola, ovako si bar pokušao. A ako budu igrali kao što su igrali prve dvije utakmice, neće dati nijedan go.

Znači, nema se šta izgubiti, i ako se primi go ništa loše ne donosi jer se mora zabiti dva komada. Ja se iskreno nadam da će konačno sutra proigrati i da će se nekako proći, pa ćemo da vidimo.

Ja bi krenuo u napadu sa Benkom i Velkoskim. Dok bi iza njih igrali Duljević, Alispahić te Stojčev, Cimirot i Radovac. U odbrani Tatko, Mihojević te bekovi Kallasi i Protić. Na golu Delač.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 17 mar 2015, 20:48

SiouxLukavac je napisao/la:
Ja bi krenuo u napadu sa Benkom i Velkoskim. Dok bi iza njih igrali Duljević, Alispahić te Stojčev, Cimirot i Radovac. U odbrani Tatko, Mihojević te bekovi Kallasi i Protić. Na golu Delač.
Sa 12 igrača bi vjerovatno onda i prošli :D

Zna li iko imala gdje ova elta i hocel je slučajno HS pustit?

TheHornet
Kontakt:

Post Postao/la TheHornet » 17 mar 2015, 20:49

virtuoz je napisao/la:Idete dalje ako budete pametno igrali. Samo strpljivo,1-2 nije nedostižan rezultat.

Nema od toga ništa. Ako se planira proći dalje, treba svim silama navaliti od prve sekunde utakmice jer su potrebna dva gola da imaš šanse za prolaz. Druga priča bi bila da je potreban jedan go. S obzirom kako se igra protiv bunkera, niko ti ne može garantovat da će strpljiva igra donijeti ta željena 2 gola, ovako si bar pokušao. A ako budu igrali kao što su igrali prve dvije utakmice, neće dati nijedan go.

Znači, nema se šta izgubiti, i ako se primi go ništa loše ne donosi jer se mora zabiti dva komada. Ja se iskreno nadam da će konačno sutra proigrati i da će se nekako proći, pa ćemo da vidimo.

Dijelim sa tobom misljenje, Sioux. Nema se sta cekati : ili, ili. Treba uzeti u obzir da ce se oni od 10. minute poceti valjati po terenu tako da treba odma krenuti u napad.
Ako ponovimo igru iz prve utakmice ili ligaske, nemamo se cemu nadati iskreno.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 17 mar 2015, 20:49

Prebrojao sam se, bez Radovca onda :mrgreen: :mrgreen:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 17 mar 2015, 20:50

obiteljskicovjek je napisao/la:Ja iskreno nemam previse nade za prolaz, znam sad kontate evo jos jednog seronje.
Naravno da bih volio i navijam svim srcem, ali kratak je period da se digne ekipa u par dana.
Sa druge strane bezvoljnije i losije ne moze od ove zadnje tekme.
I jos nesto, kakav sam prognozer zguzvani danasnji listici u 18h govore sve.
Istog sam mišljenja. Zaista ne vjerujem u prolaz. Ne otpisujem momke, nadam se da nas sve mogu iznenaditi i dići se iznad nastale situacije i odigrati vrhunski što bi bilo dovoljno za prolaz. Neće biti ni malo lako.
Trebaju se trznuti svi, od trenera do igrača.

Šanse za prolaz postoje, ali trebamo biti realni i reći da su one jako male i ne želim da ovdje posle utakmice čitam uvrede i psovke na račun igrača. Imali smo lijepu šansu da odbranimo trofej međutim prosuli smo je naivno u prvoj utakmici. Sutra šta bude, ali iskreno ne razmišljam puno o tome, u glavi mi je utakmica u Mostaru.
Navijam za prolaz domaćina jer će se onda vjerovatno okrenuti Kupu gdje vide svoju šansu za plasman u Evropu, ali opet to rasterećuje gosta u nastavku borbe za prvu poziciju u ligi a znamo da nam uskoro dolaze. Ne može čovjek biti pametan i odlučiti koji ishod Mostarskog derbija je bolji po nas.

@bitisrcemvezan
Nemoj se više kladiti ;)

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 17 mar 2015, 21:14

Ovaj Jose analizira nasu ekipu bolje od originala.
Hajde sto analizira ekipu nego i pisanje na ovom forumu.
Svaka cast majstore, al ne kontam ZASTO.
E vala si zasluzio gledati tekmu i pocasnoj lozi.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 17 mar 2015, 21:40

Definitivno me sutra ne mogu iznenaditi, pa kakav god rezultat da bude. Kao i što sam prije prve tekme napisao, Stokic i Subic su najveca opasnost po naš gol. Ja sam optimista za sutrašnju tekmu, jer smo u prvoj itekako ošteceni i nadam se da ce im se sutra sve vratiti. Teren je možda i bolji, nego na Koševu. Vjerovatno sutra necu stici pregledati cijelu tekmu zbog posla, ali to ce vjerovatno biti sjeckanje igre i valjanje po terenu. Tako da cisto sumljam da cu sta propustiti. Dobro bi bilo kada bi u prvi pola sata zabili gol, jer bi nas onda teško zaustavili. I dalje vjerujem u ovu ekipu i trenera, nadam se da je kriza prošla.

Ako sutra ne prođemo, onaj ko se ne može kontrolisati, neka se ne prijavljuje. U redu je kritikovati, ali ono što se desilo u subotu nam ne treba nikako.
Das Ist Walter

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 17 mar 2015, 21:47

a trudit ću se od sad da pišem samo kad sam baš primoran. e sad gledaj kad tebi upada u oči možeš mislit' kako je meni kad vidim :mrgreen: kad čitam svoje postove skrolam browser skroz da se vidi samo nick :mrgreen:
Svaki put me trznes pa kontam dosle kone da nesto trolaju :D
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 17 mar 2015, 21:54

Trosoban stan stavljam na prolaz!! Smijel neko?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 mar 2015, 21:57

Potajno se nadam nekako prolasku, ali ne ocekujem puno sutra, da ne bih dozivio jos jedno razocarenje.
Bahati, bahati Željkan!
1946

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 17 mar 2015, 21:59

amorovski je napisao/la:Trosoban stan stavljam na prolaz!! Smijel neko?

Mogao bi ti na klupi u parkicu spavati :D
Das Ist Walter

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 17 mar 2015, 22:01

miden je napisao/la:
amorovski je napisao/la:Trosoban stan stavljam na prolaz!! Smijel neko?

Mogao bi ti na klupi u parkicu spavati :D
Ma kad nisam posle Atromitosa, necu vala ni protiv Borca. Jok!! Pitarluk je bolest

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”