Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Bravo Wenger, idi u penziju debilu senilni, sa ovakvom ekipom bih i ja prosao Monaco. Protiv Bayerna i moze dobiti opravdanje za lose prve utakmice a kakvo mu je opravdanje za Monaco?
Steta... prva utakmica odigrana takticki lose. Monaco prosao uz nemalu dozu srece.
ide mi na zivce ovo pravilo golova u gostima. 3 3 na kraju i ovi prolaze ... bas to ne kontam nikako.
ide mi na zivce ovo pravilo golova u gostima. 3 3 na kraju i ovi prolaze ... bas to ne kontam nikako.
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
suba je odlican golmanAA23 je napisao/la:sreca, tri puta nam fali gol i njihovi klocevi ko abbiati i ovaj retard subasic nas sprijece prolaska......
- Schneiderlin
- Kontakt:
nakon 2 gola oni kruže,mater cam J*** jeste u stanju puknuti po golu majmnui usrani
Odo malo eurokrem bez hljeba kusat...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Za ovo ispadanje je samo jedan krivac a to ej takticki mentol na klupi, naravno on ce ovo sve prestaviti kao pobjedu i veliki napredak a ustvari svaki put njegova nepsosobnost u prvoj utakmici nas kosta prolaza ali svaki put. Uvijek isto sranje se desava odlazi cigane smrdljivi.
I sta onaj panj Walnut radi u Arsenalu otakko je usao nikakvu igru nije pokazao, duh ne vidi se isto igrac manje i jos je uspio zapucati ono u stativu ali sreca Kurzawa pogrijesi pa Ramsey zabi...Panju jedan ti ne mozes ni u Bunrleyu igrait...
I sta onaj panj Walnut radi u Arsenalu otakko je usao nikakvu igru nije pokazao, duh ne vidi se isto igrac manje i jos je uspio zapucati ono u stativu ali sreca Kurzawa pogrijesi pa Ramsey zabi...Panju jedan ti ne mozes ni u Bunrleyu igrait...
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 17 mar 2015, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Nema se sta zamjerit igracima,nisu igrali protiv nekih amatera,falilo je srece...
Arsenal - LIVE praćenje utakmica
ne laj pasce jednoProfesor je napisao/la:subasicu nayebat cu ti se mamare kad dodjes u međigurje
svake sezone ista prica, deja vu, pushite mi qrac i vi iz arsenala, pichke jedne, kako se mozete svake sezone posrati covvjeku u ceif
subasic supalj ko reseto
Odo se objesit sada... 
Jos veca tragedija kada ispadnes protiv ovako lose ekipe sa ovako jakom ekipom.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jos veca tragedija kada ispadnes protiv ovako lose ekipe sa ovako jakom ekipom.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
e yebem ti vise peh koji nas prati
tri puta ovo dozivim i svaki put **** se ponadam i nista, od milana, bayerna, barce, sad monaca...
ovako se igra a ne pichkasto ko na emiratima
zali Bože propuštene šanse **** te plako bi sad ovdje ali idemo dalje, ne volim kladu onu i cazorla me nervira al idemo dalje da ga **** sa opet nadom i nadanjem da cemo opet bit na vrhu...

tri puta ovo dozivim i svaki put **** se ponadam i nista, od milana, bayerna, barce, sad monaca...
ovako se igra a ne pichkasto ko na emiratima
zali Bože propuštene šanse **** te plako bi sad ovdje ali idemo dalje, ne volim kladu onu i cazorla me nervira al idemo dalje da ga **** sa opet nadom i nadanjem da cemo opet bit na vrhu...
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=90380" onclick="window.open(this.href);return false;

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
BigBigBang
- Kontakt:
NE prati nas peh nego imamo levata na klupi kojem se tolerisu neuspjesi koje svake godine isporucuje, panju ej limit osmina finala da mu Zelju das za protivnika on bi od njih ispao...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Koje pichkeeee...
Koji qurac kruzis oko odbrane, pa nije NATO u pm...
Joj wengeru izmjenaaa...
Kakav Gibs yebo te sunceeee???
Trebas gol...
Walbacka vadi, pstavlja Cazorlu
Ojjjj, ja sam pukooooio
Koji qurac kruzis oko odbrane, pa nije NATO u pm...
Joj wengeru izmjenaaa...
Kakav Gibs yebo te sunceeee???
Trebas gol...
Walbacka vadi, pstavlja Cazorlu
Ojjjj, ja sam pukooooio
Oj tugooo, radi li kakva radnja da konopac kakav od 2m kupim?
A ne mogu da vjerujem da nakon drugog gola nisu krenuli na sve il nista vec kruze 15 min oko odbrane pa konju vengeru bolje i rizikuj pa i gol primi kad te jedan gol dovodi do prolaza il produzetka al ne gdje rizikovat vec kruzi
NEMOJ DZABA PARE BACAT DOSTA TI 1,5mZip je napisao/la:Oj tugooo, radi li kakva radnja da konopac kakav od 2m kupim?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Moze i kakav kabal kvalitetan. Moja preporuka od stare NOKIE to ce izdzati, kvalitet jbga...topnik1 je napisao/la:NEMOJ DZABA PARE BACAT DOSTA TI 1,5mZip je napisao/la:Oj tugooo, radi li kakva radnja da konopac kakav od 2m kupim?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Joj ovo tek sad viđo. Stvarno ti nije bilo mrsko kopati ovo ?
Pa ti druže stvarno života nemaš trunku
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pa iskreno, žao mi je što niste prošli, znam da se ne bi moglo živjeti od vas, ali igrači i Voajer su zaslužili prolaz. Gostovanje je bilo perfektno odrađeno, ali kao što je većina napisala prije mene - razlozi za ispadanje su oni iz prve utakmice.
Monaco nije bio bolji, oni su samo uzeli ono što im se ponudilo. Giroud je trebao zabiti minimalno tri komada u ovom dvomeču, sve mu je bilo servirano više puta.
Vidjelo se koliko su neiskusni igrači Monaca, koliko puta su predali loptu igračima Arsenala u posljednjih dvadesetak minuta utakmice, nemaju ono cigansko u sebi da kradu vrijeme, odugovlače, i pored svega toga niste uspjeli zabiti treći. Onaj sivonja u napadu Monaca, ide okomito na gol i u situacijama kad može stati na loptu, otići u korner, sačekati saigrače...
Monaco nije bio bolji, oni su samo uzeli ono što im se ponudilo. Giroud je trebao zabiti minimalno tri komada u ovom dvomeču, sve mu je bilo servirano više puta.
Vidjelo se koliko su neiskusni igrači Monaca, koliko puta su predali loptu igračima Arsenala u posljednjih dvadesetak minuta utakmice, nemaju ono cigansko u sebi da kradu vrijeme, odugovlače, i pored svega toga niste uspjeli zabiti treći. Onaj sivonja u napadu Monaca, ide okomito na gol i u situacijama kad može stati na loptu, otići u korner, sačekati saigrače...
Zanimljivo je kad mi to kaže neko ko ima poprilično veći broj postova od mene.topnik1 je napisao/la:Pa ti druže stvarno života nemaš trunku![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Koga god da Arsenal da izvuče u 1/8 epilog se zna, debakl u prvoj i partija života u drugoj utakmici.Da je neko drugi na klupi možda bi ih gledali oko 1/4 ili korak dalje.
Monaco im utrpa 3 komada na Emiratesu al' i to bi se nekako moglo progutati da je francuski panj realizirao neki od zicera.Taj bi meni već bio na transfer listi ali kod Wengera je i dalje glavna karika u špicu.
Iskeširao tolike pare za Ozila i Sancheza al' za napadača neće, iako vidi da je lik totalni promašaj zbog čega Arsenal gubi utakmice koje ne bi trebao.
Monaco im utrpa 3 komada na Emiratesu al' i to bi se nekako moglo progutati da je francuski panj realizirao neki od zicera.Taj bi meni već bio na transfer listi ali kod Wengera je i dalje glavna karika u špicu.
Iskeširao tolike pare za Ozila i Sancheza al' za napadača neće, iako vidi da je lik totalni promašaj zbog čega Arsenal gubi utakmice koje ne bi trebao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: enobarca, Faraon iz Visokog i 14 gostiju.