Uvuce se ispod kože i nece vaniamorovski je napisao/la:Ma kad nisam posle Atromitosa, necu vala ni protiv Borca. Jok!! Pitarluk je bolestmiden je napisao/la:Mogao bi ti na klupi u parkicu spavatiamorovski je napisao/la:Trosoban stan stavljam na prolaz!! Smijel neko?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Das Ist Walter
Jasta brate. Nije ovo normalno. Sto mi vise obecavaju titule, to sve vise volim Sarajevo. Sto vise drugi uzimaju titule, ja sve vise volim Sarajevo.miden je napisao/la:Uvuce se ispod kože i nece vaniamorovski je napisao/la:Ma kad nisam posle Atromitosa, necu vala ni protiv Borca. Jok!! Pitarluk je bolestmiden je napisao/la: Mogao bi ti na klupi u parkicu spavati
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- ElCartel11
- Kontakt:
ja mislim da bi mi svaku utakmicu trebali poceti sa Benkom i Velkoskim u napadu a zadnje vezne Cimija i Rustemovica da presjecaju protinapade, ostale pozicije nek Mehaga nekako vec poslozi hahaSiouxLukavac je napisao/la:Nema od toga ništa. Ako se planira proći dalje, treba svim silama navaliti od prve sekunde utakmice jer su potrebna dva gola da imaš šanse za prolaz. Druga priča bi bila da je potreban jedan go. S obzirom kako se igra protiv bunkera, niko ti ne može garantovat da će strpljiva igra donijeti ta željena 2 gola, ovako si bar pokušao. A ako budu igrali kao što su igrali prve dvije utakmice, neće dati nijedan go.virtuoz je napisao/la:Idete dalje ako budete pametno igrali. Samo strpljivo,1-2 nije nedostižan rezultat.
Ako odmah krenete u juriš Borac bi mogao to iskoristit,iznenadit vas,zabit za 1-0,uništit moral i onda je utakmica gotova.
Strpljivo i prilike će doći.
Znači, nema se šta izgubiti, i ako se primi go ništa loše ne donosi jer se mora zabiti dva komada. Ja se iskreno nadam da će konačno sutra proigrati i da će se nekako proći, pa ćemo da vidimo.
Ja bi krenuo u napadu sa Benkom i Velkoskim. Dok bi iza njih igrali Duljević, Alispahić te Stojčev, Cimirot i Radovac. U odbrani Tatko, Mihojević te bekovi Kallasi i Protić. Na golu Delač.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel' te stid @bitisrcemvezan

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bjez' nismo vise krv
-
belosevic28
- Kontakt:
Del Boy- Ahmo, Tatko, Mihi, Prota-Cimi, Rustem-Dulja, Mesa, losMi-Benkara
To je mojih idealnih 11 za danasnju tekmu.
To je mojih idealnih 11 za danasnju tekmu.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Delač; Kalasi Tatomirović Mihojević Protić; Cimirot Radovac Alispahić; Velkoski Benko Stojčev.
Džemu ostavit u Sarajevu nek ne ide nikako, Dulju u drugom poluvremenu ubacit kad već budu pali da ih izlomi koji put
Džemu ostavit u Sarajevu nek ne ide nikako, Dulju u drugom poluvremenu ubacit kad već budu pali da ih izlomi koji put
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
- egocentrik
- Kontakt:
I da zabiju za 1:0 u prvom poluvremenu.. ova je ekipa bez benke i alispahica mogla zabiti 3 komada u grckoj i norveskoj, onda moze ponoviti ljeto i BLvirtuoz je napisao/la:Idete dalje ako budete pametno igrali. Samo strpljivo,1-2 nije nedostižan rezultat.
Ako odmah krenete u juriš Borac bi mogao to iskoristit,iznenadit vas,zabit za 1-0,uništit moral i onda je utakmica gotova.
Strpljivo i prilike će doći.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Jesi to ispostovo opkladu aaaBitiSrcemVezan je napisao/la:samo ti mene podjebavaj
- Burberry46
- Kontakt:
Borac ce odigrati isto ko u zadnja dva meca, cvrsto jako sa kontrama, onda ide njihova valjanja, vjerovatno tezak teren, iskreno ne ocekujem nista posebno jer smo dobro zabrljali u prvoj utakmici!
Naravno da bi volio da prodjemo ali tesko. Neka se momci bore, zelim da vidim borbu i zelju pa sta bude!
Naravno da bi volio da prodjemo ali tesko. Neka se momci bore, zelim da vidim borbu i zelju pa sta bude!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Treba vam sto raniji go, ali i oprez da se ne otvorite previse. Puno srece trebat ce vam ipak, dobrodosli u Mostar za vikend
. p.s. Iz znatizeljnosti bih volio znati sta znaci posljednja opomena upucena od hordi zla? sta ako prekrse to? Moze i u inbox da ne bi dozivali plave i da se ne bi ukljucili u raspravu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala Shamko 
Za federalce, mogu gledati svi koji imaju moju tv (bh telekom) koja ima elta program u svojoj ponudi.
http://www.uzivotv.com/elta.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nettelevizor.com/ELTA-Televi" onclick="window.open(this.href);return false; ... aluka.html
Pozdrav iz grada na Vrbasu i neka (trenutno) slabiji pobjedi
http://www.uzivotv.com/elta.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nettelevizor.com/ELTA-Televi" onclick="window.open(this.href);return false; ... aluka.html
Pozdrav iz grada na Vrbasu i neka (trenutno) slabiji pobjedi
Re: Odg: FK Sarajevo
"Sarajevo jednostavno mora bolje"
http://fksinfo.com/novosti/sarajevo-jed ... bolje/2634" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fksinfo.com/novosti/sarajevo-jed ... bolje/2634" onclick="window.open(this.href);return false;
- Evolution87
- Kontakt:
LESINARI PUSE GAAAAA
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kad i ukoliko je tekma u Mostaru?
Kvalitetniji jesmo, ali neću biti previše optimističan. Vidi se da imamo problem probiti bunker. Očekujem sličnu utakmicu kao prve dvije, a nadam se da će teren biti dobar pa da Stojčev može malo probijati bez da mu lopta ostane.
Sretno nam !
Sretno nam !
U novi boj ...