FK Velež (opšte diskusije)

emil02in
Kontakt:

Re: FK Velež (opšte diskusije)

Post Postao/la emil02in » 17 mar 2015, 23:49

obiteljskicovjek je napisao/la:Moze li mi neko napisati kakva je praksa kod vas, da li se smije tociti alkohol u subotu u Leamiu na stadionu. Hvala
Ja mislim da se toči,jer je van kruga stadiona i nema direktne veze sa klubom.Objekat se nalazi u privatnom prostoru i ničim nije vezan za stadion!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 17 mar 2015, 23:55

Hvala za info. Kod nas odavno nema pive i sl. blizu stadiona. A ondje je zgodno i blizu mogu doci puno ranije i sjesti normalno do tekme. Jos jednom hvala i sretno sa ovim levatima u kupu.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 18 mar 2015, 00:02

Ma @shaman7 iz Mostara zadnja s desne strane ima i praonica pored. Inace ima klopa,zna nekad i janje zavrtit.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 18 mar 2015, 10:39

http://tacno.net/nogomet/hrvatski-intel ... je-mostar/" onclick="window.open(this.href);return false;

Nek vam je sretno danas :thumbup:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 18 mar 2015, 10:46

Ja bih se zelio svim nasim sportskim prijateljima zahvaliti na podrsci,ali isto tako vise od svega zelim poruciti svima da je danasnji mec samo sportski dogadjaj i kao takvog ga treba posmatrati.Mi se znamo pocesto izmedju sebe malo prcati ali sam siguran da svi forumasi i nasi i njihovi zele da danasnja utakmica prodje u sportskoj atmosferi a neka pobjedi bolji ili sretniji.Ja se nadam tj vjerujem da cemo danas mi izaci kao pobjednici
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 18 mar 2015, 14:56

RAja moze li stream? :thumbup:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 18 mar 2015, 15:01

MCMXLVI je napisao/la:RAja moze li stream? :thumbup:

http://rtm.ba/live.html" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 18 mar 2015, 15:08

Hvala i sretno vam danas!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 18 mar 2015, 15:26

Sretno ;)

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 18 mar 2015, 20:03

Sve ove godine nabijati vam komplekse i karati vas u guz je apsolutno neprocjenjivo. Oduzimati vam onu zadnju slamku spasa, i svijetlo nade :njanjanja:Nije zajebancija ali nakon ove utakmice ja sam razvio i neku vrstu poštovanja prema vama, naročito cernici :D . Red soxi, matani i seljaci redovno karaju pravu gradsku raju. Vaša budućnost nije iz Banovića, ona je SIVA.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 18 mar 2015, 20:08

rebel je napisao/la:Sve ove godine nabijati vam komplekse i karati vas u guz je apsolutno neprocjenjivo. Oduzimati vam onu zadnju slamku spasa, i svijetlo nade :njanjanja:Nije zajebancija ali nakon ove utakmice ja sam razvio i neku vrstu poštovanja prema vama, naročito cernici :D . Red soxi, matani i seljaci redovno karaju pravu gradsku raju. Vaša budućnost nije iz Banovića, ona je SIVA.
Haj sad lezi treba ujutro obrezivat masline. Ti nabijas komplekse i karas :urnebes: :urnebes: uja u kamenjar kikašu :arrow:
From father to son

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 18 mar 2015, 20:11

Cernica je napisao/la:
rebel je napisao/la:Sve ove godine nabijati vam komplekse i karati vas u guz je apsolutno neprocjenjivo. Oduzimati vam onu zadnju slamku spasa, i svijetlo nade :njanjanja:Nije zajebancija ali nakon ove utakmice ja sam razvio i neku vrstu poštovanja prema vama, naročito cernici :D . Red soxi, matani i seljaci redovno karaju pravu gradsku raju. Vaša budućnost nije iz Banovića, ona je SIVA.
Haj sad lezi treba ujutro obrezivat masline. Ti nabijas komplekse i karas :urnebes: :urnebes: uja u kamenjar kikašu :arrow:
Masline su na Braču firaune, u nas su vinogradi!!!

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 18 mar 2015, 20:22

I dovikujete li se ti i Jozo gangom s kraja na kraj vinograda :urnebes: hajde bola matane kikašu šibri koga zanima agro položaj tog kamenjara iz tvoje rodne grude. Uja tamo
From father to son

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 18 mar 2015, 20:48

Cernica je napisao/la:I dovikujete li se ti i Jozo gangom s kraja na kraj vinograda :urnebes: hajde bola matane kikašu šibri koga zanima agro položaj tog kamenjara iz tvoje rodne grude. Uja tamo
Smiri se malo prekinut će te. Pusti na kaseti Velež-Borussia Dortmund da malo dodjes sebi :D

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 18 mar 2015, 20:52

rebel je napisao/la:
Cernica je napisao/la:I dovikujete li se ti i Jozo gangom s kraja na kraj vinograda :urnebes: hajde bola matane kikašu šibri koga zanima agro položaj tog kamenjara iz tvoje rodne grude. Uja tamo
Smiri se malo prekinut će te. Pusti na kaseti Velež-Borussia Dortmund da malo dodjes sebi :D
Ma nece brato i nema potrebe bio sam tu tekmu na stajanju i imam je u memoriji kad ti je stari pilao šume po bosni
From father to son

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 mar 2015, 20:54

rebel je napisao/la:

Neko historiju ima zapisanu na kaseti, a neko je ni nema. Tako ti je to matko.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 18 mar 2015, 21:00

Alo bola.Pustite mi pastrmku na miru da tuguje.
Imal đe na You Tube ona dobra stara "Čaše lomim ruke mi krvave" :cry: :cry: .
Bistro pastrmko ,ja sam bio ko pos.ran od nedjelje ali evo vidiš kako ste me danas razveselili :salut: .Sutra će biti lakše.
Hvala normalnim navijačima Veleža na čestitkama i normalnom rezonovanju.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 18 mar 2015, 21:04

acovic2 je napisao/la:Alo bola.Pustite mi pastrmku na miru da tuguje.
Imal đe na You Tube ona dobra stara "Čaše lomim ruke mi krvave" :cry: :cry: .
Bistro pastrmko ,ja sam bio ko pos.ran od nedjelje ali evo vidiš kako ste me danas razveselili :salut: .Sutra će biti lakše.
Hvala normalnim navijačima Veleža na čestitkama i normalnom rezonovanju.
Nije problem izgubit brato. Imali smo 2-3 sanse u prvom da vas zavrsimo i gotovo. Okrenu se iz nicega ali yebaji ga zato fudbal i jest zanimljim. Veci je problem ono sto pjevate i sto vas 90% podrzava. To je vas najveci problem brato. Ne kazem da ste svi isti ali 90%
From father to son

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 18 mar 2015, 21:35

*p!p!t@* je napisao/la:
rebel je napisao/la:

Neko historiju ima zapisanu na kaseti, a neko je ni nema. Tako ti je to matko.
Netko ima budućnost, a netko je nema. Da ti objasnim, VI je nemate

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 mar 2015, 21:41

Dobro druže, nije te bilo na forumu ko zna otkad, i sada si došao da započinješ neke glupe diskusije i tražiš primače na tvoje postove i tako do u nedogled. Tema se zove diskusije, a vi sve radite, samo ne diskutujete.

Umjesto da uživaš u pobjedi svoga tima u nekom obližnjem lokalu, ti si se nakačio na kompjuter.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, zeljovolimte i 21 gost.