RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 18 mar 2015, 00:48

shaman7 je napisao/la:Ko nije dobio pp, nek mi se javi ili citira, bas sam umoran da razmisljam i pratim kome sam poslao, a kome ne. :-D
MOze li druze pp
Anti Nakarada

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 18 mar 2015, 00:57

Eagles_OldSchool je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:Ko nije dobio pp, nek mi se javi ili citira, bas sam umoran da razmisljam i pratim kome sam poslao, a kome ne. :-D
MOze li druze pp
Eto ga batosu ! Hajmo sutra, nije bola old trafford da ga ne mozemo napunit. Eo jedna pošalica za raju : kako se zove spajdermen iz posusja? - spajdo :urnebes: . Svi za bolji Velez!

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 18 mar 2015, 00:59

Šalji kad mogneš brate. :salut:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

CaliMostarac
Kontakt:

Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura

Post Postao/la CaliMostarac » 18 mar 2015, 01:00

virtuoz je napisao/la:Koliko god da se stadion u Vrapčićima uredi,udaljenost od grada će uvijek ostati ogroman problem.

Već se ovdje pisalo da je normalno da stadion bude izvan grada (ili centra) i to je istina.
Samo je razlika ta što u svjetskim gradovima imaš metro/autobus/tramvaj do stadiona svakih 5-10 minuta,dok iz Mostara praktički ni nemaš gradskih linija do Vrapčića,pogotovo subotom i nedjeljom kad su najčešće utakmice.

Da se stadion nalazi u gradu posjeta bi bila duplo veća. Mislim da zbog te udaljenosti od grada najviše ispaštaju oni najmlađi,na kojima sve i ostaje.

Nažalost stanje je kakvo jest i nema tu baš nekih opcija.
Putpuno se slazem, ali sta se moze uradit tu?

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 18 mar 2015, 01:31

vm22 je napisao/la:haj i meni pošalji :D
Salji na PP i meni..

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 18 mar 2015, 01:45

Pozdrav i od mene ! Svi normalni ljudi i ljubitelji fudbala sutra su uz Velež !

MoStArSkIDjAvO
Kontakt:

Post Postao/la MoStArSkIDjAvO » 18 mar 2015, 02:48

Pozdrav svima.
Imate novog clana.Iako dugo godina citam forum,nesto me puklo pa sam se prijavio.Na rodjeni forumu sam bio dugo aktivan.Mozda mnoge i znam.

Uglavnom sutra prolazimo uvjeren sam. :kafa: :kafa: :kafa:

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 18 mar 2015, 04:24

Pozdrav "MoStArSkIDjAvO" i dobro nam došao !

1. Bezveze (pojedinci) dižu frku i strahuju od njihovog eventualnog provociranja što bi moglo uticati na nas da napravimo neki problem.
Ako imamo imalo u Crvenoj pači, ništa ne smije da bude razlog nekom eventualnom sra-nju zbog kojeg bi konačni rezultat utakmice ispaštao ne samo zbog/radi toga što je ovo za nas vrlo bitna utakmica s obzirom na trenutno stanje na tabeli nego i inače ne smijemo sebi dozvoliti takve ispade.
Pljuvanje protivničkih igrača (pojedinaca) treba da se izbaci iz repertoara lažne podrške svom klubu.

2. Turska(e) zastava(e) imaju veze sa Veležom kao i ja sa Evom Braun.
Nadam se da će to dotični koji istu nosi (na za njega jedine 2 tekme tokom sezone koje ode pogledati) napokon shvatiti !

3. Navijajmo (u pravom smislu te riječi) za svoj klub pjesmama za Velež a ne protiv nekoga.
Zašto bi im uopšte davali pažnju ? Lično me MNOGO IRITIRA kada se krene u niz sa nekoliko "pjesmica" yebavanja znate već (kakvih majki) i ostalih sra-nja u kojima nema poimanja Veleža, Mostara, Neretve, Rođenih, Starog Mosta, i svega što nas povezuje a što svaki pravi Mostarac ali i oni sa strane kojima je Velež duboko urezan u srce voli. Neki jednostavno moraju shvatiti koliko je krucijalno očuvati obraz kluba koji (bi trebalo po sveopćoj logici) biti totalna suprotnost sa sutrašnjim protivnikom te se tako i ponašati na tribini !! :twisted:

4. Feja sutra mora pokazati da je strateg doslijedan ovog kluba.
NIPOŠTO se ne smije desiti da igračima sutra manjka agresivnosti i trke više nego što to uobičajeno rade u drugim tekmama. Ako išli na nulu, debelo ćemo pogriješiti i toga se ja najviše bojim sutra. Pod Fejom smo (koliko god ga volio i želio mu dug ostanak na našoj klupi), često ove sezone znali totalno stati nakon vodstva i nažalost gubili odavno dobivene tekme. Ne kažem da treba srljati, ali nikako ih ne smije spremati da igraju na nulu!!

5. Nadam se da će Jovanče igrati cijelu tekmu sutra jer naša igra sa njim i bez njega su dva različita univerzuma.
Već dugo, dugo vremena brujim o tome koliko ova ekipa plače za još jednim pravim kreativcem uz Jovančeta!

FORZA NAJVEĆA LJUBAVI !
SRETNO ROĐENI ! !

POGINITE SUTRA ZA TU PETOKRAKU, KAD ĆE TE AKO NE SUTRA :?: :!: :?: :!:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 18 mar 2015, 06:29

RAja hocu PP!!!
Prkosni i Ponosni od 1922

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 18 mar 2015, 06:46

Ja hocu prolaz danas :D
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 18 mar 2015, 07:15

Šalji brate :D

anel81m
Kontakt:

Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura

Post Postao/la anel81m » 18 mar 2015, 07:24

CaliMostarac je napisao/la:
virtuoz je napisao/la:Koliko god da se stadion u Vrapčićima uredi,udaljenost od grada će uvijek ostati ogroman problem.

Već se ovdje pisalo da je normalno da stadion bude izvan grada (ili centra) i to je istina.
Samo je razlika ta što u svjetskim gradovima imaš metro/autobus/tramvaj do stadiona svakih 5-10 minuta,dok iz Mostara praktički ni nemaš gradskih linija do Vrapčića,pogotovo subotom i nedjeljom kad su najčešće utakmice.

Da se stadion nalazi u gradu posjeta bi bila duplo veća. Mislim da zbog te udaljenosti od grada najviše ispaštaju oni najmlađi,na kojima sve i ostaje.

Nažalost stanje je kakvo jest i nema tu baš nekih opcija.
Putpuno se slazem, ali sta se moze uradit tu?
Što se nas starijih tiče, svi koji idemo autima trebamo pokupiti ovu mlađu raju koja stopira i ide pješke gore.
Nismo jednom otišli pješke kroz čitav grad pa do Vrapčića kad nam je bilo 15-16 godina.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 18 mar 2015, 07:44

Ide obadvojici
From father to son

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 18 mar 2015, 07:51

NeverGiveUp je napisao/la:Pozdrav "MoStArSkIDjAvO" i dobro nam došao !

1. Bezveze (pojedinci) dižu frku i strahuju od njihovog eventualnog provociranja što bi moglo uticati na nas da napravimo neki problem.
Ako imamo imalo u Crvenoj pači, ništa ne smije da bude razlog nekom eventualnom sra-nju zbog kojeg bi konačni rezultat utakmice ispaštao ne samo zbog/radi toga što je ovo za nas vrlo bitna utakmica s obzirom na trenutno stanje na tabeli nego i inače ne smijemo sebi dozvoliti takve ispade.
Pljuvanje protivničkih igrača (pojedinaca) treba da se izbaci iz repertoara lažne podrške svom klubu.

2. Turska(e) zastava(e) imaju veze sa Veležom kao i ja sa Evom Braun.
Nadam se da će to dotični koji istu nosi (na za njega jedine 2 tekme tokom sezone koje ode pogledati) napokon shvatiti !

3. Navijajmo (u pravom smislu te riječi) za svoj klub pjesmama za Velež a ne protiv nekoga.
Zašto bi im uopšte davali pažnju ? Lično me MNOGO IRITIRA kada se krene u niz sa nekoliko "pjesmica" yebavanja znate već (kakvih majki) i ostalih sra-nja u kojima nema poimanja Veleža, Mostara, Neretve, Rođenih, Starog Mosta, i svega što nas povezuje a što svaki pravi Mostarac ali i oni sa strane kojima je Velež duboko urezan u srce voli. Neki jednostavno moraju shvatiti koliko je krucijalno očuvati obraz kluba koji (bi trebalo po sveopćoj logici) biti totalna suprotnost sa sutrašnjim protivnikom te se tako i ponašati na tribini !! :twisted:

4. Feja sutra mora pokazati da je strateg doslijedan ovog kluba.
NIPOŠTO se ne smije desiti da igračima sutra manjka agresivnosti i trke više nego što to uobičajeno rade u drugim tekmama. Ako išli na nulu, debelo ćemo pogriješiti i toga se ja najviše bojim sutra. Pod Fejom smo (koliko god ga volio i želio mu dug ostanak na našoj klupi), često ove sezone znali totalno stati nakon vodstva i nažalost gubili odavno dobivene tekme. Ne kažem da treba srljati, ali nikako ih ne smije spremati da igraju na nulu!!

5. Nadam se da će Jovanče igrati cijelu tekmu sutra jer naša igra sa njim i bez njega su dva različita univerzuma.
Već dugo, dugo vremena brujim o tome koliko ova ekipa plače za još jednim pravim kreativcem uz Jovančeta!

FORZA NAJVEĆA LJUBAVI !
SRETNO ROĐENI ! !

POGINITE SUTRA ZA TU PETOKRAKU, KAD ĆE TE AKO NE SUTRA :?: :!: :?: :!:

Pa bola kako nemamo veze sa Turskom?? Pa bola Turci nam kanuse za pomocni a ti tako protiv Turaka. Pa bola ko napravi Stari Most?? :mrgreen: :rol: :rol: :rol: :tralala: :lol: :lol: :lol: :urnebes: :urnebes:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 18 mar 2015, 07:58

Poveli mene i zenu gosti turci bracni par da nas kao pocaste vecerom i haj gdje cemo u Blagaj cemo. Bola vecerali mi i sad donio lik racun oko joje kad se turcin pođe cjenkat s konobarom :urnebes: :urnebes: zabezekno se momak kad ce meni naze a sprcio mater sta si ovo poveo trebo si ih u pekaru odvest :urnebes: :urnebes: ma jazavci žešći
From father to son

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 18 mar 2015, 08:12

Doso je i taj dan :-)

Hajmo rodjeniiiiiii :twisted: :twisted:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 18 mar 2015, 08:17

E odo brato. Par kafica u starom uz štampu i zentanje gospođa gospođica i mladica. Nakon toga jedno 20-30 hajna :D i na stadion. Raja pamet u glavu i bez glupiranja. Vidimo se tamo a ovi što su vani neka objese potkovicu na monitor :lol: šalim se. Svi ko može da podržimo
slika
FORZA UZ NAŠU STARU MOSTARSKU

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :salut:
From father to son

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 18 mar 2015, 08:49

Evo i ja stigoh kuci sa trece smjene samo da malo prolistam sta ima ovdje i odoh spavat do 1,pa onda popit litar kafe i na tekmu.
HOĆEMO POBJEDU HOĆEMO POBJEDUUUUJUUUUUU

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 18 mar 2015, 08:55

emil02in je napisao/la:Evo i ja stigoh kuci sa trece smjene samo da malo prolistam sta ima ovdje i odoh spavat do 1,pa onda popit litar kafe i na tekmu.
HOĆEMO POBJEDU HOĆEMO POBJEDUUUUJUUUUUU

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ako se znas sa Zijadom Bisicem (sa Kolonije) sljedeci put kad ga vidis reci mu da ima pozdrav is Svedske (pozdrav glasi "otac te yebo"). Velika smo raja nece se naljutit nebrini :thumbup:
Prkosni i Ponosni od 1922

RamizBegovic
Kontakt:

Post Postao/la RamizBegovic » 18 mar 2015, 09:42

USTANITE ĐAVOLI!!!

PODRŽIMO NAŠE ROĐENE

KUP JE NAŠ!!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.