Liga Zeničko-Dobojskog Kantona

Marsal
Kontakt:

Re: Liga Zeničko-Dobojskog Kantona

Post Postao/la Marsal » 17 mar 2015, 17:10

Msm da je to neki minimalac koji ti treba da bi uopste odigrao sezonu kako treba. Pa u Kantonalnoj ligi potrebno je preko 10.000 maraka da bi uspjesno privrsio sezonu kraju. Treba platiti kotizaciju, sudije, putovanja i obrok igracima, i jos se tu nabere milion sitnih troskova. A tesko je naci covjeka koji ce sve to finansirati, mislim da Borac realno nemam nikakve sanse da igra u visem rangu ali volio bih da osvoje prvo mjesto pa nek Zepce ide dalje ali nek se zna ko su sampioni. Biti ce neizvjesno, Borac ima 5 utakmica kuci a Zepce gostuje 4.

Ipak Borac je ostao bez Skomorca, a on im je realno pola ekipe ako ne i vise.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Eborg
Kontakt:

Post Postao/la Eborg » 17 mar 2015, 17:15

Gdje je otisao Skomorac? Zar nije on pokusavao vec u TOSK-u ranije ili nesto pa nije uspio?

Znam da nije prosao probu u Celiku prije pola godine-godinu. Znaci da je bas igracina onda i golgeter cim je Celik rekao da nije za njih. :D

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 mar 2015, 17:21

Eborg je napisao/la:Gdje je otisao Skomorac? Zar nije on pokusavao vec u TOSK-u ranije ili nesto pa nije uspio?

Znam da nije prosao probu u Celiku prije pola godine-godinu. Znaci da je bas igracina onda i golgeter cim je Celik rekao da nije za njih. :D
Opet je otisao u TOSK. Prvi put ih napustio jer mu valjda nisu nasli posao, ovaj put je u ugovor ubacena i ta stavka :mrgreen: pa se opet vratio.

Vec sam jednom rekao, a reci cu opet, on samo da je pravi profesionalac bio dosada je 100% mogao igrati u Premijer ligi. U Travniku su npr igrali igraci iz Zenice koji mu vode ne mogu polit. Ali momka ocito ne zanima taj profesionalni fudbal.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 17 mar 2015, 17:27

30 hiljada KM je potrebno da bi se sezona u Centru nekako izgurala, al' to je minimum minimuma.

sreća pa je dobar dio lige iz ZDK, pa su troškovi putovanja možda tek duplo veći, jer je ipak više i ekipa. međutim, puno su viši troškovi kotizacije, sudija, kazni itd...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 17 mar 2015, 18:52

Ne moze biti 30 000 KM, zapravo, moze ako ne dobijes ni jedan zuti, i ako s biciklom ides na gostovanje, i nemas ni jednu omladinsku selekciju, za Druge lige treba minimalno oko 40 000 KM sto je svakako mizerija, i to bas svaki fening gledas kako ce se potrosit.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 17 mar 2015, 23:18

pa i mislio sam samo na seniorski tim.

mrsko mi sada tražiti koliko je minimum, ali znam da se svake sezone pooštrava koliko je potrebno omladinskih selekcija da se takmiči. mislim da je već potrebno dvije, a možda od sljedeće sezone i tri. što ustvari znači da ti treba za sve skupa čak i do 50 hiljada...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Fabregas444
Kontakt:

Post Postao/la Fabregas444 » 23 mar 2015, 20:45

Neki dan sam bio na treningu Borca i moram priznati da su me pozitivno iznenadili :D Mislio sam da ce odlaskom Skomorca i jos nekih igraca kvalitet znatno opasti , ali izgleda da to i nece biti tako. Par novih igraca mi djeluju jako dobro i mozda bi i mogli nadomjestiti odlazak Skomorca i ostalih..

E sad koliko ce oni pokazati na utakmicama to je druga stvar , nadam se da me nece razocarati :D

P.S. Nesto su mi se ovi iz Zepca usutili. Ili su odustali od svog voljenog kluba , ili nemaju dovoljno vremena da napisu sta na ovom forumu :D

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 mar 2015, 21:46

Fabregas444 je napisao/la: P.S. Nesto su mi se ovi iz Zepca usutili. Ili su odustali od svog voljenog kluba , ili nemaju dovoljno vremena da napisu sta na ovom forumu :D
Ma skeniramo kakvi su ovi iz Druge lige i kakve su nam sanse naredne sezone :mrgreen:

Fabregas444
Kontakt:

Post Postao/la Fabregas444 » 28 mar 2015, 19:53

Sutra napokon nastavak takmicenja nakon nepunih 6 mjeseci , tj nakon najduze zimske pauze na svijetu :D

Na Dzehennem Park u Tetovo stize ekipa Kosmosa iz Visokog i sve osim pobjede nasih momaka ne dolazi u obzir. Ne znam u kakvom je stanju ekipa Kosmosa u odnosu na jesenju polusezonu , ali mi vjerujemo da ce nasi momci ostvariti sigurnu pobjedu :D

Naprijed Borac !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 mar 2015, 23:47

Konacno krece i ovaj cirkus :mrgreen:

Borac - Kosmos
Vis - Napredak
Nemila - Zepce
Proleter - Gradina

Ako cemo gledati proslu polusezonu onda bi ocekivao pobjede Borca i Zepca, a remije u Kosovi i u Makljenovcu. Buduci da se u ovoj ligi za polusezonu jako cesto drasticno promjeni ekipa onda mozemo ocekivati i poneko iznenadjenje.

Tetovljani, izvjestite nas na vrijeme ovdje kako je vasa bitka zavrsila :mrgreen:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 mar 2015, 17:29

Nemila - Zepce 0-3

Fabregas444
Kontakt:

Post Postao/la Fabregas444 » 29 mar 2015, 17:32

Borac - Kosmos 2:0 . Rutinska pobjeda nasih momaka iako su i gosti imali par prilika. Domaci su rijesili utakmicu u prvih dvadeset minuta. Prvo je Alic Edin pogodio u 5-toj minuti nakon centarsuta Anela Skomorca. Nakon dominacije Borca sudija sudi penal nakon prekrsaja gostujuceg golmana na Medjugorcu. Siguran izvodjac bio je Anel Skomorac .

U drugom poluvremenu gosti su imali par sansi , ali rezultat se nije mijenjao. Borac je ovom pobjedom ostao na prvom mjestu sa 3 boda ispred Zepca , koji je danas ako sam dobro cuo dobio Nemilu sa 3:0.

Naprijed Borac !!! :D :D

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 mar 2015, 18:01

Kosmos prodao :P

Fabregas444
Kontakt:

Post Postao/la Fabregas444 » 29 mar 2015, 18:22

Jest garant. Bas ko i Zepce u Tetovu na jesen :D

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 29 mar 2015, 18:31

Kosmos 3 prečke pogodio, imao sepet zicera, penal nije bio ali kad su smotani nisu ni zaslužili ništa više.

Borac neće ući u viši rang, nemaju oni para za tu egzotiku ;)

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 mar 2015, 18:37

Ma salim se ja :mrgreen: I mislio sam da cete pobjediti.

U iducem kolu bi i Borac i Zepce trebali rutinski do pobjede. Bit ce do kraja kikseva na obe strane, al lako bi mogla past odluka u zadnjem kolu.

EDIT: Ukratko iz Zenice. Zepce vec na poluvremenu trebalo rijesit utakmicu, promasili masu prilika. U drugom poluvremenu ista slika, ali je Nemila kod 1-0 neko vrijeme napadala, imala penal i profulala, a onda ih Zepce poslije opet stisnulo, ispromasivalo se, al ipak zabilo jos 2 gola.

Opet nas je*e realizacija :lol: Sreca da nisam isao i zivcirao se, al dobro je, nije da sam ocekivao vecu pobjedu od 3-0

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 mar 2015, 22:39

Proleter - Gradina 4-2

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 apr 2015, 17:50

Zepce - Proleter 8-0

Zeljno iscekujemo vijesti iz Tetova sutra :mrgreen:

Da je Napredak dobio Visa u proslom kolu bili bi ozbiljan kandidat za prvaka. Na domacem terenu docekuju i Zepce i Borca, a uzeli su bod i u Zepcu i u Zenici. Mozda su se rasuli na polusezoni. Ako sutra ne dobiju Gradinu vjerojatno ce se i Zepce i Borac prosetat kroz Sije.

Fabregas444
Kontakt:

Post Postao/la Fabregas444 » 04 apr 2015, 18:44

Proleter prodao :D

Salim se , ocekivana pobjeda Zepca , mislio sam da ce ih jos utrpati. Mada mi je sve to sumnjivo. Zepce je u dosadasnjem dijelu sezone dalo 32 gola , a od toga 20 Proleteru :D Da nisu u pitanju kakve rodbinske veze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sutra nasi momci docekuju Vis. Ocekujem tesku utakmicu jer Vis je u proslom kolu dobio Napredak , a poznato nam je da je Napredak uzeo po bod i u Zepcu i u Tetovu. Ipak Borac je favorit i sutra ocekujem pobjedu :D

Forza Borac !!!! :mrgreen:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 apr 2015, 00:40

Kakve rodbinske veze. Jos su dobro prosli :lol:

Sretno Visu :P

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.