Ja mislim da se toči,jer je van kruga stadiona i nema direktne veze sa klubom.Objekat se nalazi u privatnom prostoru i ničim nije vezan za stadion!obiteljskicovjek je napisao/la:Moze li mi neko napisati kakva je praksa kod vas, da li se smije tociti alkohol u subotu u Leamiu na stadionu. Hvala
FK Velež (opšte diskusije)
Re: FK Velež (opšte diskusije)
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Hvala za info. Kod nas odavno nema pive i sl. blizu stadiona. A ondje je zgodno i blizu mogu doci puno ranije i sjesti normalno do tekme. Jos jednom hvala i sretno sa ovim levatima u kupu.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ma @shaman7 iz Mostara zadnja s desne strane ima i praonica pored. Inace ima klopa,zna nekad i janje zavrtit.
http://tacno.net/nogomet/hrvatski-intel ... je-mostar/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nek vam je sretno danas
Nek vam je sretno danas

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Ja bih se zelio svim nasim sportskim prijateljima zahvaliti na podrsci,ali isto tako vise od svega zelim poruciti svima da je danasnji mec samo sportski dogadjaj i kao takvog ga treba posmatrati.Mi se znamo pocesto izmedju sebe malo prcati ali sam siguran da svi forumasi i nasi i njihovi zele da danasnja utakmica prodje u sportskoj atmosferi a neka pobjedi bolji ili sretniji.Ja se nadam tj vjerujem da cemo danas mi izaci kao pobjednici
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
RAja moze li stream? 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
MCMXLVI je napisao/la:RAja moze li stream?
http://rtm.ba/live.html" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Hvala i sretno vam danas!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Sve ove godine nabijati vam komplekse i karati vas u guz je apsolutno neprocjenjivo. Oduzimati vam onu zadnju slamku spasa, i svijetlo nade :njanjanja:Nije zajebancija ali nakon ove utakmice ja sam razvio i neku vrstu poštovanja prema vama, naročito cernici
. Red soxi, matani i seljaci redovno karaju pravu gradsku raju. Vaša budućnost nije iz Banovića, ona je SIVA.

Haj sad lezi treba ujutro obrezivat masline. Ti nabijas komplekse i karasrebel je napisao/la:Sve ove godine nabijati vam komplekse i karati vas u guz je apsolutno neprocjenjivo. Oduzimati vam onu zadnju slamku spasa, i svijetlo nade :njanjanja:Nije zajebancija ali nakon ove utakmice ja sam razvio i neku vrstu poštovanja prema vama, naročito cernici. Red soxi, matani i seljaci redovno karaju pravu gradsku raju. Vaša budućnost nije iz Banovića, ona je SIVA.

From father to son
Masline su na Braču firaune, u nas su vinogradi!!!Cernica je napisao/la:Haj sad lezi treba ujutro obrezivat masline. Ti nabijas komplekse i karasrebel je napisao/la:Sve ove godine nabijati vam komplekse i karati vas u guz je apsolutno neprocjenjivo. Oduzimati vam onu zadnju slamku spasa, i svijetlo nade :njanjanja:Nije zajebancija ali nakon ove utakmice ja sam razvio i neku vrstu poštovanja prema vama, naročito cernici. Red soxi, matani i seljaci redovno karaju pravu gradsku raju. Vaša budućnost nije iz Banovića, ona je SIVA.
![]()
uja u kamenjar kikašu
I dovikujete li se ti i Jozo gangom s kraja na kraj vinograda
hajde bola matane kikašu šibri koga zanima agro položaj tog kamenjara iz tvoje rodne grude. Uja tamo

From father to son
Smiri se malo prekinut će te. Pusti na kaseti Velež-Borussia Dortmund da malo dodjes sebiCernica je napisao/la:I dovikujete li se ti i Jozo gangom s kraja na kraj vinogradahajde bola matane kikašu šibri koga zanima agro položaj tog kamenjara iz tvoje rodne grude. Uja tamo

Ma nece brato i nema potrebe bio sam tu tekmu na stajanju i imam je u memoriji kad ti je stari pilao šume po bosnirebel je napisao/la:Smiri se malo prekinut će te. Pusti na kaseti Velež-Borussia Dortmund da malo dodjes sebiCernica je napisao/la:I dovikujete li se ti i Jozo gangom s kraja na kraj vinogradahajde bola matane kikašu šibri koga zanima agro položaj tog kamenjara iz tvoje rodne grude. Uja tamo
From father to son
rebel je napisao/la:Smiri se malo prekinut će te. Pusti na kaseti Velež-Borussia Dortmund da malo dodjes sebiCernica je napisao/la:I dovikujete li se ti i Jozo gangom s kraja na kraj vinogradahajde bola matane kikašu šibri koga zanima agro položaj tog kamenjara iz tvoje rodne grude. Uja tamo
Neko historiju ima zapisanu na kaseti, a neko je ni nema. Tako ti je to matko.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Alo bola.Pustite mi pastrmku na miru da tuguje.
Imal đe na You Tube ona dobra stara "Čaše lomim ruke mi krvave"
.
Bistro pastrmko ,ja sam bio ko pos.ran od nedjelje ali evo vidiš kako ste me danas razveselili
.Sutra će biti lakše.
Hvala normalnim navijačima Veleža na čestitkama i normalnom rezonovanju.
Imal đe na You Tube ona dobra stara "Čaše lomim ruke mi krvave"

Bistro pastrmko ,ja sam bio ko pos.ran od nedjelje ali evo vidiš kako ste me danas razveselili

"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
Nije problem izgubit brato. Imali smo 2-3 sanse u prvom da vas zavrsimo i gotovo. Okrenu se iz nicega ali yebaji ga zato fudbal i jest zanimljim. Veci je problem ono sto pjevate i sto vas 90% podrzava. To je vas najveci problem brato. Ne kazem da ste svi isti ali 90%acovic2 je napisao/la:Alo bola.Pustite mi pastrmku na miru da tuguje.
Imal đe na You Tube ona dobra stara "Čaše lomim ruke mi krvave"![]()
.
Bistro pastrmko ,ja sam bio ko pos.ran od nedjelje ali evo vidiš kako ste me danas razveselili.Sutra će biti lakše.
From father to son
Netko ima budućnost, a netko je nema. Da ti objasnim, VI je nemate*p!p!t@* je napisao/la:rebel je napisao/la:Smiri se malo prekinut će te. Pusti na kaseti Velež-Borussia Dortmund da malo dodjes sebiCernica je napisao/la:I dovikujete li se ti i Jozo gangom s kraja na kraj vinogradahajde bola matane kikašu šibri koga zanima agro položaj tog kamenjara iz tvoje rodne grude. Uja tamo
Neko historiju ima zapisanu na kaseti, a neko je ni nema. Tako ti je to matko.
Dobro druže, nije te bilo na forumu ko zna otkad, i sada si došao da započinješ neke glupe diskusije i tražiš primače na tvoje postove i tako do u nedogled. Tema se zove diskusije, a vi sve radite, samo ne diskutujete.
Umjesto da uživaš u pobjedi svoga tima u nekom obližnjem lokalu, ti si se nakačio na kompjuter.
Umjesto da uživaš u pobjedi svoga tima u nekom obližnjem lokalu, ti si se nakačio na kompjuter.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, zeljovolimte i 21 gost.